Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak vicc volt Nekem aki 50 köbcenti felett van az motoros Mi a különbség a kettő között
Szevasz!

Volt már sor4-em több is...
Maradjunk annyiba hogy más!
Mivel öregszem, ezért váltottam,amúgy nagyon jó motor a VTR! (is)
Mit kever itt egy sornégyes Na milyen az XX? Amúgy ez az egykerék téma engem is érdekel.Csak fosik a valagam Mondjuk én azt hittem jobban emeli az elejét.(ez nem negatívum)
Jó hogy "kemény",mert ez sportmotor!
Amúgy gyárira van állítva minden,majd belövöd hogy neked jó legyen.
Mi is olyan 150-es tempóban mentünk nagy részt,nekem meg az XX volt kényelmesebb,mert magasabb vagyok.
akkor az a 4 km/h + betudható annak hogy én vagyok a kisebb...
Ami viszont tetszik, hogy 160al olyan gyönyörűen el lehet vele túrázgatni hogy ihaj...esküszöm még az XXnél is kényelmesebb ha 160 körül megyek. Pont eleget tart a szél, nem pörög a gép...király..csak az út legyen sima...aszsem a futóművön kicsit puhítani kell mert nekem nagyon kemény

A wheelie-t meg begyakoroltam már a crossgéppel, csak át kellett ültetni a tudátst erre :-)
eleinte waxolgattam, de ráuntam, és mindig csak lemostam....

nagyon fainul néz ki
Amúgy "sose vót" ilyen tiszta,mi?
Ráült,de csak úgy hogy nem volt beindítva.
Nem polírozva van,csak egy kis wax,de csodákra képes...
Nekem 278 volt a max. ,de ott már nem tudtam hová bújni...
Viktor barátom (akivel néztük az XX-et) azt mondta jól lehet kerekezni az SP-vel, illetve nem csak mondta...
Szép látvány volt látni,igaz én nem próbáltam a kerekezést mert annál jobban féltem a paripát...
most nézem kislányod fel mert ülni a gépre?

felpolíroztad hogy ilyen szép tiszta lett az XX vagy mi lelte :-)))
megkaptam, de nem tudom mikor megyek, mert nálunk szabin vannak...nesze neked 15 napon belüli átírás....ráadásul szept 5én megyek nyaralni...szóval szoros lesz

282-t tudtam menni a VTRel kb 20 perccel ezelőtt és hazafelé kezdtem ráérezni a holtpontra is

Imádom ezt a gépet, annyira durva
hellosztok

ha esetleg valkit érdekelne van egy elado, bt 021 es sport-tura gumim 120/70 és 180/55 ös méretben ,ujak,
üdv
Amit feladtam levélben megkaptad?
Mikor mész ocsmányirodába? Nekem szept.3.-ra van időpontom...
Első 7 tapasztalatai:

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Akkor hallottam...

Egy javított tükröm van...
Igen.
Ringen?
Egy ismerős vállig döntötte a motorját...
Mi történt?
Nem tud véletlenül valaki egy jobbos hűtőt sp1-re?
és mennyi lenne ennek kilója?

ja csak használt érdekel 16 ezrem nincs sajna újra...
na hát bocsánat sajnos nem sokat tudtam netezni igy csak most hogy itthonvagyok láttam az üzidet... hidd el volt mit csinálni a 3 hét alatt sajnos motorozásra is alig jutott időm... de viszont qvadoztam, R1 eztem, Hungarorongeztem, voltam Brnoban is ... majd ha kialudtam magam rakok fel pár képet...
Ki volt ma a Mátrába egy piros sp2-vel?
Szevasz