Rövid idő után eladósorba került az én SP2-m is.
Kb 1000km-t tudtam vele idén menni, azt hiszem nem kell magyarázni miért adom el. Faszán rendbe lett rakva, a két első index meg egy jobb rendszámtartó ami hiányzik még. Műszakija februárig van még. Fotók az adatlapomon.
Ha akad rá érdeklődő, privátban megbeszélhetjük a részleteket.
A VTR 1000 F karbis! Az összes! Vegyél bele egy K&N légszűrőt! Kicsi karbi állítás és király lesz! Egyébként nézd meg a légszűrődet! Lehet hogy csereérett!
Ha karbis,akkor kell egy karbiszinkront csináltatni,ha spricces,akkor meg szgéppel kell rajta állítani!
CBR 1100 XX-en volt olyan hogy dob csere után max 6000 forgott a motor,mert letiltott az elektronika (túl nagynak értékelte a gázáramlást).Szval mindenképp be kell állítani!
Sziasztok!
Ebben az összehangolás témában kérnék segítséget.
Én újonnan vettem a motort, most van benne 17 000 km (szóval nincs még leharcolva), vettem rá két Martin dobot, de nem igazán megy vele, max 200-at tudok vele menni, és fordulat is megáll nekem is olyan 8 000 körül.
Szóval hol tudják nekem összehangolni? vagy mi lehet a baj?
Köszönöm előre is
Üdv
Öszze van hangolva minden és mindenből gyári van. Kompresszió jó benne, szerelő szerint tökéletes állapotban van. esteleg hibás lehet a km óra, mert pl aZ Sv és a hayabusa órájához képest 200 megtett km alatt majdnam 30km eltérés van köztük , pedig a gyári fogszámú fogaskerekek vannak fent rajta.
Össze van hangolva rendesen a gép? Kipuf +karbi+légszűrő? Kompresszio OK? Nekem a komplett akra titán rendszerrel + K&N szűrővel+ Dyno Jet-el 285 ment óra szerint, gyári áttétellel!
Hello, F-es VTR ben van végsebességtiltás? Az enyém 230 nál nem akar többet menni, tök mindegy h 5dikben vagy 6dikban van a motor egyszerűen megáll, pedig még tudnék húzni gázt is neki, meg csak 8000ret pörög 6dikban.
Sztem gyorsulásra semmi! Kb. u.a., viszont olyan "apróságok" hogy Szolnok vége táblánál fölváltok 6.-ba és mondjuk kunmadarason váltok vissza...
Meg nekem mivel 185 cm fölött vagyok hosszú távon kényelmesebb,mint a VTR.
De azt a hangot (V2) nem pótolja semmi!
Rövid idő után eladósorba került az én SP2-m is.
Kb 1000km-t tudtam vele idén menni, azt hiszem nem kell magyarázni miért adom el. Faszán rendbe lett rakva, a két első index meg egy jobb rendszámtartó ami hiányzik még. Műszakija februárig van még. Fotók az adatlapomon.
Ha akad rá érdeklődő, privátban megbeszélhetjük a részleteket.