Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Régóta figyelem a fórumot.
Szerintetek hány sp1-es lehet az országban?
Csinálni kéne egy találkozót.
Mit szóltok?
Doky!

Ha esetleg ez jobban tetszik...
Hali Doky!
Csak most olvasom az üzidet. Örülök, hogy már itt vagy a közelben! Már nagyon meghallgatnám a VTR-ed élőben . Már szabadságon vagyok, bármelyik nap le tudok menni Füredre. Hívj, ha terveztek valami túrát és csatlakozok! 20/520-8559
ez is kimarad most nekem , majd a berényire megyek, az nincs is messze
Jászszentandrási motoros találkozóra jön valaki? Vagy én leszek olyan VTR-es aki részeg?
sziasztok

valakinek nincs esetleg plexije VTR 1000 F hez ?

Boston neked esetleg? mert mintha a tiéden is túraplexi lenne..
amúgy ha adsz valamilyen elérhetőséget akkor mehetünk majd motorozni erre arra.. már Balatonfüreden vagyok
Nem gáz, úgyis volt egy kis melóm. Remélem nem volt semmi gáz és jót csapattatok..
na hát hazaértünk. Miskolcon szemerkélő esőbe futottuk úgyhogy nem tudtalak hívni ... ha a következő 3 hétben jönnél a Balaton felé akkro viszon összefuthatunk
Nagyon jó ötlet! Próbáljátok ki a Lillafüred-Répáshuta szakasztés most fedeztem fel az én gépem igaz kicsit megsínylette a legutóbbi kanyargást, mikor a haverral cseréltünk és kicsit odaverete az aszfalthoz... . De ha télleg jösztök és ha a közelben megálltok pihizni valahol a városban, akkor csörögj rám és kinézek hozzátok a párom gépével. A telószámomat elküldöm az emiledre, ha nem baj...
na hát ha nem esik az eső holnap (egyenlőre nagyon nem úgy néz ki) akkor megyünk holnap Miskolc felé vmerre, konkrétan nem tudom merre viszont nem tudom hogy tudnánk megoldani hogy összefussunk mivel azt sem tom mikor indulunk igy nem villany az sem mikorra érünk oda és hát másik 6-10 motorost meg nem szívesen várakoztatnék sehol....
haverok akarnak vmi túrát én még nem tom megyek e ás sajnos a Brnom is kérdésessé vált már
Hja, bevenné a gyenge gyomrom, de majd csak akkor lesz ilyen fizum, ha kiütök valami német legényt egy osztályvezetői pozícióból.... Hétvégén nem jársz véletlenül errefelé?
500 ezres fizetés mellett nem kell madj sok idő míg összespórolsz egy kis motorravalót

vmikor összeegyeztethetünk egy túrhát nem vok semmi rossznak az elrontója
Komletten lábtartókkal 140 (karcmentes)
Kipuffra ár?
Sziasztok!

Hátha valakit érdekel...
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Sajna úgy tűnik, hogy egyelőre el kell halasztani a gépvételt, mert jó volna megvárni, míg letelik a próbaidőm, meg egy kis tőkét összespórolni... De ettől függetlenül találkozhatunk, vagy nyiregyen vagy itt, kinézhetünk a bükkbe esetleg, elég jó az út...
szűrővel 3.9 szűrő nélkül 3.5 (ennek mondjuk nem tom mi értelme van hogy olajat cserélsz szűrőt nem) ha szétszeded a blokkot akkor 4.5
3 haveromnak is GS 500 a van. alkalmam is nyilt már kipróbálni őket elég kezes kis motorok és nem is mennek rosszul.

túráról annyit hogy mostantól napi szinten tudom nézni a fórumot ha mennék vmerre akkor mindenféleképpen beirom ide de ha nem akkor a számom ottvan a honlapon csöröghetsz akármikor és megmutatom, bár lehet vasárnap már nem érek rá (még nem tom hogy lesz a Balatonra indulás csak azt hogy sajna nem két motorral megyük hanem én motorral b.nőm apukája meg kocsival) így nem lesz vmi nagy feelingje de hát nah
akkor sztem befektetek egy gyáriba. Nagyvas.hu-n már nézegettem Hétfőn sztem meg is rendelem
ja en megyek!
Holnap lemegyek Balatonra Jön valaki?
vagyis gs 500
na akkor majd sirokon adunk a fííííílingnek. mikor indultok? a kis szarka a tibi a gs 550al?