Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ámen
Ámen
Szia mindenki
Új vagyok, bemutatkozom pár szóban.
Szólítsatok Hensennek, Bp mellett lakom. A családommal élek, 4-en vagyunk. Tanult szakmám autószerelő, jelenleg autóalkatrészekkel kereskedem.

VTR-el 3 éve SP-vel 3 napja rendelkezem :)
Az új szerzeményemen jó pár dolgot ki lesz cserélve, szerencsére ennek a motorja pont jó, azon csak olajcsere lesz tavasszal :) Tehát gumi (Michelin Pilotpower2ct), fékbetét, fékcső, valami normális kipufogó (Acra jó lenne szettben, de 4 kiló sok, asszem marad szomplán 2 dob LeoVinc-től) légszűrő, később dyno, és valami kormányteló. Ja és a leglényegesebb, komplett fényezés :)
Köszi az infót de az egyik oldalon nem igazodok el (nem megy az angol ),a másikon amit letöl azt nem tudja megnyitni a gépem.Igazából engem az érdekelne,hogy gyárilag mennyi km-nél mit kell cserélni hivatalosan.
Szia!

Rakok fel róla képet, ha érdekel dobj egy emailt a spyke13@freemail.hu- ra,
megedumáljuk.
Üdv.
Nagyszerű!

Engem a kétvezetékes érdekelne 2db.
Mit kérsz érte?
Itt az emailom: Perobesz@freemail.hu
Ide írj ha lehet.

Köszi
Szerviz leirást sehol sem találok az sp-2-höz tudna valaki segítteni?S.O.S
Szevasz első lábtartó érdekelne
Ok,köszi!
Szia!

Lábtartóból sajnos csak a jobb oldali első és hátsó van már meg.
Szia!

Van amerikai kivitel(3vezetékes) is + a két vezetékes változat is, ha érdekel.
Lefotóztam mindegyiket.
Bal hátsó lábtartó? :)
Hali!

Engem érdekelne 2db gyári index mindenképp,de csak akkor ha nem az amerikai kivitel(3 vezetékes)
Tudsz róluk képet küldeni nekem?
Ha oké, megdumáljuk a többit.
Előre is kösz!

Spok
Sziasztok!

Lenne pár VTR 1000sp alkatrészem eladó, ha valakit érdekel.
Enyhén sérűlt, illetve sérűlésmentes állapotban. Műszerfal, tükör, villahíd, ülés,farokidom,lábtartó,irányjelző,kapcsoló ......stb.
Ha valami érdekel irj!
hello érdeklődnék akormány gátló árárol Üdv
Sziasztok!
Eladó:
-komplett idomzat SP-re, Castrol fényezéssel és lámpákkal, plexivel.
-szintén Sp-re Toby -20 fokozatban állítható- kormánygátló.
érd.: fintam@vivamail.hu
hali az enyém fekete! Nem találom mert költözéskor elkeveredett vhová!
a gyárit menniyért adnád és milyen színű, mert nekem piros a mocim szóval fényeztetnem kéne.
Hali! A gyári púpot nem találom pedig meg van valahol! Ezt az utángyártottat 6ezerért odaadom! Le kell lakkozni mert az elég ratyi rajta4
Hello, az üléspúpok árát légyszíves tedd közzé itt a fórumon vagy esetleg küld el emailba. Elörre is köszi
Mennyiért adod az üléspúpokat?
Ird már meg nekem légyszives e-mailben: pegaso125@citromail.hu
Előre is köszönöm
Itt találsz szervízkönyv elérési helyeket, keresgess: KLIKK
Nekem van VTR 1000 F hez hátsóülés takaróm! Van gyári fekete és utángyártott szénszálas!