Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap én is láttam a nagytesco előtt elhúzni egy vtr-t, de az piros fekete volt assem... kb fél 5 után láttam! Lehet hogy 2 vtr van szhelyen?
Szeva! lehetséges hogy tegnap este téged láttalak benn a városba? zanati aluljárónál egykerék? de szép a hangja csak vigyázz magadra...
.....
Én jómagam 190 cm magas vok,elférek rajt egész jól,de a gyári plexi kicsit alacsony.
A mociért amugy 1850000-et kérek.
A lánc,olaj új,a gumik is jók,Raptor dobokkal,kis indexel.
Mzgaba ha felnit cserélsz,aszem a tárcsáknál is kell vmit variálni+ a féknyeregnél is.
Én is gondolkoztam a cbr-en, de inkább vettem egy új gumit rá.Egy első kibír egy egész szezont is.
De Te tudod.
Mondjuk a nyomaték miatt lehet hogy "jobban" fogy a gumi mint más motoroknál de nem veszélyes...
U.e. a lánc kérdés is...
Én is 183-185 cm vagyok és elférek rajta,mondjuk nem a gyári plexivel...
Azért köszi Krosszgép az gyó! Mondjuk a VTR után egy fasza 250-es nem lesz csalódás, szerintem Lehet, inkább felnitcserélek, 30 körül van már, arra meg ingyen van a gumi . Amúgy mennyiért hirdeted, ha meg szabad kérdezni
Sziasztok!

Köszi szépen az infokat az SP1-ről. Még egy olyan kérdésem lenne hogy egy magam fajta
(kb 185 cm magas) pilóta "kényelmesen" elfér-e rajta, vagy ilyen magas emberkéknek már nem igazán ajánlott? Nem eszi nagyon a láncot ill. a gumit?

Üdv, Laci
Hali mzgaba!

Sajnos nem maradt gumim,de én se tudtam jó állapotút szerezni használtban.Lehet hogy kénytelen leszel újat vásárolni.Supermotosokkal kéne beszélned hátha ők tudnak szerezni.
A mocit meg a kocsi miatt kell eladnom,kettő egyszere nem megy sajna.
De nem maradok moci nélkül teljesen,egy cross 250-es talán még belefér.
Hali Robi! Figyi, nem maradt neked valami használt, de épp nem kukás, akár 1-1.5mm-es 16 első gummád a CBR-ről? Basszus, használtan alig látni, meg azokat is aranyárban adják, bezzeg már 2 fasza hátsót hoztam Pancsi-ringről , vagy nem tudsz valakit, vagy valami helyet, ahonnan jó áron tudnék szerezni? Miért adod el a jó kis gépedet? Nincs ki mind a négy kereked Ha ilyen motorom lenne,én még télen is azzal járnék
Hali mindenkinek!

Nekem is van egy SP2-esem,ami eladó sorba került.Átváltok egy időre 4 kerékre.
Nekem a fentartása nem került többe mint előtte a sor4-esé.
Nagyon megbízható és rendkívül kezes paripa, persze a tiszteletet meg kell neki adni.
A fogyasztás Nekem is 6-10 L között mozog.
Ha vkit érdekel írjon vagy hívjon bátran.
Tel.: 30-428-49-45
E-mail perobesz@freemail.hu
Akkor kezdjük az elejéről....
Az "F" túramotor, az SP ízig-vérig sportmotor,neked kell eldöntened hogy milyen stílust keresel.
Persze az "F"-el is lehet sportosan menni meg az SP-vel is "túrásan" de igazából másra valók...
Ami még nagyon fontos hogy a két blokknak semmi köze egymáshoz,ugyan is az SP blokk az HRC fejlesztés... Az "F"-ről annyit hallottam még hogy 8L alatt nem nagyon lehet vele kijönni.
A fenntartás sztem nem drágább mint a sor4,ebbe is 4L olaj kell,meg stb...
A kezelhetőségről voltak előítéleteim,de kellemesen csalódtam az SP-be!
Meglepően jóindulatú! Gondolok arra hogy ha pl. úthibát fogsz,akkor nem akar kiugrani a kezed közül,kanyarban is stabil stb...
Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy most épp motorvásárlás előtt állok és a lehetséges típusok között van a VTR1000F ill. az SP1 is. Azt hallottam hogy nagyon megbízhatóak, de egyesek óva intenek ezektől a típusoktól, mert állítólag nehezen kezelhetők és jelentősen többe kerül a fenntartásuk mint pl. egy sima sor4-é. Sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni egyik típust sem, de kíváncsi vagyok azok véleményére akiknek ilyen gépük van hogy valóban igazak-e ezek a mende mondák?

Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, Laci
Szia!

Az enyém eladó!
Egyébként 6-10 L-ig nálam...
Szisztok.Remélem itt tud valaki segíteni...Most akarok venni egy Sp1-est vagy 2-est.Olyan kérdésem lenne,h mennyi a fogyasztása?Előre is köszönöm a választ.
Hello. Köszönöm szépen az adatokat.
Hali!
Itt nézd meg: http://www.sportrider.com/bike...
Ezek ugyan nem gyári beállítások, hanem az ajánlottak. Én ezeket használtam anno és bevált!

Amúgy van VTR 1000 F-hez K&N sportlégszűrőm (mosható). Teljesen új, dobozban. 10ezert odaadnám, ha érdekel valakit.
Megnézem,de nem igérek semmit...
Hello. Segítégeteket szeretném kérni. F -es VTR-hez kéne a gyári futóműbeállítás értékei. A segítséget elörre is köszönöm.
Sziasztok!
eladó az alábbi linken megtekinthető masina,ha valakit érdekel,érdeklődjön telefonon

http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=76211
Innen elvileg lehet rendelni.
10W-t is rakhatsz bele,csak kicsit keményebb lesz....
Amúgy nem nagyon van 7,5W-s,a linken is azt mondják hogy ha ilyet akarsz akkor keverj össze 5W-t meg 10W-t...

http://www.sydfynmc.dk/silkole...
Kösz, de én csak 2,5-5-10W vizkozításút találtam, ha tudsz valami címet, megköszönném
Bocs nem is jót linkeltem be
Ez a sima VTR használatija
Küldtem levelet!
7,5 W a gyári előírás...