Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát,nem tudom....
Nekem nem életszerű...
Megkell nézni "nagyítóval",lehet hogy jó vétel,de vigyél magaddal vki hozzáértőt,mert Te akkor tuti hogy elfogult leszel!
Túrákra járt vele,amugy meg minden évben vesz egy motort és elmegy egy külföldi túrára.Amugy krosszozik.De a motor nem hiszem hogy egy kokány szar sztem legalábbis engem már át akartak baszni párszor de ez sztem tényleg olyan amilyen.Legalábbis ha ő Honda kereskedésből vette Pécsen,nem?
Miért cserélte le a tulaj? (ha igaz...)
Gyári képen láttam ilyen fényezésű vtr-t csak azért mondom,meg sztem usa modell mert a tankon sincs Firestorm felirat csak Honda logo.
Jah tudom hogy ritka fényezésű de van ilyen festés utánanéztem...
Igaz hogy hasonlít a gsx-r 750 hátsó lengökarjához de nem az.
Egyébként ha tényleg matricás,nem pedig festett a matrica rajta akkor elvileg lehet gyári is...
Szerintem meg ilyen gyári szín nincs,de Te tudod,Te pénzed...
Hát sztem a fényezés gyári legalábbis szerintem,a lengőkarról utánaérdeklődtem a hondánál,egy svájci cég foglalkozik átalakítással,ami ugy müködik hogy leadod a gyárit és kifizetsz nemtommenyit ők meg ideadják az erősített lengökart.
Nm! 1 sör! :)
Köszönöm az infót!
16:05-kor ment a válasz...:)

Itt van Service manual:

http://www.bestsharing.com/f/S...

üdv
Szevasz!
Küldtem egy mailt a megadott címre, de semmi válasz!
Az annyira extra hogy egy GSX-r 750-nek a hátsó villája+fék!
A fényezés sem gyári,szval én annyira nem biztos hogy ráugranék arra a VTR-re...
Dobj 1 mailt....
sbkfankukacfreemail.hu
Hali!
Tudna valaki nekem pár infót VTR sp1 szervízelésről, mennyi km-en ként kell szervízeltetni?
Mit kell megnézetni rajta, szelephézagot milyen időközönként kell ellenőrízni, állítani? stb....
Jah az lehet,én is arra godoltam hogy valami extra lehet.A tulajt is kérdeztem azt monta hogy felhívja a hondát és alvázszám alapján lekéri a robbantott rajzát.A lényeg hogy hétvégén megyek érte!
Hello,
első ránézésre olyan, mintha az SP-1 hátsó lengővillája lenne, de azon is fölül van a féknyereg rögzítése. De lehet hogy csak valami extra merevítés. Kérdezd meg a tulajt.
Üdv mindenkinek.Most akarom megvenni ezt a gépet:http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Azt vettem észre hogy a széria vtr-ekhez képest ennek a hátsó lengőkarán van merevítés és a hátsó féknyereg alul található ami a képeken is látszódik.Ez vajon gyári extra lehet? Kösz a válaszokat.
Mondom, hogy nem is tud kerózni 2 Pedig ha te eladod, akkorcsak egy lesz. csakis egy maradhat Bazz" én meg kivettem a K&N-t , így már nem darabos de halkabb is lett a mocsok remélem a jézuska nemcsak láncszaettet, meg elsőfelnit, hanem Dynojetet is hoz majd
Hali!

ÁÁÁ! Biztos nem engem láttatok.
Egykerék? Azt hogyan kell?
Amúgy kettő SP van szombathelyen.
talán nem sértődik meg, ha olvassa
Igen
Fu,vazz mennyi okosságot írtál....
ehhez spok mit szól?
Firestormból több van , de SP-2 ből szerintem csak az az egy , valaki őrülté lehet, szerintem biztos nem normális , hogy 2 hengeres motorral mászkál, egyszerűen nem értem, miért nem tűnik fel neki, hogy 2 hengerrel kevesebbje van Ja, meg nem tudom, mit kell mindig egykerekezni vele, állítólag hónapok óta csak képen látott motort, biztos csak véletlenül egykerózott , meg a Honda nem is motor, mert a V-2 a Harleynál kezdődik hehe