Dodo25 nekem 1 napba tellett mikorra fasza lett de én hajtottam hozzá aluból tartókat és roppantottam a vázba csavarhüvelyt és úgy fogattam fel az aksi meg csak ki van szivacsolva és kész!
Nem pályázom vele,csak közút meg túra.mindig elrakom a régi olaj dobizát de most ez elmaradt,elkavirnyáztam valahova.motulba az 5100-asra gondoltál?lassan meg kell venni az anyagokat hozzá.
Bevallom férfiasan ... én megettem a reklám maszlagot... Castrolt használok 10éve SP-be...
Motul 5000-re gondolhatsz szerintem de az közúti használatra ill túramotorokhoz ajánlott. Ha nem pályázol jó is lehet...
Nekem egy embert mondj aki tisztességesen megcsinálja a tartókat ... ezzel kínlódok 2éve... rohadt undertail...
hol az akksi mentén reped hol leszakad az egész... hol az illesztéssel szenvedünk... Botrány hogy ezt normálisan senki nem tudja kivitelezni Pest környékén... Már Tatkaharkányba is elvinném csak tisztességes munka legyen.
Honda VTR 1000 - be, az F-be melyik olajat töltenétek? Volt benne anno Repsol, Motul, és az utóbbi jött be, tehát csak abban gondolkodom. Nincs meg a doboza, és nem emlékszem melyik volt az. Segítenétek?
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne felétek!Meg tudjátok mondani a gyári vtr1000 kipufogódob méreteit?Hossza,átmérője kellene.Meg esetleg a kilépő cső átmérője.
sziasztok.van 2-pár SP1 kipufogóm.van egy gyári enyhe sérülésekkel de pl műszaki vizsgára tökéletes (nem kötnek bele)+van még egy gyári de az karbonnal be van vonva és a belseje is át van alakítva a sportosabb hangzás érdekében:))ha valakit érdekel írjon vagy hívjon:zsoltika.e36@freemail.huvagy 0630 4354486
Ha a te motorod jelenleg 15 C fokra van beállítva akkor dúsabb keverékkel megy mint, ha 25 fokra lenne beállítva. Ha megnézed a 15 fok és 25 fok közötti levegő sűrűségben idestova 3% különbség van. Biztos be lehet állítani a dolgot, de ez szerintem a pad mérési pontatlanságán belül van...
Annyira nem szar az enyém csak F.O.S. :D
Motul 5000-re gondolhatsz szerintem de az közúti használatra ill túramotorokhoz ajánlott. Ha nem pályázol jó is lehet...
hol az akksi mentén reped hol leszakad az egész... hol az illesztéssel szenvedünk... Botrány hogy ezt normálisan senki nem tudja kivitelezni Pest környékén... Már Tatkaharkányba is elvinném csak tisztességes munka legyen.
Honda VTR 1000 - be, az F-be melyik olajat töltenétek? Volt benne anno Repsol, Motul, és az utóbbi jött be, tehát csak abban gondolkodom. Nincs meg a doboza, és nem emlékszem melyik volt az. Segítenétek?
Köszönöm!
Egy kérdésem lenne felétek!Meg tudjátok mondani a gyári vtr1000 kipufogódob méreteit?Hossza,átmérője kellene.Meg esetleg a kilépő cső átmérője.
Ajánlom figyelmetekbe ... SP felhasználók világszerte.
Lehet!
Ehun van egy kép:
levegő sűrűsége a hőmérséklet függvényében
Ha a te motorod jelenleg 15 C fokra van beállítva akkor dúsabb keverékkel megy mint, ha 25 fokra lenne beállítva. Ha megnézed a 15 fok és 25 fok közötti levegő sűrűségben idestova 3% különbség van. Biztos be lehet állítani a dolgot, de ez szerintem a pad mérési pontatlanságán belül van...
Ha Prop-Tech van rajta, akkor nem mi...
Szerintem nem lenne jobb, ha 25-ben lenne beállítva... de ha megnyugszol tőle,akkor.....hajrá...: