Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy a VTR SP1 re mekkora kormánygátlót kel felrakni.Előre is köszi.
Gyűjjön má' a jó idő oszt tartunk egy kis röfögést...

Annyira nem szar az enyém csak F.O.S. :D
Dodo25 nekem 1 napba tellett mikorra fasza lett de én hajtottam hozzá aluból tartókat és roppantottam a vázba csavarhüvelyt és úgy fogattam fel az aksi meg csak ki van szivacsolva és kész!
Mármint a motorhoz az anyagokat: szűrő, olaj, fékbetét (ha szükséges) hiszen nemsokára tavasz van!
Ez pl. elég stabil, csak amit te is használsz az csinosabb, a két kerek lámpásomat én megcsináltam normálisan, tehát ismerem az emlìtett bajokat...
Nem pályázom vele,csak közút meg túra.mindig elrakom a régi olaj dobizát de most ez elmaradt,elkavirnyáztam valahova.motulba az 5100-asra gondoltál?lassan meg kell venni az anyagokat hozzá.
Bevallom férfiasan ... én megettem a reklám maszlagot... Castrolt használok 10éve SP-be...
Motul 5000-re gondolhatsz szerintem de az közúti használatra ill túramotorokhoz ajánlott. Ha nem pályázol jó is lehet...
Nekem egy embert mondj aki tisztességesen megcsinálja a tartókat ... ezzel kínlódok 2éve... rohadt undertail...
hol az akksi mentén reped hol leszakad az egész... hol az illesztéssel szenvedünk... Botrány hogy ezt normálisan senki nem tudja kivitelezni Pest környékén... Már Tatkaharkányba is elvinném csak tisztességes munka legyen.
Sziasztok!

Honda VTR 1000 - be, az F-be melyik olajat töltenétek? Volt benne anno Repsol, Motul, és az utóbbi jött be, tehát csak abban gondolkodom. Nincs meg a doboza, és nem emlékszem melyik volt az. Segítenétek?

Köszönöm!
Helló! Megvan még! (20) 924-3484
hello engem érdekelne megvan e még a tankbör?
ezt is megéltük. január 11-én nyeregben
A kívánt színre le is festem, ha valakinek úgy kellene az undertail, egyelőre alapozva van.
SP1-2 undertail, normális felfogatásokkal, akksi tartòval, üvegszálas, E jeles lámpával, nem sérült állapotban eladò! 18ezrFt
Boldog új évet VTR esek!
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne felétek!Meg tudjátok mondani a gyári vtr1000 kipufogódob méreteit?Hossza,átmérője kellene.Meg esetleg a kilépő cső átmérője.
https://www.facebook.com/group...

Ajánlom figyelmetekbe ... SP felhasználók világszerte.
0630/6963423
Nem tudok jelezni sehogy se... adj valami elérhetőséget ...
Dùzs Peti féle pályaidom eladò! fejidom, hasidom, farokidom, első sárvédő, fenéklap, gyári első lámpa (jobb oldalra bele alakìtva igényesen), duplabubis sötét plexit, hátsòlámpa, bukògomba, gyorszáras csavarok. Igényes fényezéssel, sérülésmentes állapotban. 72000forintért eladò! Fogd és vidd.
sziasztok.van 2-pár SP1 kipufogóm.van egy gyári enyhe sérülésekkel de pl műszaki vizsgára tökéletes (nem kötnek bele)+van még egy gyári de az karbonnal be van vonva és a belseje is át van alakítva a sportosabb hangzás érdekében:))ha valakit érdekel írjon vagy hívjon:zsoltika.e36@freemail.huvagy 0630 4354486
Azt akarjátok mondani h betegesen maximalista vagyok?

Lehet!
Hello!

Ehun van egy kép:
levegő sűrűsége a hőmérséklet függvényében

Ha a te motorod jelenleg 15 C fokra van beállítva akkor dúsabb keverékkel megy mint, ha 25 fokra lenne beállítva. Ha megnézed a 15 fok és 25 fok közötti levegő sűrűségben idestova 3% különbség van. Biztos be lehet állítani a dolgot, de ez szerintem a pad mérési pontatlanságán belül van...
Dodo25,

Ha Prop-Tech van rajta, akkor nem mi...

Szerintem nem lenne jobb, ha 25-ben lenne beállítva... de ha megnyugszol tőle,akkor.....hajrá...: