Hali!
Allitolag ha a ventilatort meg birod forditani hogy ne kivulrol szivja a hideg levegot hanem belulrol tolja kifele mar gyorsabb a hules kicsit!
Amugy haver azt mondta h a v 2 kicsit melegedesre hajlamosabb! Orszaguton 70-80,De mikor en is kecson lovom nekem 100-103-ra megy max! A gixer meg volt 109-is mert annak meg 107fokon kapcsolt a venti!
Én szeretek huligánkodni városban :D Egy-kettő eldobott leszabályzás a csajoknak hihetetlen arckifejezést produkál. Ugye nyitott eleje-vége van hangja :D
Jó szakember meg tudná csinálni, de legalább négy modla kell hozzá mert több darabból van összerakva ill. a két oldal sem egyforma.Az SP1 és az SP2-é különböző - az enyém kettes.Egy farokidomot még kikenek,de ezt nem tudtam megcsinálni - úgyhogy mivel idegesített a melegedés kénytelen-kelletlen megrendeltem annak idején az üvegszálas változatot(karbon is van,de az már tényleg nem éri meg).Ha viszont összehasonlítjuk az árát más az SP-hez beszerezhető hűtőmegoldásokkal, olcsóbb és egyszerűbb.
Igen, a kettesen két venti van de az is ugyanúgy melegszik,különösen városban és pályán.Ráadásul - nem tudom miért csinálta a Honda - a ventillátorok úgy vannak bekötve,hogy oldalról fújják a levegőt a menetszéllel szemben és ez a 100+ fokról való visszahülést nagyon lelassítja.Az a gond,hogy ennél radiátor elhelyezésnél rossz szögben érekzik a levegő, plussz a motor is(merőlegesen) ontja rá a hőt. A mellékelt képen lévő Durbahn 'air scoop"-ok a hűtőket elszigetelik a motortól és és nagy légterelőkkel vezetik a radiátorokra a hűs levegőt.Így a legnagyobb melegben sem megy a hőfok 82-84 fölé ill. ha megfordítjuk ventik forgásirányát,nagyon gyorsan visszahűl.Pár motorozás tapasztalata alapján én le is mondtam róluk,mert csak lefogják a légáramot(igaz nem nagyon megyek városban ).
Sajnos igen... Lesz az még több is. :D... Igazából azon filózok a ventit kellene manuálisan is vezérelni.... ha mondjuk tudod városban vagy, 90-nél belököd.....
Ma bementem Pestre, víz egyből 87 fokra ugrott, kaptam egy piros lámpát, kb 25-30 másodperc alatt a vízhőfok 98 fok lett, majd mire a hősök terétől a váci útig bementem elértem a 103-at, úgyhogy határozott igennel tudok válaszolni a kérdésedre, az enyém sem szereti ezt a nagy meleget a városban
Majdnem megállt bennem az ütő 100fok felett van a víz a városban mindenkinek ? És nem csinál semmit az indexrelém se nem kattog se nem villog és nem működik a hátsólámpám nem tudom milyen összefüggés a két dolog között, de valaki segítsen! Be van valahol biztosítva az index meg a hàtsólámpa? Első gurulás. Stílusos rendszámtáblatartó
Allitolag ha a ventilatort meg birod forditani hogy ne kivulrol szivja a hideg levegot hanem belulrol tolja kifele mar gyorsabb a hules kicsit!
Amugy haver azt mondta h a v 2 kicsit melegedesre hajlamosabb! Orszaguton 70-80,De mikor en is kecson lovom nekem 100-103-ra megy max! A gixer meg volt 109-is mert annak meg 107fokon kapcsolt a venti!