Sziasztok ! Eladó kettő db klasszikus GPR karbon sport dob csőszűkítőfurulyával együtt , E szabványos . Közúton legálisan használhatod amellett , hogy elég nagy hangja van . E szabványos plakett miatt a rendőr nem tud bele sem kötni . Akár gyári dob hiánya esetén is tudom ajánlani mivel ezzel le is tudod műszaki vizsgáztatni ! Ajánlott motorok amikre felteheted : KTM 950 SM , Adv , stb , Suzuki TL 1000 , DL 1000 ,SV 1000 , Honda VTR SP és F kivitel , Yamaha XT 660 X vagy R KTM 690 . Amennyiben érdekelne írhattok e-mailt a thedoberman15@gmail.com címre vagy telefon a 06/30-81-52-437-es számon utol tudtok érni .
Eladó egy profi kormánygátló szett akciós áron VTR SP1 v 2-hez . Érdeklődni E-mailben thedoberman15@gmail.com Inkább erre költsetek mint egy motor újjáépítésre !
Nem tudtam menni ne haragudj, benne volt a tervezetbe de sokáig dolgoztam, aztán már nem láttam értelmét éjfélre beesni.. majd ma megyek szerintem motorozni Szlovákia felé a srácokkal, tápolunk aztán megyünk, szép napot nektek is
Kicsit kilóg mert ugye ráillesztessz egy plexitet a lámpádra, de nem veszélyesen csúnya. Ez a leghumánusabbb megoldás szerintem.
Ezen is olyan van, mintha kicsit kinntebb lógna a lámpád és ennyi.
Biztos be lehet szitáltatni nem mondom, az RR is beszitált, de visszacsuktad és kiegyenesítette magát, ezt is úgy tudom elképzelni, mert nem egy veszett hegyes a geometria. A lámpafóliát úgy veszed amennyit kérsz belőle, kimérik mennyit viszel és az alapján fizetsz, de az hogy a youtube-on pofon egyszerűen ráokádják bármire MESE nekem mind a kukában kötött ki, majdnem agyfaszt kaptam, a CRX-em index-ét akartam sárgára. Elejét akarod feketére vagy hátulját? Ha a hátulját akkor avval ne bíbelődj mert tudok integrált füstszínű gyári lámpát 6-7ezerért kb.
Eladó egy kormánygátló szett VTR SP-kre és 2 darab klasszikus GPR karbon dob , E minősítéssel és furulyákkal . Érdeklődni e-mailben : thedoberman15@gmail.com
Nekem a Tibi adott lámpafóliát a Best Point Dekor-nál. Sikerült megoldanom a kormánylengéscsillapítót, oldalra fogom felrakni, minden adott már hozzá, de hótt felesleges szerintem... Annyira atom biztos ez a motor...
Márkája,és ára?
Ismerős valakinek az a rendszám:
UJM-508?
Jössz ma szelére lehet átnézek!
Ezen is olyan van, mintha kicsit kinntebb lógna a lámpád és ennyi.