Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sprint Pro-Race gyártmány , 70.000 Ft . Bővebb leírás a profilomon belül az eladó holmiknál .
Már kérdeztem,de nincs válasz!
Márkája,és ára?
Hello ! Kérlek írj egy rövid üzenetet a thedoberman15@gmail.com -ra és adom az árajánlatot még több fotóval ha kéritek .
Sziasztok! D&D karbon sportdob párban eladó, ha érdekel valakit. SV-men nagyon jót szól!
Helló! Haver keres 1000F-re írj egy árat és továbbítom!
Sziasztok ! Eladó kettő db klasszikus GPR karbon sport dob csőszűkítőfurulyával együtt , E szabványos . Közúton legálisan használhatod amellett , hogy elég nagy hangja van . E szabványos plakett miatt a rendőr nem tud bele sem kötni . Akár gyári dob hiánya esetén is tudom ajánlani mivel ezzel le is tudod műszaki vizsgáztatni ! Ajánlott motorok amikre felteheted : KTM 950 SM , Adv , stb , Suzuki TL 1000 , DL 1000 ,SV 1000 , Honda VTR SP és F kivitel , Yamaha XT 660 X vagy R KTM 690 . Amennyiben érdekelne írhattok e-mailt a thedoberman15@gmail.com címre vagy telefon a 06/30-81-52-437-es számon utol tudtok érni .
Sziasztok!

Ismerős valakinek az a rendszám:
UJM-508?
Eladó egy profi kormánygátló szett akciós áron VTR SP1 v 2-hez . Érdeklődni E-mailben thedoberman15@gmail.com Inkább erre költsetek mint egy motor újjáépítésre !
Nem tudtam menni ne haragudj, benne volt a tervezetbe de sokáig dolgoztam, aztán már nem láttam értelmét éjfélre beesni.. majd ma megyek szerintem motorozni Szlovákia felé a srácokkal, tápolunk aztán megyünk, szép napot nektek is
Jah Angolt tudok én is. De én közelebb vagyok a tűzhöz mint te :D
Àrban hogy nézki? Én csak angoloknàl. Talàltam, te tudsz valamit?
Kakas
Jössz ma szelére lehet átnézek!
Kicsit kilóg mert ugye ráillesztessz egy plexitet a lámpádra, de nem veszélyesen csúnya. Ez a leghumánusabbb megoldás szerintem.
Ezen is olyan van, mintha kicsit kinntebb lógna a lámpád és ennyi.
Neztem màr én is de nem tudom elkepzelni! Meg ha oldalról nézed hogy àl az rajta nem lóg ki nagyon?
Milyen gyártmány,és mennyiért?
Én tudok neked alternatívát. Az a neve, hogy lámpa protektor, kétoldalú ragasztóval felragasztod és egy kis plexitnek kell elképzelni.
Egyelőre még csak a lehetőségeket keresem! Minden lehetöseget meghalgatok!
Lámpa spray nem opció? Vagy eltávolíthatóság miatt szeretnéd fóliázni?
Előre szeretném majd ha kész lesz mert most éppen vàrok a biztosìtora hogy fizessen!
Biztos be lehet szitáltatni nem mondom, az RR is beszitált, de visszacsuktad és kiegyenesítette magát, ezt is úgy tudom elképzelni, mert nem egy veszett hegyes a geometria. A lámpafóliát úgy veszed amennyit kérsz belőle, kimérik mennyit viszel és az alapján fizetsz, de az hogy a youtube-on pofon egyszerűen ráokádják bármire MESE nekem mind a kukában kötött ki, majdnem agyfaszt kaptam, a CRX-em index-ét akartam sárgára. Elejét akarod feketére vagy hátulját? Ha a hátulját akkor avval ne bíbelődj mert tudok integrált füstszínű gyári lámpát 6-7ezerért kb.
Amugy az a folia hàny szazalékos vagy hogy mérik? Mekkora vagy te vàgtad ki?
Jo a futomű az biztos de nekem pont sikerült beszitàltatni 50-nél!
Eladó egy kormánygátló szett VTR SP-kre és 2 darab klasszikus GPR karbon dob , E minősítéssel és furulyákkal . Érdeklődni e-mailben : thedoberman15@gmail.com
Nekem a Tibi adott lámpafóliát a Best Point Dekor-nál. Sikerült megoldanom a kormánylengéscsillapítót, oldalra fogom felrakni, minden adott már hozzá, de hótt felesleges szerintem... Annyira atom biztos ez a motor...
Eladó egy kormánygátló szett VTR SP1 v 2-hez . Érdeklődni E-mailben thedoberman15@gmail.com