Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki tud első làmpa sötitö plexit vagy foliàt? Zotya a kormany stabit sikerult szerezni?
Igazából azért érdekes a sztorid, mert amikor kicentítozzák látszódnia kell ha a felnid üt, a kormánycsapágyad meg te is ellenôrizheted sztenderre húzod magadra, úgy hogy az eleje levegőben legyen és valaki megmozgatja a villaszár aljànál a villád, ha az sem nyert akkor tengelytáv és egyenes futás mérés. Itt a fórumon találgatással nem fog megjavulni.
Havernak az xt je csinálta eszt neki a gumi miatt volt!
Lassu sebességnél nem csinálja, és ha elengedem a kormányt, akkor nem szitál, csak nagyobb sebességnél, valamelyik nap egy Stilo legyalázott, mert nekem már 190 nél szitált, az meg szépen elment... abarth volt :)
Mi a helyzet urak ? Meg vagytok még épen egészségben ?
kormánycsapágy épp lehet, de csak magas sebességnél? Ha az lenne az 50-60nál is megrángatna nem?
Sziasztok, segítsetek ! Olyan bajom van, hogy szitál az eleje a motoromnak 1000F. Zsír új gumi van rajta, kicentírozva ( mert azt hittem ez a baja ), új teleszkóp olaj, stb. Eddig azt csinálta, hogy 200-210 nél beszitált, de úgy elég rendesen, mióta kilettek cserélve a dolgok, azóta már 170-180 nál is csinálja. Kormánycsapágy lehet, vagy a f*sz ? Nagyon zavaró és idegesítő, főleg egy előzésnél stb, meg úgy általában. Segítségeteket előre is köszi,üdv!
Sziasztok mindenki! Segítségre lenne szükségem :( Szert tettem egy jó lépességű 1000 f-re,és gatya benne a szabadonfutó. Hol tudnék ilyet beszerezni,és kb. mennyibe fáj? Nézegettem a neten,de nem sok sikerrel. A segítségeket nagyon megköszönöm!
Nem vagyok elveszett gyerek. Ezeket már körbefutottam én is. Tudom és ismerem a böngésző adta lehetőségeket. Azért írtam ide, ha valakinek van otthon vagy ismerettségi körében olyan, ami nincs hírdetve. De köszönöm!
A batszi motornal van uvegszalas farokidom es fejidom,lesd meg!
Vagy kerdezd meg ot,hat ha eladja kulon a palya idomot! Egy probat meger szerintem! http://www.kepesmotor.hu/honda...
Rátaláltam már és egyezkedtünk, ha nem találok másikat ez lesz a befutó. Nekem előnyösebb lenne egy festésre és javításra szoruló, jóval olcsóbb, mert úgyis egyedire szeretném festeni. Itt meg ki kell fizetni a profi festést ami nekem nem jó.
Szia zotyavfr! Itt van egy palya idom!
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
VTR 1000 SP pályaidomot nem tud valaki eladót? Festésre szorolú kicsit sérült előnyben! (Úgyis egyedire szeretném festeni) Vagy olyan is érdekel akinek van sablonja!
Nekem a Robi nem szerel motorom! Egyszer szerelt és fél évigtattott de akkor sem lett jó!
Mivel kecskeméti vagy a Gyöngyösi Robit ajánlanám.
Hello! Segitséget szeretnék kérni! Multhéten leszorìtottak és lett pàr sérülés a mocin! Na most àrkon bokron àtkeltem! Ezért kérdem én ki mit kiket ajànl hova vigyem ahol futòműt is bemérnek?
Nagyon szép a géped! Remélem gondos kezekbe kerül!
10 000 Ft
Quanto costa?
Ez is eladó!
A héten lesz lefestve majd meglátod majd csinálok képeket!
Az a sárvédő nagyon gáz! Szerintem!
A tankbőr tuti!
Srácok nézzétek milyen kincsre tettem szert!
Akkor lehet majd Kenese!
a hétvégén Ozorára megyek előadást csinálni, sajnos Tiszaföldvár most kimarad, hó végén Balatonkenese Road Tigers buli amin 1000% hogy ott leszek, meg augusztus elején Jászszentandrás vagy Tápiószele köszi hogy szóltál