Én Egerben lakom! Nekem van egy SP-2-m!
Hét elején valamelyik nap voltam fent a Bükkben mentem egy karistot.
Amikor jöttem haza, a Penny Marketnál jött velem szembe egy fehér SP-2!
Intettem is meg integettem, hogy várjon meg de sajna nem vett észre. Remélem valaki innen volt! :)
Üdv.
Azt nem tudom arra Egerben menyi van! Èn csak 4 napot voltam Egerszalókon.
Amúgy kecskemèttöl 30 kmre lakom.2009 ben ezzel az sp vel engem is fènykèpeztek ha igaz
Üdv.Valaki nem tud jó fényezőt.Ha lehet Győr Moson Sopron megyébe vagy nekem az is jó ha elküldöm az elemeket futárral.A lényeg hogy minnél eredetíbre csinálja a festést és a matricázást is!Segítséget előre is köszi...
Hali!
Látom nemrég voltál fenn!
Igen Egerben ,vagy a környéken 1 van az enyémen kívül.
Az SP amin a 2009-s kiállításon ülök Yoshimuraval van szerelve,és nagyon megtetszett!
Íme a fotó még egyszer!
Csodálatos ez a kiállított gép!
Jól van! Mondjuk mostanában nem hiszem járok arra! Nem azért akarok rá yosikat mert hencegni vagy bármi iesmi áll mögötte! Ez van jó árban új! Ha jó a dollár árfolyam kb 140 vámmal! Ha ithon csinálja vki akkor is 120 kb.
Akkor inkább a yosi
Amúgy jó volt látni sp- t erre felènk nem nagyon van sajna!
Nyugodtan leszólíthattál volna,mert szeretem a gyerekeket,és beszélgetni is leállok.
Sajna nem emlékszem,mert nem szoktam nagy figyelmet fordítani a körülöttem történő dolgokra.
A személyzettel szoktam beszélgetni,mert rég odajárok,és ismerjük egymást.
Majd legközelebb!
Én nem költök felesleges cuccokra,mit az eltűnt "csizi" aki több 100 ezret költött rá,aztán dobott egy hátast!
Utána meg kihagyott 1 idényt,mert "álljon meg a tűz,mert elfogyott a víz"!
Ez ilyen!
Itt hencegnek,hogy ilyen dob,olyan több térképes PC.aztán meg eldobják magukat,és lőttek a fél millájának!
Más kárán tanul az okos!
Attól nem fognak többet adni érte,ha el akarod adni,mert nyomott árak vannak!
Szóval legközelebb nyugodtan hátba veregethetsz! :v
Amúgy én is 2009-ben szerettem bele! Evvel a mocival valahol nekem is van egy képem. Én monduk még az enyémen szeretnék csinosìtani kicsit. Egy yosi jó lenne
Meg fehér irányjelző burát ès álom lesz!
Szia, félreértés ne legyen! A te gépeden nem találtam eltérést, az gyönyörű szép, de tényleg!
Én az általam kinézett gép és a Googlis képek között találtam eltéréseket! Én is odavertem kétszer az SV-t, ezért nem is várnék karcmentes gépet, de amit kineztem olyan minta telibe újra lenne fenyezve, legalábbis az oldal idoma! Na mind1 ma azért felhívom!
Hali catPee!
Tapasztalat!
10 éves az autóm,eddig még nem volt balesetem vele,mégis van rajta horzsolás,horpadás a parkolókból,aztán elütöttem egy rókát féktávon belül.
135e.Ft károm volt.
A motorral a Bükkben kavicsfelhordáson kanyarban 3 métert kicsúsztam!
Nem foglalkozom vele,mert akkor állandóan valamilyen javítóműhelyben lenne!
Gondolj bele!
Valaki vesz vesz egy 11 millás Ducati Panigale-t!
Gurulgat vele állandóan takarítja,aztán egy barom fellöki a parkolóban,netalán rossz helyen támassza oldal sztenderre,eldől,és még folytathatnám!
Tehát egy 10-02 éves motornál nem lehet azt mondani"eredeti"!
Üdv! :)
A 2009-s motorkiállításon "habarodtam bele"!
1,a kiállított gép,és én.
2,A saját gépem.
Mik az eltérések?
Szóval nem igazán értem! :)
A kiállított gépen Yoshimura van!
A PGM-Fi ott van az sp2 alatt,ha kinagyítod!
Az előéletét nem ismerem,mert használtan vettem kereskedésből!
Beszámított motor volt!
A fotózás kedvéért került a patakba!De teszek még pár képet,bár nem eladó! :)
Lehet venni 2005-s agyonvágott gépet!
De amikor a kereskedésben szervízben azt mondják gyönyörű gép,akkor büszke vagyok rá!
Nem eladó!
Sziasztok! Pénteken boldog tulaja lettem egy vtr 1000 f-nek, azt szeretném megkérdezni hogy milyen olaj és szűrő kell bele? (szintetikus, félszintetikus...) és hogy milyen méretű szimering van a váltó rúd mellett, 3 évet állt és ereszti az olajat...
Helló!
Nekem sp2- m van.
Nekem eddig két apró problémám volt!
Egyszer eltört az akkumulátor sarum, a másik baj pedig az üzemanyag szintmérőneka tartója tört el és nemjelzett igy kifogyott a benzin!
Semmi baj nincs vele! Mondjuk ezt a hibát betudom annak hogy szoktam 2500/fordulat alatt használni és ott rángat, ráz!
Szerintem jó választás ha nem egy népmotort akarsz!
Az az igazság, hogy augusztus végén eladtam az előző vasat és már egyre kevésbé bírom motor nélkül, ezért valszeg az lesz a vége, hogy bármennyire is szeretnék egy SP-t, ha az nincs veszek valami mást!
El fog tartani egy darabig mire megtalálod az igazit... nem sok jó állapotú,főleg sérülésmentes mozog az országban... én majd 2évig vadásztam... aztán már kezdtem feladni... néztem utána már RSV-t 1098at RC8at... de hálistennek megkegyelmezett az élet... eljött az igazi... :)
Köszi az infokat, így azért egyre megnyugtatóbb választás lehet!
Ez a nem mind1, hogy normális használat mellett nem ilyen extrém a fenntartása, mint ahogy az elmebeteg üzemmódos újságíró írta!
Van olyan Honda, amiben nem kell időnként fesszabit cserélni? Én a 954-eseket nézegettem még aktívan (mondjuk ott jóval több típus hiba van), de természetesen a fesszabit ott is előjött!
Arra azért kitérhetnél, hogy hogyan került bele ez a szépség egy "patakba!" Egyébként nagyon komoly kép!
Elég sok típust végig zongoráztam, de végül már megint itt tartok! Ez tetszik és nem is feltétlenül "problémás" fenntartású egy gép!
Én egy 2005-öst néztem ki, ezért lepett meg, hogy az oldalidomon mennyi apró eltérést találtam (PGM-FI felirat hiánya, VTR felirat mögött "rossz" az árnyékolás, valamint az alsó két sáv se stimmel). Az nem érdekelne, hogy karcos (ezt egyébként írja is), de ez telibe újra lett fényezve és ráadásul nem figyeltek a részletekre, így nekem felejtős... Várok egy másikra (ha lesz)!
A nekem a piros-fekete a non-plusz-ultra!
Én lassan 30ezret tettem bele... 45nél fáradt el a kuplungom nekem is,ráadásul a fém lamellák égtek meg,a többi bírta volna még :D ... ... de amit az a teszt ír gyilkos újságíró folyamatosan tesztelő elmebeteg üzemmódra érvényes
az ég egy adta világon a kopó alkatrészeken kívül semmit nem kellett eddig cserélni(csak a fesszabit ;)
Hali!
A szervíz igénye minden V-2-s motorét alulmúlja!
A sor4-ről nem is beszélve!
Fényezése a karbantartástól is függ!
Az enyém 2002-s,amit 2009-ben vettem használtan!
Nincs 100%-s eredeti 12 éves motor!
Kivéve,ha raktáron van! :)
Én Egerben lakom! Nekem van egy SP-2-m!
Hét elején valamelyik nap voltam fent a Bükkben mentem egy karistot.
Amikor jöttem haza, a Penny Marketnál jött velem szembe egy fehér SP-2!
Intettem is meg integettem, hogy várjon meg de sajna nem vett észre. Remélem valaki innen volt! :)
Üdv.