Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy vtr 1000f-en mik a gyári teleszkóp állító csavar beállítások?
Ez valami véletlen lehetett hogy ilyen rövid időn belül jött vevő rá. Látom árat nem ír. Sajna az extrák értékét nem fogja tudni kivenni a motorból, ez mindig bukta. Lehet elkúrta hogy nem adta oda annyiért.
Az iskolába járás elvitte a pénzemet, fél éve naponta járok be Pestre a saját költségemen (a katasztrófafélelem nem akar perkálni utiköltséget), aztán most olyan 2 kiló mínuszba vagyok miatta. Sajna az autómra is most egy 90ezret el kellett költeni, az sem hiányzott... Ezidáig egy tank és egy szelepfedél van meg csak, a többit ha visszatérek a melóba és végre lesz egy kis pénzem.
A durva , hogy haverom felrakta a repsolját egy hete és már ruhástól elvitték volna 2.5m-ért de nem adja 2.7en alul...el sem hittem h egy hét után már elvitték volna. fenn van ő is sportmotoron.repsol extrákkal..
Szintén zenész...
Ja és én is most költök/költöttem rá egy csomó pénzt.
Tényleg a tiéddel mi van?Nem nagyon írtál róla semmit.Kész van?
Ezzel mi is így vagyunk, ha nem megy el az RR, akkor itt rohad meg a portán. A télen már 750-ért is odaadtuk volna, de 3 álmodozón kívül értelmes vevő nem jött. Nem tudom mit akartak, 750-ért szinte bagóért volt a motor. Aztán január óta 1x csörrent meg a telefon, de komolytalan volt. Persze a tavaszra való tekintettel meg hogy új láncszett és friss műszaki van rajta, így emeltünk egy kicsit az áron (830e), de nem fog ez elmenni. Talán ha 650-700 ezerre csökkentenénk az árat, de szerencsére nem kenyérre kell a pénz, elkótyavetyélni nem fogjuk. Legfeljebb ki lesz vonva a forgalomból hogy ne vigye a pénzt azt csókolom. Egyszerűen nincs lóvé az embereknek, a sarcok meg csak nőnek, ma még sikerült 4360 Ft-ból a műszaki, de jövő hónaptól 11000 Ft lesz...
Igen már egy ideje hirdetem. de úgy vagyok vele, h véres verejtékkel mire kitörlesztettem 2.3milla lett!nha most ha 1 millát nem ér meg senkinek, akkor megmarad!inkább hagyom megrozsdásodni de olyan állapotban van h százezrekért nem adom oda...
Nem nagyon van lóvé az embereknek, az átírás is egy vagyon, szinte lehetetlen eladni manapság 100 lóerő feletti motort. Teljesen meghalt a piac.
Már jó ideje te is hirdeted, 2009-ben beszéltünk telefonon, akkor nekem egy Firestorm volt és érdeklődtem be e számolnád az SP-be. Akkor 1.25M-ért kínáltad a gépet, ha jól emlékszem.
Hát ja tényleg úgy néz ki mintha új lenne,szarért én se adnám el.
Igen:)Köszönöm! igen úgy gondolom, hogy eléggé ott van külsőre és motorikusan is!láttam pár SP1-et és ezért tudom is , hogy nagyon szép állapotban van az enyém. 1 milla az utolsó utáni ára, ha nem viszik akkor megmarad.
Valóban én azt nem is figyeltem.
Nem tudom aktuális e még, lassan 2 éves a hirdetés.
Üdv,ez a motor volt kint kunmadarason május 1-én?
Mert ha ez az akkor kár eladni mert olyan mint az új.Gyönyörű...
Sziasztok!
VTR féknyergeket keresek.Ha esetleg van valakinek az jelezze
Köszi!
Az elég szar mert abba jóval drágább mint a firesormba.Tényleg amugy nem kell valakinek egy jó állapotú sp1?
Most szólt nekem egy ismerős, hogy az SP2-ben tönkre ment a fesszabályzó.
Hát igen, tipikus Honda hiba.
A városban láttam az Opelokat... idáig csak a Skodát láttam Csókánál...
Vagy egy fekete kombi G Astrából, vagy egy grafit színű H Astrából is!
Tudom! Kiraktak 4 db 60-as táblát !
Bocs, hogy így ismeretlenül....

Átcuccoltam Mórra, gondoltam szólok hogy a 81-en a Sandokannál szoktak mérni egy új Octaviából...

vigyázni...
Nem tud valaki csatlakozót ami a kötegből jön le és a feszabályzóba kell beledugni?Vagy hol tudnék olyat venni?
Meglett a töltéshiba.A fesszabályzó ment tönkre de úgy felmelegedett hogy még a csatlakozó ami rámegy az is megolvadt.Teljes szervízen van a gép remélem lassan már kész lesz.