Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lefogazod a cipőjét?
Neki szaladok valaki öklének!
neszójjábele, mert meg leszel csapkodva...
Ne már srácok!
Miért kell ez de komolyan? ( költői kérdés)
Neked melléhord az eszed!
Bővebb felvilágosítást Fülöp Gábortól!
Addig kuss!
Anyád!
Na figyusz te buzi aja tollah!
Itt közösségi oldal,és ha ti a lófőpöcs keretein belül maradtok szarok a szátokbe,mert nem érdekeltek!
Csürhe vagytok!Egymást túllicitálva óbégattok!
Szeretnék egyszer egy az egyben szembenézni bármelyikőtökkel!
Az lfp-n belül lehet mocskolódni,de,HA én nem szólok hozzátok gyíkok,akkor ti sem hozzám!
Kikeee!Rád vadászni fogok,míg agyba-főbe nem verlek valahol!
Takarodjatok az SP oldalról!
kikee,és a többi buggyant!
Amikor e sorokat mocskolódásotokat írjátok,már rég beszéltem Fülöp Gábor nevű cimborátokkal!
Neki elmondtam mi a problémám,és kikee nagyon vigyázz a szavaidra,mert a gyerekeid a falhoz lesznek csapdosva!
ki kezdte a másik anyját,és 21 éve halott apját szidni?Te !te gennyláda!
Ki a fasz vagy Te , hogy megmond , hogy Mi hogy beszéljünk egymás között ? ? ? Egyáltalán mi a fasz közöd van hozzá ? ? ?
te kis féreg,,,,,ennyire kemény vagy,hogy a gyerekeimet bántod?
gyere és bántsál engem,te csóró szar,te senki,,,,,,ott sírtál a benzin kúton,hogy mennyire rossz neked és milyen szar az életed,,,elfelejtetted?most meg itt adod a jaszkarit?
baszd telibe a kotvány picsájú klumpet fasszopó rohadvány kotu anyádat,,,,,,,apád is egy scicska volt,mindenki a szájába verte a faszát a környékbeli buzi bárból......a ygerekeimről meg szálljál le,míg nem lesz késő
Annyira meg leszel baszva
jajj ylájt,hogyan gyűlölhetsz minket hisz nem is ismersz,miért nem teszel ellenünk?mondjuk perelj be vagy rugdoss össze minket ,mi a baj veled?szánalmas szürke unalmas életedben nem történik semmi?ezért ne másokat okolj.
Nem hiszem hogy lassan 32 éves fejjel gyerek lennék és nem kezdek bele abba a kivagyok játékba amit itt leműveltetek az elmúlt 1 napban bizonygatva , hogy mekkora fasza gyerek vagyok . Az meg elég érdekes , hogy ránézel az adatlapomra látván a helyet azt hiszed , hogy én csak itt motorozom . Szezononként 13-15 e Km-t teszek meg és ezt nem csak a mi országunkon belül teszem meg . Nem tudom mit akartál mondani az olajmaffiával mivel közöm nem volt hozzá csak úgy mint a többi pár ezer embernek akik ezen városon belül élnek . Azon meg elég jót derültem , hogy távol lakom ... . A Bükk és környéke a kedvenc helyem . Többet motorozok arra mint egy helyi lakos és itt ez alatt motorozást értek nem pedig azt , hogy arra mentél valamivel meg azt is úgy ahogy .
Mindezek ellenére a lekezelő stílusod és a senkit nem érdeklő nyálverésed után sem illetlek semmilyen jelzővel hiszen már bemutatkoztál . Arra viszont újfent felhívnám a figyelmedet , hogy akik ezen forum olvasói és VTR SP 1 tulajok vagy fun-ok , a motorhoz és hozzákapcsolódó témákhoz szólnak hozzá . Se rád sem más egyéb magánéleti problémádra nem kíváncsiak . Javaslom a további eszmecserétekre a faszbúkot vagy más egyéb frenetikusan magasan qualifikált oldalt , hogy ott tegyétek meg .
Előre is köszönöm .
Hanzo!
Gyerek vagy még,hogy megértsd!Meg nagyon távol laksz!
Kergesd te,csak a szeghalmi olajszállítmányokat,szőkítőket!(anno)
Neked is leírom!3 éve mikor kiraktuk a galériát páran,Hondások lefikázták,és negatív megjegyzéseket tettek rá!
Megbeszéltük a többiekkel,és leszedtük!
Na innentől a nick név mögé nem látva nem teszek különbséget a motorosok között,és ha olyat íranak "ütöm-vágom "őket!
Nem tudom ki,kik írták a galériát mocskoló firkálmányokat!
Egy kalap alá veszem őket,mert nem volt senk aki leállítsa őket!
Úgyhogy "folklórozhat2 nekem bármely motoros!Nem veszem észre!
Fülöp Gábor!
Ha kértetek,és kaptatok oldalt akkor ne írjon erre,vagy a Mátra oldalra a "Kykee"nick nevű idióta anyát,és 21 meghalt apámat szidalmazó káromkodó förmedvényt!Utána meg csodálkoztok,hogy a leggyengébb pontját megtalálva(gyerekeit)elsírja magát ,és panaszkodik!
Én a ti féle mocskosszájú társasággal nem tudok egyet érteni!
De utánam ne jöjjön más topicra,mert én is azért írtam az lfp-re!
utálom a motorosokat az egri-mátrai-t főleg!
Mivel egy Csizi nem tag közölte a nevükben.
dubel!
Rossz a tapasztalatom a motorosokról,és mert motorom van hagy döntsem már el mit csinálok!Van robogóm is,és autóm,mert szükséges a szakmámból kifolyólag!Zavar valakit,hogy nem köszönök vissza?
Mert én nem várom el!Nem magyarázkodom tovább,mert akik itt 35-n leqrvaanyáznak,amit visszaadok általánosítok,és ne köszönjön senki!Ja!Kiírják egyesek,hogy engem mennyire utálnak,és vadásznak rám az egri-mátrai motorosok!Utálat kölcsönös!
Elég érdekes volt ezt így kora reggel végig olvasni , minden esetre nem bántam volna ha ez a beszélgetés vagy minek nevezzem nem itt történt volna meg .
Hát hallod Xlájt Te egy érdekes motoros ember lehetsz,h állandóan bele van írva a hozzászólásaidban,h nem köszönsz a többi motorosnak! Pedig szerintem a motorost az különbözteti meg a többi közlekedőtől,h bárhol is van a világban és bármilyen nemzetiségű motoros jön szemben a motorosok köszönnek egymásnak!
de miért zavar?ezért kértünk ls kaptunk saját topikot,ahol egymással beszélünk,ahogy tetszik.és aki odalátogat ugyanazt kapja.viszont pár hülyéskedést leszámítva nem tesszük tönkre mások fórumát.
és a Sportmotoron kívül is összejárunk,nemcsak egymást,egymás családját is ismerjük.
nem tudom mi volt a rossz tapasztalatod(nem azt állítom,hogy nem lehetett)
Pont azért,mert nem normális dolog egymással úgy ugatni!
Nem fáj!Zavar!Lehet neked fáj a fogad!Az nekem nem fáj!
Ha ocsmányul társalog az undorító!
És nem hozza ki a dumát a "LóFőPöcs" oldalról!
Maradjon az az ő intelligenciamérőjük az öklendezős oldalon!
Nekem is vannak motoros barátaim!
Mégegyszer!Nem hiányzik egyetlen egri,vagy mátrai motorosnak nevezett egyén haversága sem!Ha kimegyünk is nem köszönünk,mert semmi közünk egymáshoz!Sem korban,sem más dologban!
az Neked miért fáj?
Nem mostani már ez!
kb 3 éve raktunk fel galériákat többen Hondások!
Laklia G.és még vagy 5-6-n!
Aztán elkezdték fikázni!
Leszedtük pedig szép fotók ,és motorok voltak főleg a Gábor-é!
Aztán ők el is "bútoroztak"innen,hogy ilyen bunkók azt sem érdemlik,hogy szép motorokat lássanak!
Én akkor is visszaszóltam,és nem fogadom meg a tanácsod,mert az emberi tartásora büszke vagyok,és nem fogok alkalmazkodni senkihez!
szerintem 1 balyod van sok mindenkit nem ismersz,de ők igen 1mást és igy örülnek 1másnak hogy anyáznak vagy szaroznak,én elég sok mindenkit ismerek személyesen vagy valamilyen érintkezési formában(telefon,stb)és az a gond hogy véleményt alkotsz 1 pár hozzászólás után.....és ráadásul eléggé negativ is van benne és ezt itt sokan nem torelálják enyi.alkalmazkodj kicsit és lehet hogy másként beszélnek veled,ne nyaliz,és ne mályerkodj,találd meg a középutat mint a börtönben