Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, este nagyon szép piros a világítása, de mégsem túl erős hogy elvakítson.
tiéd is így néz ki?
Azt a chiptuningot szerintem a Dynojet fuvókákra értik.
A kapcsoló nem lényeg, a műszerfal sokkal szebb, az elődnél, és ami jobb hogy ezen már fém olajtartályok vannak.
talán még ojant el tudok képzelni hogy a leszabályzást kiütik belőle
de annak nem sok értelme van egy v2-nél
A hirdetéseket nem kell komolyan venni, mindenféle szart beikszelnek amit csak találnak: bőrülés, chiptuning, stb.
az nem jó mert nem lehet vele lopni menni este
látam egyik hirdetésbe oda volt irva hogy csiptuning, mit lehet egy karbison csipelni?
Igen, ráadod a gyújtást, és világít is.
ezen az ujabb tipuson nincsen lámpa kapcsoló? mindíg világítt?
700000-ig gondoltam de ha nagyon jó ajánlatot kapok akkor még egy kicsit hozzádobnék
nekem kellene átvállalni a hitelt?
Dehogy bántam meg!Az a hang a mai napig hiányzik!
Mennyi pénzt szánsz a motorra? Mert tudok egy VTR 1000 F-et 6-7000 Km-el Évek óta áll!Megkérdezem majd mennyit kér érte.Úgy hallottam hogy eladná. 2005-vagy 2006-os! Nem tudom pontosan .Gyári matt fekete.Tök gyári. Műszaki sincs rajta mert nincs pénze az illetőnek. Tankolni se! Hitelre vette de nem akarja hogy elússzon és a törlesztőre megy el a pénze!Inkább nem motorozik.
2009ben vettem, 12.000km-rel. 2005 évjáratú. most 25.000van benne,szervizek, meg gumit cseréltem...plusz a pár kiegészítő hasidom stb...meghibásodások semmi.
Az a lengővilla a VTR-é csak ráhegesztették a CBR 900-as merevítőjét!
Én már így vettem sőt a haverom is így vette. A MaxxPowernél építették.
Aha! 130 -ra hirdettem teloban lenyomtad 120-ra a helyszínen még 5-öt! De gondolom nem bántad meg! ?
115-ért vettem meg?
Én többre emlékeztem,de hát a jelek szerint megint jól alkudtam!
Én 850-be vettem a vtr-t,ráköltöttem 5 kilót és eladtam 800-ba...
De 4 évig használtam.
na ezért nem akarom elkapkodni
hosszú távon biztos megéri egy keveset futott motort megvenni
neked mióta van meg a vtr?
mennyit mentél vele, és mit kellett cserélni rajta?
A motorozás hobbi, ezen mindig bukik az ember. Ha meg olyant akarsz hogy kevés km, és jó állapotú azért mélyen a zsebbe kell nyúlni.
az a lengővilla min volt gyárilag, mért jobb mint a gyári?
kiderül, hogy zsír új volt az a motor
Olyan mint anyám Altója 5 évesen 5600 km
Előtte meg 3 évig az előző tulajnál!Azaz 8 évet állt! Hát igen! 5 év alatt beletettem keményen 230 km-t!

5 évig meg a fészerben állt
Jó kikímélted másnak
Abból nyereséggel szálltam ki! Igaz nem sokat fogtam rajta! kb 20-30-at! 5 év alatt!
Az jó üzlet volt basi
Na mi van nálad eladó féláron vásárolok (bár a bordót eladtad )
Hát ez benne van a pakliban!
Nyereséggel egyik motorból sem tudsz kiszállni!
Én 1,2 ért vettem a 99-es VTR-t 2003-ban egy havertól! Akkor 1,4 ért mentek! Eladtam róla az Akra rendszert 115 ért a motort meg 650-ért!
De közben vettem rá egy hűtőt ,fejidomot, lámpát, fejidom konzolt ,tükröket120-ért!Mert nem gyári idomok voltak rajta!