Mennyi pénzt szánsz a motorra? Mert tudok egy VTR 1000 F-et 6-7000 Km-el Évek óta áll!Megkérdezem majd mennyit kér érte.Úgy hallottam hogy eladná. 2005-vagy 2006-os! Nem tudom pontosan .Gyári matt fekete.Tök gyári. Műszaki sincs rajta mert nincs pénze az illetőnek. Tankolni se! Hitelre vette de nem akarja hogy elússzon és a törlesztőre megy el a pénze!Inkább nem motorozik.
2009ben vettem, 12.000km-rel. 2005 évjáratú. most 25.000van benne,szervizek, meg gumit cseréltem...plusz a pár kiegészítő hasidom stb...meghibásodások semmi.
115-ért vettem meg?
Én többre emlékeztem,de hát a jelek szerint megint jól alkudtam!
Én 850-be vettem a vtr-t,ráköltöttem 5 kilót és eladtam 800-ba...
De 4 évig használtam.
na ezért nem akarom elkapkodni
hosszú távon biztos megéri egy keveset futott motort megvenni
neked mióta van meg a vtr?
mennyit mentél vele, és mit kellett cserélni rajta?
Hát ez benne van a pakliban!
Nyereséggel egyik motorból sem tudsz kiszállni!
Én 1,2 ért vettem a 99-es VTR-t 2003-ban egy havertól! Akkor 1,4 ért mentek! Eladtam róla az Akra rendszert 115 ért a motort meg 650-ért!
De közben vettem rá egy hűtőt ,fejidomot, lámpát, fejidom konzolt ,tükröket120-ért!Mert nem gyári idomok voltak rajta!
de annak nem sok értelme van egy v2-nél
látam egyik hirdetésbe oda volt irva hogy csiptuning, mit lehet egy karbison csipelni?
nekem kellene átvállalni a hitelt?
Én már így vettem sőt a haverom is így vette. A MaxxPowernél építették.
Én többre emlékeztem,de hát a jelek szerint megint jól alkudtam!
Én 850-be vettem a vtr-t,ráköltöttem 5 kilót és eladtam 800-ba...
De 4 évig használtam.
hosszú távon biztos megéri egy keveset futott motort megvenni
neked mióta van meg a vtr?
mennyit mentél vele, és mit kellett cserélni rajta?
Olyan mint anyám Altója 5 évesen 5600 km
5 évig meg a fészerben állt
Jó kikímélted másnak
Na mi van nálad eladó féláron vásárolok (bár a bordót eladtad )
Nyereséggel egyik motorból sem tudsz kiszállni!
Én 1,2 ért vettem a 99-es VTR-t 2003-ban egy havertól! Akkor 1,4 ért mentek! Eladtam róla az Akra rendszert 115 ért a motort meg 650-ért!
De közben vettem rá egy hűtőt ,fejidomot, lámpát, fejidom konzolt ,tükröket120-ért!Mert nem gyári idomok voltak rajta!