Annyit fűznék még a fogyasztáshoz, hogy 1 hónapja Transzfogarast megjártuk, és 275 nél kezdett el pislogni az üzemanyagjelző ! Máskor olyan 210-230 nál kezd villogni, akkor kereken 5 literre jött ki a fogyasztás, örültem neki ringen vagy valahol biztos meglehet etetni vele 10-12 t...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat szerdán megyek a mociért! Kicsit para vok mert idág csak 500 ason ültem,na meg az öreg vt-n ! De bizom a vtr ben meg magaba hogy össze fogunk szokni!
Én is megijedtem a fogyasztási értékektől amiket olvastam. Hozzáteszem én nem vagyok egy száguldozós típus sőt... nálam ha melózni járok (oda-vissza kb. 70 km) akkor kicsivel 6 fölött, de hosszabb úton 120-130 utazóval 5,6-ot is fogyasztott már. Ebbe pár intenzív gyorsítás, egy-egy 200-as tempó is belefér. Az előző tulaj még kímélőbben használta, ő ment néha egy tankolással 300km fölött is.
Nekem az előző motorjaim (kawa Z750, gsx750f) kb. 0.8-1 literrel fogyasztottak kevesebbet. Viszont ha nagyon hajtja az ember akkor el tudom képzelni, hogy ezen a két nagy karbin sok lefolyik "feleslegesen"...
A lánc még a gyári mivel 15 e van benne, a gumit 10 e nél cseréltem, most michelin 2 ct van rajta, ettől kicsit többet várok, 12-14 e km ert...
A cbr nél 15000 km nél cseréltem a metzeler z4 es gumit, de még olyan volt mint az új, csak sokszor megcsúsztam vele, ez viszont nagyon jó!
A láncot pontosan nem tudom hogy milyen csak annyi hogy DID,és a szett elég drága volt 40 fölött,de nagyon jó,kb 4-szer állítottam rá 12000 km alatt,de akkor is alig.Gumi az pilot power amit újonan vettem,az is kibírt vagy 12 ezret pedig nem is 2ct.Az olaj meg Castrol power 1.
Kössz a gyors választ! Több helyen olvastam ezeket a durva fogyasztásokat. A gumit meg a láncot tudom hogy fogyasztja. Remélem jövö héten már nálam lessz a vtr amit kinéztem. Leginkább a fogyasztstól paráztam.Azért is kérdeztem.
ki mondta a 15l t? MÉg a 8 is durva, én is ettől paráztam mikor megvettem, mert ugyan ezeket hallottam. A valóság 100-140 5,5-6 liter. Múltkor felmentem pestre autópályán oda vissza 220 km volt, végig amit bírt a motor 265-268 nyilván volt benne város is, de javarészt 7-9000 fordulaton mentem és 7,6 lite lett. Ugyhogy e miatt ne aggódj! inkább a gumit fogyasztja jobban
Lenne még pár kérdésem vtr 1000F-el kapcsoltatban. Elég durva dolgkat fogyasztást illetően mennyire helytálloak túra tempoban 8-15 l ?Nem a 8 literrel van bajom hanem 15-tel .Túrázni szeretnék egy ilyet venni,mennyire kényelmes,egy tankkal mennyit lehet meg tennni 100-140 tempoval?
Lenne még pár kérdésem vtr 1000F-el kapcsoltatban. Elég durva dolgkat fogyasztást illetően mennyire helytálloak túra tempoban 8-15 l ?Nem a 8 literrel van bajom hanem 15-tel .Túrázni szeretnék egy ilyet venni,mennyire kényelmes,egy tankkal mennyit lehet meg tennni 100-140 tempoval?
Kerültünk ma egyet(700km) szlovákiában, kihasználtuk ezt a jó időt, fasza volt, kicsit lezsibbadta a szar út miatt, még mindig tré az út sajnos, de vannak újra aszfaltozott részek is.
Lehet hülyeséget kérdezek: Egy seat leonos utolért minket, és 170 el ment előttünk, 6ból 5 be visszagangoltam, de a gázból nem engetem, és olyan 180-190 ig olyan kib*szottul beszitált az első kerék, hogy azt hittem lerepülök a motorról... A kérdés a következő: Lehet, hogy megemelkedett az eleje és azért csinálta ? Lehet, hogy 1 keréken előztem meg,csak észre sem vettem Motorozok már 12 éve, de ilyen nem volt még, és kurva szar érzés volt, főleg, hogy nem készültem rá... A leonos meg gondolom ment a szervízbe
A hasidomot mondod ugye? Faszán passzol rá? Olyan mintha gyárilag ilyen lenne? Mennyiért festik ezt még le? A piros színkódját honnan lehet kinyomozni?
Dynojet önmagában nem hinném, hogy gyógyír lenne a problémára. Az a főfúvóka méret/súbertű alakjával éri el a hatását. (Típustól függően még: pilotjet csavar beállítás/más tolattyúrúgó/ tolattyú levegőnyílás bővítés) Tehát az alapjárat feletti tartományban lehet érezni változást. CV karbinál ezeknek a tényezőknek alapjáraton semmi szerepe nincs.
A megoldás a problémátokra nagyobb alapjárati fúvóka! Nagyobbra kell dörzsárazni,hogy több benzint kapjon alapjáraton! Csináltam már ilyet garanciában,jó lett!
Honnan lehet felismerni hogy belpiacos?Nem az órára gondolok, 2 éve van itthon forgalomba nem láttam rohadást a tankban sem meg másutt sem, a belpiacos esetleg mennyire van visszafolytva. A mostani gépem is belpiacos az tényleg meg van rozsdásodva. Alkatrész ellátása akkor gondolom nehezebb ?
Nekem az előző motorjaim (kawa Z750, gsx750f) kb. 0.8-1 literrel fogyasztottak kevesebbet. Viszont ha nagyon hajtja az ember akkor el tudom képzelni, hogy ezen a két nagy karbin sok lefolyik "feleslegesen"...
A cbr nél 15000 km nél cseréltem a metzeler z4 es gumit, de még olyan volt mint az új, csak sokszor megcsúsztam vele, ez viszont nagyon jó!
Lehet hülyeséget kérdezek: Egy seat leonos utolért minket, és 170 el ment előttünk, 6ból 5 be visszagangoltam, de a gázból nem engetem, és olyan 180-190 ig olyan kib*szottul beszitált az első kerék, hogy azt hittem lerepülök a motorról... A kérdés a következő: Lehet, hogy megemelkedett az eleje és azért csinálta ? Lehet, hogy 1 keréken előztem meg,csak észre sem vettem Motorozok már 12 éve, de ilyen nem volt még, és kurva szar érzés volt, főleg, hogy nem készültem rá... A leonos meg gondolom ment a szervízbe
DID 530 ZVM2 Gold 108 szemes lánc érdekel-e valakit?
Teljesen új, 0 km-es! Ha érdekel valakit írjon vagy hívjon.
A Bolti ára 36.708 Ft!
érdeklődni: 30/603-8688
Honnan lehet felismerni hogy belpiacos?Nem az órára gondolok, 2 éve van itthon forgalomba nem láttam rohadást a tankban sem meg másutt sem, a belpiacos esetleg mennyire van visszafolytva. A mostani gépem is belpiacos az tényleg meg van rozsdásodva. Alkatrész ellátása akkor gondolom nehezebb ?