Gecinagy elszántság és hatalmas tudomány szükségeltetik 2011-ben, az internet világában ilyen információhoz hozzájutni. Legrosszabb esetben is 15 másodperc időtartam megszerezni ezt az infót, ha be van kapcsolva a számítógéped.
Nagyon poénos azt hittem valami motorra gondolsz.
Amúgy meg azért írtam mert lusta voltam keresgetni,itt meg vannak olyan emberek akik szinte mindenre tudnak válaszolni.Mint te is.
Motorrevüben most egyik cikk ezzel foglalkozik , már mint az átírási tarifákkal hogy mik lesznek . Ha nem veszitek meg az újságot majd begépelem hogy mik várhatóak .
Amúgy tudja valaki hogyan is fog működni,vagyinkább mennyibe fog kerülni az átírási illeték?Mert szerdán lehet elviszik az mz-t,helyette meg cbr 125-öt akarok tavasszal,de ha valami kibaszott drága lesz az átírás akkor inkább idén veszem meg.
Tegnap én is beraktam az ágyam mellé .
Amikor beraktad a ledes lámpát akkor kellett valamit forrasztani vagy csatlakozója van és elég rádugni?Csak mert hamarosan én is venni akarok.
Hát ha január 1-ig nem megy el, akkor marad, ha már ki kell rá fizetni az adót... Fater 1 évben 2-3ezer km-t megy vele, azért viszont meg felesleges fenntartani, több tízezer Ft-ot kifizetni a semmire. 750 nem pénz érte, ha nem kell senkinek akkor bekaphatják! Idáig nem sok értelmes telefonhívás érkezett, csak a szokásos telefonos alkudozás... Sok faszkalap!
Sziasztok! Az a helyzet néhány kereskedő meg is érdemli ,hogy be kell zárnia.A viselkedésük sokszor érthetetlen, értékelhetetlen,talán eladni sem akarnak!Én pl. felhívom az üzletet ,hogy megtetszett az általuk hirdetett moci lehet-e szó cseréről.Válasz: semmi akadálya küldjek néhány fotót egy rövid leírással.A másfél hét alatt semmi válasz.Pedig az én motorom sem mondható idősnek a három évével és szinte azonos évjáratúra szerettem volna cserélni csak nagyobb köbcentisre és hajlandó lettem volna nem keveset ráfizetni.Ja és a kp-s. megkeresésemre sem reagált ,hogy úgy legalább, nem sokat, csak picit ,az átírási költséget osszuk meg,legalább ennyit engedjen az árból.Pedig nem az olcsó motorról van szó.Hát így tényleg nehéz értékesíteni!
Lófaszt lehet itt eladni... 750-ért hirdetjük fater RR-jét, azt semmi. Gecinagy csóróság van, és ez csak még rosszabb lesz. Én is hirdettem 4 db CB3-as Accord gyári alufelnit szinte új téli gumival 40ezerért (csak a gumi darabja újonnan 12 ropi), és LÓFASZ, meg se csörrent a telefonom. Sokfelől hallom panaszkodni az embereket hogy nem megy az üzlet, mert nincs pénzük az embereknek. Itt csak olyasmit lehet eladni amire az embereknek minden nap szükségük van. Tej, kenyér, WC papír, stb. Sorra zárnak be az ilyen-olyan boltok, pl. most nemrég meglepődve látom az M3-as bevezetőjén hogy a Kawasaki-Shox M3 üresen áll. Sokáig nem húzták ők sem. Rakás szar ez az egész.
Ugyan Mito , Te is tudod , hogy mindent el lehet adni csak az a kérdés ki tudja-e várni azt az embert az alany aki rendelkezik is a pénzmaggal . Engem végül az mérgelt fel , hogy voltak olyan sértő bekérdezős ajánlatok , hogy majdnem lefejeltem az író asztalom . Nem tudom mit képzelnek az ilyen emberek , hogy majd rábólintok vagy belemegyek az ilyen lehúzós üzletbe ? 3 hét alatt közel 900 megtekintés volt és napi szinten 20 ember folyamatosan nézte a hirdetést csak lehet úgy voltak vele , hogy megvárják a tavaszt . Nem tudom . Az meg külön vicces volt hogy egy ember meg egy alacsonyabb árat ajánlott be de hogy hagyjam rajta a felszereltséget . Írtam , hogy ennyiért a csupasz motort nem adnám nem hogy felszerelve . Minden esetre sok a hülye . Apjuk faszát az ilyeneknek .
Juteszembe akinek van használt jó állapotú kormánygátlója és megválna tőle az nyugodtan megkereshet az ügyben . Ha más nem akkor marad az E-bay .
Igazából el akarom adni de mivel eladni nem tudom,azt meg úgy se bírnám ki hogy csak ott áll és ne menjek vele.
Amúgy meg igazából nagyszervízt kell rajta csinálni(gumik,olaj,karbiszinkron,szelephézag állítás,ilyenek),a szervízkönyv miatt hondához viszem majd el.Amúgy meg arra gondoltam hogy a felniket átfényezem valami arany/bronz színre,meg veszek rá egy ledes lámpát.De lehet hogy útközben meg még majd kitalálok valamit.
Még ezzel az őrült Finna Janival kéne felvenni a kapcsolatot , tőle biztos megtudnék pár apróbb trükköt vagy hogy mire érdemes oda figyelni az építés során . Bubocsek néven ő töltötte fel a pálya vtr képeket .KATT IDE
Az első tornyokban az olajat is le kell majd szerintem cserélni , valószínű megette már a kenyerét 10 év alatt . Az idomot is meg kell majd fúrni a gombáknak , a kipufogórendszert is át kell még égetni / takarítani , szal lesz még vele harc . De szerencsére már csak apróságok , finomságok .
Amúgy meg azért írtam mert lusta voltam keresgetni,itt meg vannak olyan emberek akik szinte mindenre tudnak válaszolni.Mint te is.
http://www.proviti.hu/gepjarmu...
Ugye milyen fantasztikus a modern technika?
Amikor beraktad a ledes lámpát akkor kellett valamit forrasztani vagy csatlakozója van és elég rádugni?Csak mert hamarosan én is venni akarok.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_929_rr_
fireblade_video-5235327
http://youtu.be/dbXCK1BT_VU
Juteszembe akinek van használt jó állapotú kormánygátlója és megválna tőle az nyugodtan megkereshet az ügyben . Ha más nem akkor marad az E-bay .
Amúgy meg igazából nagyszervízt kell rajta csinálni(gumik,olaj,karbiszinkron,szelephézag állítás,ilyenek),a szervízkönyv miatt hondához viszem majd el.Amúgy meg arra gondoltam hogy a felniket átfényezem valami arany/bronz színre,meg veszek rá egy ledes lámpát.De lehet hogy útközben meg még majd kitalálok valamit.
Az első tornyokban az olajat is le kell majd szerintem cserélni , valószínű megette már a kenyerét 10 év alatt . Az idomot is meg kell majd fúrni a gombáknak , a kipufogórendszert is át kell még égetni / takarítani , szal lesz még vele harc . De szerencsére már csak apróságok , finomságok .