Tudom-tudom,en is lattam hogy levitte az arat,de sajna kolcson adtam es juniusba kapom vissza a penzt! De ha elviszik,akkor se aggodom mert sp1-bol azert van valasztek,bar az ar azert nem mindeggy! Juniusig tuti elviszik ennyiert! Megmondom oszinten hogy a Bosi-et fogom megvenni ha meglessz es nemtalalok sp2-t! Ha veletlen tudsz sp2-t szolj,persze 1,5m alatt!
Ha motorvásárlás előtt állnék, 100% hogy tuti befutó lenne!,gondolkodás nélkül megvenném.
Kár,hogy 2009-ben amikor én vettem az enyémet akkor nem volt fent.
Gyerekek ez az egymás gyilkolása szavakkal...ez frenetikus.Fossá röhögöm magam minden soron.Don HRC szavai költőiek...
De nem kéne ezt meghagyni máshová?
Könyörgöm nem egy robogós VS autós párharcon vagytok!
U.i.:Mindkét SP-t használtam évekig(most már a 2est is)nem lehet egy lapon említeni a kettőt!Én sokkal biztosabbnak érzem a 2est.Aki teheti inkább azzal menjen keményet.De ahogy a piacot néztem most épp nem tud mert elfogytak.
Egy dolgot ne feledjünk ha már egy slip-on felkerül csak úgy a bringára,már megváltozik a motor...ha minden össze van hangolva,akkor lesz a legjobb.Nekünk ez most sikerült...mit ne mondjak..drasztikus különbséget érzek még így amatőr fejjel is!
Többek közt amit sokan írnak,hogy 2500nál is rángat...nos ez a "hiba" is eltüntethető!
Hát nem tudom! Csizi válaszolt helyettem! Az SP-1 tuti úgy fogyasztott ahogy leírtam,mindig tele tankoltam és gyakran kiszámoltam a fogyasztását!10 felett soha nem mértem pedig gyakran nyitva volt a torok!
Nekem átlagban 7-7.5 liter körül eszik: 150-160-as utazó hogy hatodikban jól érezze magát és ne vibráljon, némi 200+ huligánkodás, Mátra, kevés városi forgalom. Akkor ezekszerint az SP1 is hasonló értékeket produkál.
helló!
Annak tűnik, de hogy komoly-e az mindig a végén derül ki.
Elég messze lakik, (a 74-es közetből hívott)
és a távolság miatt még nem tudja mikor tud személyesen eljönni
megnézni.
Hát akkor nemtom, mert az 1ik jóbarátomnak az SP1-e csak 8 felett zabál, de inkább 10-12. Az SP2 meg sokkal jobban fogyaszt a fejlettebb injektor miatt nem?
SP-1 min.:5.8l 120-130 -as túratempóban 200 utazó autópályán 2 személlyel 10l de általában 7-8l 150-180 utazó néha 220-250 belefér! Az SP-2-t pontosan soha nem mértem de szerintem ugyanitt van a fogyasztása!
Akkor hello! Csak gondoltam megadom a tiszteletet,mivel majdnem fele annyi idos vagyok! Hat remelem hogy szerencsem lessz,de majd elvalik! Szinte mar fanatikus lettem,minden nap megnezem hogy fentvan-e meg a hirdetes! Komoly erdeklodo van ra?
1/5-ös jelentkezem vétel!Látom jól el vagytok !Az injektorral kapcsolatban: az 1-es tényleg durvább de ez inkább erőltetebb menetben (Mátra,ring) jön ki és a hátsó fék használatával finomítható!Egy hajszálnyival harapósabbnak éreztem a durvább gázreakció miatt, a 3 LE hátrány nem érezhető! A 2-es nagyobb torokja és módosított hengerfeje csak tuningnál előnyös széria állapotban nem érzel jelentős különbséget!Inkább a hosszabb lengővilla ami érezhető gyors kanyarokban nyugodtabban viselkedik! Tesztek szerint is csak versenypályán határait feszegetve jön ki a 2-es előnye!Most,hogy már tudod milyen egy SP-2-vel pályázni semmi értelme felmenned! Mert különben megszakad a szivem
Helló!
Azért nem vagyok olyan öreg szerintem egy ilyen fórumon mindenki tegeződik tegyük mi is ezt .
Legyen szerencsénk én drukkolok neked,
bár nem most kezdtem hirdetni , de ma pont hívtak miatta.
Ha nem vagyok indiszkrét.