Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyiért ment el a gép?
Ha nem vagyok indiszkrét.
Bandita TE vettél már valami gépet?
Ebben a kis városban sem találnak egymásra a motorosok sajnos.
Eladtam a hitelt intézik addig még simogathatom egy pár napig.
Sajnos nagyon kevés időm van motorozni,"meg nincs kivel",és ezt nem rossz értelemben gondoltam.Kevés embert ismerek.
Mi sem találkoztunk korábban!
Amúgy eladtad a gépet?
Balázs látom kanizsai vagy .Érdekes,hogy soha nem futottunk össze.
Egy közös menet jó lett volna.
Tudom-tudom,en is lattam hogy levitte az arat,de sajna kolcson adtam es juniusba kapom vissza a penzt! De ha elviszik,akkor se aggodom mert sp1-bol azert van valasztek,bar az ar azert nem mindeggy! Juniusig tuti elviszik ennyiert! Megmondom oszinten hogy a Bosi-et fogom megvenni ha meglessz es nemtalalok sp2-t! Ha veletlen tudsz sp2-t szolj,persze 1,5m alatt!
Ha motorvásárlás előtt állnék, 100% hogy tuti befutó lenne!,gondolkodás nélkül megvenném.
Kár,hogy 2009-ben amikor én vettem az enyémet akkor nem volt fent.
Szupermotos!

Ennyi pénzért ezt vétek lenne kihagyni!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_1000_sp-1-4557546
Látom itt is boldogítod agyatlan buta hozzáböffenéseiddel a társaságot . Ahogy nézem itt sem szeretnek jobban a sz.rnál.
Hali.Van egy jobb oldali gyári dobom,a képen látható enyhe sérüléssel 10e ft-ért.Érd keki@euromail.hu
Gyerekek ez az egymás gyilkolása szavakkal...ez frenetikus.Fossá röhögöm magam minden soron.Don HRC szavai költőiek...
De nem kéne ezt meghagyni máshová?
Könyörgöm nem egy robogós VS autós párharcon vagytok!

U.i.:Mindkét SP-t használtam évekig(most már a 2est is)nem lehet egy lapon említeni a kettőt!Én sokkal biztosabbnak érzem a 2est.Aki teheti inkább azzal menjen keményet.De ahogy a piacot néztem most épp nem tud mert elfogytak.
Egy dolgot ne feledjünk ha már egy slip-on felkerül csak úgy a bringára,már megváltozik a motor...ha minden össze van hangolva,akkor lesz a legjobb.Nekünk ez most sikerült...mit ne mondjak..drasztikus különbséget érzek még így amatőr fejjel is!
Többek közt amit sokan írnak,hogy 2500nál is rángat...nos ez a "hiba" is eltüntethető!
Nem is mondtam hogy nem az!
Hát nem tudom! Csizi válaszolt helyettem! Az SP-1 tuti úgy fogyasztott ahogy leírtam,mindig tele tankoltam és gyakran kiszámoltam a fogyasztását!10 felett soha nem mértem pedig gyakran nyitva volt a torok!
Rendeltetésszerű használat Papi!
Akkor ő is olyan mint Grózi, 200 alatt szédül, és mindig nyélgázon, szabályzásig gyorsít. Úgy hamar horpad a tank...
Nekem átlagban 7-7.5 liter körül eszik: 150-160-as utazó hogy hatodikban jól érezze magát és ne vibráljon, némi 200+ huligánkodás, Mátra, kevés városi forgalom. Akkor ezekszerint az SP1 is hasonló értékeket produkál.
helló!
Annak tűnik, de hogy komoly-e az mindig a végén derül ki.
Elég messze lakik, (a 74-es közetből hívott)
és a távolság miatt még nem tudja mikor tud személyesen eljönni
megnézni.
Hát akkor nemtom, mert az 1ik jóbarátomnak az SP1-e csak 8 felett zabál, de inkább 10-12. Az SP2 meg sokkal jobban fogyaszt a fejlettebb injektor miatt nem?
SP-1 min.:5.8l 120-130 -as túratempóban 200 utazó autópályán 2 személlyel 10l de általában 7-8l 150-180 utazó néha 220-250 belefér! Az SP-2-t pontosan soha nem mértem de szerintem ugyanitt van a fogyasztása!
Fogyasztás? SP1 és SP2 között?
Akkor hello! Csak gondoltam megadom a tiszteletet,mivel majdnem fele annyi idos vagyok! Hat remelem hogy szerencsem lessz,de majd elvalik! Szinte mar fanatikus lettem,minden nap megnezem hogy fentvan-e meg a hirdetes! Komoly erdeklodo van ra?
1/5-ös jelentkezem vétel!Látom jól el vagytok !Az injektorral kapcsolatban: az 1-es tényleg durvább de ez inkább erőltetebb menetben (Mátra,ring) jön ki és a hátsó fék használatával finomítható!Egy hajszálnyival harapósabbnak éreztem a durvább gázreakció miatt, a 3 LE hátrány nem érezhető! A 2-es nagyobb torokja és módosított hengerfeje csak tuningnál előnyös széria állapotban nem érzel jelentős különbséget!Inkább a hosszabb lengővilla ami érezhető gyors kanyarokban nyugodtabban viselkedik! Tesztek szerint is csak versenypályán határait feszegetve jön ki a 2-es előnye!Most,hogy már tudod milyen egy SP-2-vel pályázni semmi értelme felmenned! Mert különben megszakad a szivem
Helló!
Azért nem vagyok olyan öreg szerintem egy ilyen fórumon mindenki tegeződik tegyük mi is ezt .
Legyen szerencsénk én drukkolok neked,
bár nem most kezdtem hirdetni , de ma pont hívtak miatta.
Továbbra is az a véleményem, hogy szeretnék én egyszer ennyi időt...