Udv Bosi! En regota szemezek a motorjaval! Igaz hogy sp2-t akartam de szerintem nem gyujtogetek tovabb,vannak szep sp1-ek is mint peldaul az one is,es en azt neztem ki magamnak! Nagyon szep allapotban van es szerintem megfogadom Csizi tanacsat,nem varok tovabb,mert az elet tul rovid! Bar az en koromban meg jocskan elottem all azert ! Sajnos meg egy kicsit varnom kell,mert kolcson adtam de juniusban teljes lessz az osszeg es akkor irany a mociert ,felteve ha meg meglessz! Bizom benne hogy addig nem viszik el !
Kérdésem az lenne, hogy hol tudnék venni a VTR1000F re alsó hasidomot? Nem a gyárira gondolok, hanem ami teljesen fedi az alját ? Van itt az oldalon egy olyan piros VTR, és nagyon megtetszett!
Segítségetek előre is köszi!
Üdv.
Örülök hogy idetévedtél, mi már 2x is beszéltünk telefonon. Látom lejjebb vitted az árat, így már sokkal reálisabb, talán így hamarabb el fogják vinni. Bár SP-t csak műértők vesznek, hiszen ugyanebben az árban fiatalabb és nagyobb teljesítményű motort is lehet kapni, szóval 100 emberből talán 5 akar csak SP-t venni. Ritka darab ez az ezüst fényezésű, sokan nem is tudják hogy ilyen színben is készültek SP1-ek. Sokat dob rajta a Honda csirkeszárny, ami erről a szériáról gyárilag lemaradt. A hirdetésbe szerintem írd még oda hogy van benne PowerCommander, mert az is emel az értékén, hiszen most egy PC újonnan fékpadi beállítással 130e HUF körül mozog. Sok sikert az eladáshoz! Én azért reménykedem hogy 10-12 év múlva is fogok motorozni.
Sziasztok!
Véletlen kerültem erre az oldalra, nem szoktam fórrumozni se időm se kedvem.
Elösször is köszi, hogy elismerően beszéltek rólam így ismeretlenül is. Két évvel ezelött még azt gondoltam, hogy sohasem hagyom abba a motorozást. Én ennyi idősen kezdtem újra motorozni mint amennyi idősek most ti vagytok, volt már egy fiam akkor született a lányom, építkeztem eltelt 8 év...............................a motoros társak is elkezdtek kopni (anyagi okokból)
Két év kellet, hogy elfogadjam, hogy tényleg el kell adnom egyedül már nem ugyan az. 10-12 év múlva beszéljünk újra majd megtudjátok most miről beszélek.
Kívánom nektek mind azt az élményt sokáig amit nekem a motorozás nyújtott.
Üdv. Bosi
Csak nem verekedni akart a Zweiradban?Te ökör!Úgy hazudsz,mint a vízfolyás!Igen megsértődtem,ha csendben maradtál volna böcsebb lennél!Te már csak ilyen tuskó maradsz!
Magyarázd meg mi ebben a nem normális?A találékonyság?
Igen voltak gondok!Norbhee?megkérdezem,mert meg van a tel száma?Te meg egy rakás fos vagy aki kibékül a másikkal aztán meg leugatja!szemét vagy te tacskó a javából!
A véleményemre vagy kíváncsi? Szarok a pofádra magas ívben! Látom törölted az újabb nicknév alattt futó galériádat, és olvastam is hogy leökröztél. De direkt nem szóltam hozzá, mert szarok rád. Ha most azért megsértődsz mert rákérdeztem hogy normális e vagy hogy egy SP2-t beletolsz egy patakba (függetlenül hogy milyen medre van és milyen mély a víz )... szarok arra is!
Na de csak itt nagy a szád, Norbi (Nhorbee77) mesélte hogy találkozott veled pár hónapja, azt majdnem összevizelted magadat amikor rádköszönt, füled-farkad be volt húzva, meg valamit motyogtál az orrod alatt hogy szar az élet, nincs meló, meg a törlesztőket is alig tudod fizetni.
20 éves tapasztalattal"Pancser"a 2Motorrad"csalóbanda szerinted!
Hogy is van ez?Talán te még a Honda gyár mérnökeit is kenterbe vered!nem is értem,hogy nem találtak még rád a Honda Motogp vezetői?
Honda Karasna egy pancser. Az SP2-höz kétféle kormánycsapágyat akartak nekem adni, mert az okostojás piperkőc boltvezető nem tud értelmezni egy robbantott ábrás rajzot, és azt mondta hogy az alsó és a felső kormánycsapágy nem ugyanaz. Persze-persze. No akkor felhívtam Honda Szabóékat, ott egyből vágták mi a szitu, és még olcsóbban meg is hozták nekem a cuccot. Sőt, a szervízvezető (Garamvölgyi Krisztián, versenyző, versenyszerelő) még vissza is hívott, hogy egy alsó porvédőt mindenképpen rendeljünk hozzá, mert azt csak roncsolással lehet eltávolítani. Erről ennyit, látszik hogy ők nem csak képről láttak SP2-t. A Karasna meg egy divatbolt, szakértelem nélkül.
Lassan százalékot kérek amennyit ajánlgatlak!
basi2(kukac)citromail.hu
Kérdésem az lenne, hogy hol tudnék venni a VTR1000F re alsó hasidomot? Nem a gyárira gondolok, hanem ami teljesen fedi az alját ? Van itt az oldalon egy olyan piros VTR, és nagyon megtetszett!
Segítségetek előre is köszi!
Üdv.
Örülök hogy idetévedtél, mi már 2x is beszéltünk telefonon. Látom lejjebb vitted az árat, így már sokkal reálisabb, talán így hamarabb el fogják vinni. Bár SP-t csak műértők vesznek, hiszen ugyanebben az árban fiatalabb és nagyobb teljesítményű motort is lehet kapni, szóval 100 emberből talán 5 akar csak SP-t venni. Ritka darab ez az ezüst fényezésű, sokan nem is tudják hogy ilyen színben is készültek SP1-ek. Sokat dob rajta a Honda csirkeszárny, ami erről a szériáról gyárilag lemaradt. A hirdetésbe szerintem írd még oda hogy van benne PowerCommander, mert az is emel az értékén, hiszen most egy PC újonnan fékpadi beállítással 130e HUF körül mozog. Sok sikert az eladáshoz! Én azért reménykedem hogy 10-12 év múlva is fogok motorozni.
Véletlen kerültem erre az oldalra, nem szoktam fórrumozni se időm se kedvem.
Elösször is köszi, hogy elismerően beszéltek rólam így ismeretlenül is. Két évvel ezelött még azt gondoltam, hogy sohasem hagyom abba a motorozást. Én ennyi idősen kezdtem újra motorozni mint amennyi idősek most ti vagytok, volt már egy fiam akkor született a lányom, építkeztem eltelt 8 év...............................a motoros társak is elkezdtek kopni (anyagi okokból)
Két év kellet, hogy elfogadjam, hogy tényleg el kell adnom egyedül már nem ugyan az. 10-12 év múlva beszéljünk újra majd megtudjátok most miről beszélek.
Kívánom nektek mind azt az élményt sokáig amit nekem a motorozás nyújtott.
Üdv. Bosi
Na akkor ki hugyozta össze magát?
Magyarázd meg mi ebben a nem normális?A találékonyság?
Na de csak itt nagy a szád, Norbi (Nhorbee77) mesélte hogy találkozott veled pár hónapja, azt majdnem összevizelted magadat amikor rádköszönt, füled-farkad be volt húzva, meg valamit motyogtál az orrod alatt hogy szar az élet, nincs meló, meg a törlesztőket is alig tudod fizetni.
Hogy is van ez?Talán te még a Honda gyár mérnökeit is kenterbe vered!nem is értem,hogy nem találtak még rád a Honda Motogp vezetői?
CSIZI!ez mind neked szól!