El kell szomorítsalak ezeket,csak karbis változatban gyártották!2008-ban én vettem meg az utolsó darabot Miskolcon!
Ugyanezt a motort rakják a Varaderóba,az újak már befecskendezősek!Üdv
Nekem is volt vadiúj Honda Firestorm-m,de úgy beszippantotta a 8-10 lityit akár a huzat!Sport-túra motoroknál nem szokás az üa.-l spórolni!
Aki spórolni akar járjon bringával!
Ne magázz mert lek@rvázlak!
Kicsit csúszik a dolog,mert időközben vállalkozó lettem és az némi pénzt felemésztett....
Április végére-május elejére lesz valami.Veled mizu?
Jó az Sp?
Jólvan, téged ne vegyünk alapul mert folyamatosan nyélgázon mész, és 200 alatt szédülsz. Azt mi a stájsz motorügyben, el vagy tűnve mostanság, sikerült már valami jó gépet venni?
Hát nem tom,6 liter....?
Nekem míg megvolt az F-em 8 alatt nemigen evett,de inkább a 9-10 volt a jellemző.Még hazaúton,ismerkedés közben is megette a 8-at.
Mondjuk az igaz,hogy egy m3-as kísért haza haver személyében és azért lépegettünk.
Egy ezres, karburátoros V2-es sportos géptől ne várj el alacsony fogyasztást. 6 litert kényelmes túratempóban eszik, de ha egy kicsit odacsapsz neki akkor a 6.5-7 inkább a jellemző, aki pedig ész nélkül megy vele annak még több. Ha tötymörögni akarsz alacsony fogyasztással, akkor vegyél csoppert, egy ilyen gépet kár max 5000/min-es fordulatszám tartományiog használni, hiszen olyan 4000-től kezd el egyáltalál élni.
Heló! Alkatrész ellátás jó, árak rosszabbak, de mint tudjuk a motor luxus főleg napjaikban. De gondolom nem törni kell a motor. Ha papásan mész vele 250km-en kajál 14-15litert ami 5,5-6liter 100-on. 50000ezerig meg ne akard pörgetni, mert nem RC autó
Heló! Nekem Conti road Attack2(két komponensű) van a gépen. De nem ajánlom, nagyon csúszós tud lenni és gyorsan is eszi(mindegyiket zabálja, de ezt különösen nagyon) Ha vennék most Dunlop sportmaxot, vagy valami bridgestone-t vennék.
Helló Mosi86!
Nem akarlak befolyásolni én 3. szezont kezdem Dunloppal,és ez nem véletlen!Most Qualifier van rajta!
Nem véletlen "Brian"a gumis is a Dunlopra esküszik!Üdv
Ugyanezt a motort rakják a Varaderóba,az újak már befecskendezősek!Üdv