Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni! Gumicsere előtt állok, és ha valakinek van valami jó tapasztalata gumi téren, vagy amit már használt, és jónak bizonyult az ha lehet ossza már meg velem!
Vtr-1000f-re kellene! Dunlop volt rajta eddig!
Előre is köszi!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr-4609050
Lehet eljott az en idom?! ! Szerintetek meg er ennyit? Csizi: Te mint nagy sp fanatikus,mit mondassz ra igy elso ranezesre? Varom a velemenyeket!
Az sem tisztességes,hogy egyes motorosok állandóan 1 kerekeznek!
Az állandó ütődéstől évek alatt az anyag elfárad,és hajszálrepedések
keletkezhetnek!
A Kawasaki egyik leggyengébb pontja a gyenge váz!
Írtam már a Bükkben 2 gödöllői motoros egymás után ugyanabban a vizes kanyarban csúsztak ki!A Yamaha Fazer-n csúszásnyomok maradtak,a Kawasaki Z750 a kormány nyaknál,és a tank alatti
váza ELTÖRT!
Ez így van! Nem tisztességesek!
Haverom becserélte a ZX-9R-jét egy új GSXR1000-re! A fennmaradó részt kp-ban kicsengette! Majd egy hét múlva felhívták hogy a ZX-nek el van repedve a váza! Haverom sem tudott róla! Nem is nagyon szarakodtak vele mert eladták repedt vázzal! Egy ismerősöm felhívott hogy vett egy ZX-9R és át kéne nézni! (már több motorját is szervizeltem)Amikor elhozta a motort nekem gyanúsan ismerős volt! Átnéztem és a váz tényleg el volt repedve! Felhívtam a régi tulajt is és igazolta hogy az az ő motorja volt!
Na ennyit a FullGas-ról!
Helló Csizi!
Igen nekem is bevillant hirtelen,csak reakció késésben voltam!
Mátraházán megálltunk 20 percre aztán mentünk Gyöngyössolymosra a húgomékhoz.Üdv
most még gyorsan egy olajcsere, meg egy garnitúra gumi és hajrá! Csak az idő romlott el ismét
vicces volt, mert pár hete mikor jó idő volt, ki akartam menni kerülni egyet a robogómmal (Aprilia), kitoltam a garázsból, nem indult, egy óráig berheltem, szikra sem volt...toltam is a szerelőhöz. Ezen feldühödve kivittem az akksit a VTR-hez, beleraktam és kb 2 fordulat után már morgott is
A szervízkönyv SP1-nél 8000 mérföldenként (12800km) írja a cserét. Szerintem a dupláját is simán kibírja az a gyertya. SP2-nél már 32000 mérföldenként (52000km) írja a cserét (más gyertya megy az SP2-be). Neked intettem tegnap Mátrafüreden? Utassal látam egy fehér SP2-t.
A segítségetek szeretném kérni! Gumicsere előtt állok, és ha valakinek van valami jó tapasztalata gumi téren, vagy amit már használt, és jónak bizonyult az ha lehet ossza már meg velem!
Vtr-1000f-re kellene! Dunlop volt rajta eddig!
Előre is köszi!
gabesz44@freemail.hu
Lehet eljott az en idom?! ! Szerintetek meg er ennyit? Csizi: Te mint nagy sp fanatikus,mit mondassz ra igy elso ranezesre? Varom a velemenyeket!
Az állandó ütődéstől évek alatt az anyag elfárad,és hajszálrepedések
keletkezhetnek!
A Kawasaki egyik leggyengébb pontja a gyenge váz!
Írtam már a Bükkben 2 gödöllői motoros egymás után ugyanabban a vizes kanyarban csúsztak ki!A Yamaha Fazer-n csúszásnyomok maradtak,a Kawasaki Z750 a kormány nyaknál,és a tank alatti
váza ELTÖRT!
Haverom becserélte a ZX-9R-jét egy új GSXR1000-re! A fennmaradó részt kp-ban kicsengette! Majd egy hét múlva felhívták hogy a ZX-nek el van repedve a váza! Haverom sem tudott róla! Nem is nagyon szarakodtak vele mert eladták repedt vázzal! Egy ismerősöm felhívott hogy vett egy ZX-9R és át kéne nézni! (már több motorját is szervizeltem)Amikor elhozta a motort nekem gyanúsan ismerős volt! Átnéztem és a váz tényleg el volt repedve! Felhívtam a régi tulajt is és igazolta hogy az az ő motorja volt!
Na ennyit a FullGas-ról!
De hogy mindenkinek Yoshi van rajta?
Ezt annak idején szériában adták hozzájuk?
Szerintem veszik a törötteket,és helyrepofozzák.
Miért "köcsög"?Átvernek?üdv
Tapasztalatom szerint az extrákat qrvára nem fizetik meg.
Eg
y ujabb szepseg az elado sorban!
Igen nekem is bevillant hirtelen,csak reakció késésben voltam!
Mátraházán megálltunk 20 percre aztán mentünk Gyöngyössolymosra a húgomékhoz.Üdv
most még gyorsan egy olajcsere, meg egy garnitúra gumi és hajrá! Csak az idő romlott el ismét
vicces volt, mert pár hete mikor jó idő volt, ki akartam menni kerülni egyet a robogómmal (Aprilia), kitoltam a garázsból, nem indult, egy óráig berheltem, szikra sem volt...toltam is a szerelőhöz. Ezen feldühödve kivittem az akksit a VTR-hez, beleraktam és kb 2 fordulat után már morgott is
ennyi!
Megy a paripa? - Én ma szedtem ki a garázs mélyéről...
http://shop.ebay.co.uk/?_from=...
http://www.ngk.com/results_app...
http://www.globaldenso.com/cgi
...