Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Gondoltam megpróbálkozom itt is, hátha...
Lenne egy eladó akkumulátorom, bár nem tudom méretre jó Nektek?
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Na, örülök
Valamilyen Jenő csinálta meg Győrzámolyon.
ennek örülök, ki csinálta meg?
Szia!

Meglett a hiba oka, egy patkány szétrágta a vezetékeket a motorban. Több jeladó is elszállt így. Szerencsére a szerelő még újra tudta húzni a kötegeket, így minden maradt a régiben, mégsem kellett csalódnom a VFR-ben.
A patkányt pedig - ami egy 15 cmes dög volt - elkaptam és egy kalapáccsal szétvertük a fejét... megbűnhődött
30 kilenc 51 00 ötvenhét
Igen, nagyon köszi! :)
Adok egy számot, felhívsz?
Oké, köszi! És emiatt nem éghet az üres visszajelző zöld lámpa a műszerfalon? Nem lehet, hogy az romlott el mégiscsak?

Üdv.: Laci
Nem igazán lehet takarítani, mert az egy vízgomba, maximum a csatlakozást lehet ellenőrizni(kontakt hiba), vagy méregetni, hogy hol a hiba. A hengerfejbe van becsavarva a bal első szívócsonk alatt.
Szia!

Köszi a választ! Akkor azt a jeladót kéne megnézni és kitakarítani? Tegnap mentem amúgy a motorral és a hőfok is rendben volt mikor letettem, és mára csak úgy elromolhatott?
Amúgy hol van az a jeladó?

Köszi!
A 7 villogás a vízhőmérséklet jeladó hibáját jelzi. Ez okozhatja az indítási problémát. Az üresnél lehet a kapcsoló kopásából adódó érintkezési probléma, de attól indulnia kell.
Helló kollégák!

Segítséget kérnék tőletek: nem indul a motorom, valamiért nem ég az üres visszajelző, mikor gyújtást adok, aztán a motort csak behúzott kuplunggal tudom tekertetni és úgysem indul be. Mikor csak simán gyújtáson van 7-et villog az FI visszajelző és ez ismétli szakaszosan. Nem tudjátok mi lehet ennek az oka?
A kuplungkapcsoló jó, a sztenderen is jó a kapcsoló, a benzinpumpa is feláll, de nincs gyújtás, nem indul a masina.
Éppen mentem volna vele egy 1000 km útra és már be sem indult, hogy elindulhassak.

Köszönöm!
Scalare!
Szerintem jó, méregettem én is.
A kormányrögzítőről nincs valami méreted?
Az enyém eladó sorba került . Az adatlapomon megtalálod az eladó holmik közt bár egy kicsit messzebb van Soprontól mint 100 km. Ha érdekel írj
Sziasztok,Honda vfr 750 re szeretnek vas kormanyt szerelni.Amugy is toratt a jobbos kormanycsutka,meg a fejidom,atalakitanam kicsit,88 as evjarat rc 24,ha van esetleg elado valakinek,vagy tudja mitol jo ra megkoszonnem.
Sziasztok,
Valakinek kell BMC sportlevegőszűrő? 1998-tól 2009-ig való VFR800-ba tuti jó!Szinte új!
Sorry, 2008-as vtec :-P
Nézd csak dob
Sziasztok, valakinek esetle eladó kidörgő? A Sebring-ről sikerült lecsúsznom.
A Vtec kipufogó tegnap elkelt.
1

Őt hívtad már?
Szia, igen, érdekelne, köszönöm. bartfayattila@gmail.com
Igen. A gyári méret és nagyon nem ajánlott szélesebb gumit rárakni, ugyanis 5"-os a felni.
Ez a gyári méret nem?