Szoktam nézegetni én is az árakat. Mindig meglesem mennyiért megy a legolcsóbb VTEC. De egyik haver miatt az FZ6-S-eket is figyelem, és azt kell mondjam, hogy 2 éve olcsóbbak voltak ugyanazok az évjáratok, szóval annyira döglött az új motor piac, hogy a használtak ára nem akar lefelé menni.
100 lovas motoroknál főleg ha már 15 év távlatában beszélünk már sok minden történhetett. Amúgy meg az eladónak fényeznie kell a paripáját ha jó áron akarja eladni.
Miért olyan rettentő nagy dolog a gyári fényezés? Ha nem törés miatt lett átfényezve pláne nem tróger módon hanem szakértő által akkor mit számít? Másrészt úgy beszélnek róla mintha mindenki maga után rángatná a földön a motorját mint hülyegyerek az iskolatáskát és emiatt ritkaság számba menne egy gyári dukkó...
Biztos hogy nem, ez az első szériás változat, látszik a szívató karja a kormányon... A szokásos elírás lesz, a forgalmiba valszeg az első forgalomba helyezés lett egyben a gyártási év is.
azt figyeljétek LEÁRAZÁS!+extra gyári fényezés
ha tényleg, de tényleg valós a km, akkor is kicsit soknak tartom a 890-et, még leárazva is
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vfr_800_learazva_gyari_fenyezes-8643971
97es VFR 750 F RC36II-höz gumírozott utas lábtartót keresek. Ha valakinek van, vagy tudja hol lehet beszerezni ne tartsa magában! előre is köszönöm! Az se biztos, hogy van ilyen, ebay-en se találtam sajnos...
Üdv! Látom olaj kérdés van.
Kívancsi leszek én is: most 10W40 castrol full sintetic volt benne. így vettem számlával igazolta úgyhogy benne hagytam. most repsolt fog kapni 10W40 eset. sokat gondolkoztam rajta es azert repsol lesz mert motulbol a 7100as minősítését tudj jobb áron.
nem mellesleg a váltó oldalon AM2 es a minősitése amit ugyan tud mar az 5100 as is de azt meg nem mindenhol lehet beszerezni. Majd a héten kiderül a valóra kivancsi leszek...
Sziasztok, 2002 Vtech első villájába keresek gyári első rugókat és a hozzájuk tartozó 100mm-es (?) hézagoló csődarabot.
Tudok helyettük adni pénzt és/vagy a képen látható 280mm-re rövidített lineáris rugókat 160mm-es hézagolóval. Nekem kémény ezekkel, sajnos így vettem...
ugroszarvaspont1966kukacgmailpontcom
ha tényleg, de tényleg valós a km, akkor is kicsit soknak tartom a 890-et, még leárazva is
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vfr_800_learazva_gyari_fenyezes-8643971
97es VFR 750 F RC36II-höz gumírozott utas lábtartót keresek. Ha valakinek van, vagy tudja hol lehet beszerezni ne tartsa magában! előre is köszönöm! Az se biztos, hogy van ilyen, ebay-en se találtam sajnos...
Kívancsi leszek én is: most 10W40 castrol full sintetic volt benne. így vettem számlával igazolta úgyhogy benne hagytam. most repsolt fog kapni 10W40 eset. sokat gondolkoztam rajta es azert repsol lesz mert motulbol a 7100as minősítését tudj jobb áron.
nem mellesleg a váltó oldalon AM2 es a minősitése amit ugyan tud mar az 5100 as is de azt meg nem mindenhol lehet beszerezni. Majd a héten kiderül a valóra kivancsi leszek...
Tudok helyettük adni pénzt és/vagy a képen látható 280mm-re rövidített lineáris rugókat 160mm-es hézagolóval. Nekem kémény ezekkel, sajnos így vettem...
ugroszarvaspont1966kukacgmailpontcom
fehér index