Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért köszönöm a segítséget...
nem haragszom
voltam tegnap a bnv-n és próbáltam kb 10 féle sityakot... agv, nolan, shark stb.. számomra a legkényelmesebb a nolan volt..
Ne haragudj, hogy beleszólok, de próba nélkül venni sisakot.. Csatolok egy képet ami alapján lehet jó és kényelmes sisakot venni.
Igen!
tehát akkor csak a sisak ára és a szállítási díj... :)))) ugye?
Eu-n belül nem lesz áfa!
számomra sokkal komfortosabb, mint a sima. pl. tankolásnál nem kell levenni, elég felhajtani amikor fizetek, stb. nem szeretem ráakasztani a kormányra, sem az ülésre tenni. amíg kinyitom a garázst, nem tudom hova tenni... számomra sokkal kényelmesebb.
Akkor meg minek a 104-es?
:)
Soha nem mentem és soha nem is mennék felhajtott állrésszel..... :)
Soha nem vennék felhajtható állú sisakot......amikor baj van és védeni kellene tuti fel lesz hajtva.....
KÖszönöm a segítséget..
még 2 uccsó kérdés a témában.. ha az union belül vásárolok, akkor gondolom nincs vám, de áfa az van?
mi lenet a különbség a nolan N104 és az N 104 evo között, azon kívül, hogy kb 20ezerrel drágább.. sehol nem írnak róla semmit..
N85-öt használok már lassan 5 éve és imádom, 55 000 volt. Az N86 az utódja szintén kijön hasonló összegből.
A Nolan nem rossz sisak, de hogy Én nem adnék érte több mint 100 ezret az is biztos. A linkelt oldalon vannak sokkal jobb ajánlatok is.
Csak a lényeg maradt le Fc-moto
Nézd meg itt, nagyon jó áraik vannak és az Unión belül.
A szállítás ingyenes... Nincs valami megoldás erre? Ha pl ajándékba kapok valamit, akkor mi van? Vagy ha a számla értéke csak 35 dolcsi...?
A szállítás ingyenes... Nincs valami megoldás erre? Ha pl ajándékba kapok valamit, akkor mi van? Vagy ha a számla értéke csak 35 dolcsi...?
Igen! Sajnos!
A sisak árához hozzá jön a szállítás ára. Erre rájön a néhány százalék vám majd az egészre az áfa! Nézd meg olaszban a sisakot! Lehet olcsóbban kijössz!
Na Neeee, akkor egy 300 dolcsis sityak lehet akár 400 is?
Nem az a súlyos hanem az hogy az egészre még jön rá 27% áfa! Még a szállítási költségre is!
Ajjjajjj... Köszi, hogy szólsz.
300 dolcsinal mennyi lehet a vám?
Nem akarok hülyeséget mondani, de 40 dollár felett vámot kell fizetni. Ezt bele kalkuláltad az árba?
Kint voltam ma a bnv-n, probaltam is, megvan a típus a méret,stb... A kérdésem, hogy az usa S és az eu S ugyanakkora e?!
Elmész az Euromotorba felpróbálsz egyet.
sziasztok.

szeretnék rendelni az usa-ból Nolan sisakot, csak bizonytalan vagyok a méretezés miatt. Van eltérés sisakoknál az eu-s és az usa méretezésnél?
ruházatban az eu l-es, usa m nem felel meg... , (vagy fordítva)
itthon próbáltam s méret volt a jó, rendelhetek s méretet?
szerintetek?