számomra sokkal komfortosabb, mint a sima. pl. tankolásnál nem kell levenni, elég felhajtani amikor fizetek, stb. nem szeretem ráakasztani a kormányra, sem az ülésre tenni. amíg kinyitom a garázst, nem tudom hova tenni... számomra sokkal kényelmesebb.
KÖszönöm a segítséget..
még 2 uccsó kérdés a témában.. ha az union belül vásárolok, akkor gondolom nincs vám, de áfa az van?
mi lenet a különbség a nolan N104 és az N 104 evo között, azon kívül, hogy kb 20ezerrel drágább.. sehol nem írnak róla semmit..
Igen! Sajnos!
A sisak árához hozzá jön a szállítás ára. Erre rájön a néhány százalék vám majd az egészre az áfa! Nézd meg olaszban a sisakot! Lehet olcsóbban kijössz!
szeretnék rendelni az usa-ból Nolan sisakot, csak bizonytalan vagyok a méretezés miatt. Van eltérés sisakoknál az eu-s és az usa méretezésnél?
ruházatban az eu l-es, usa m nem felel meg... , (vagy fordítva)
itthon próbáltam s méret volt a jó, rendelhetek s méretet?
szerintetek?
voltam tegnap a bnv-n és próbáltam kb 10 féle sityakot... agv, nolan, shark stb.. számomra a legkényelmesebb a nolan volt..
Soha nem mentem és soha nem is mennék felhajtott állrésszel..... :)
még 2 uccsó kérdés a témában.. ha az union belül vásárolok, akkor gondolom nincs vám, de áfa az van?
mi lenet a különbség a nolan N104 és az N 104 evo között, azon kívül, hogy kb 20ezerrel drágább.. sehol nem írnak róla semmit..
A sisak árához hozzá jön a szállítás ára. Erre rájön a néhány százalék vám majd az egészre az áfa! Nézd meg olaszban a sisakot! Lehet olcsóbban kijössz!
300 dolcsinal mennyi lehet a vám?
szeretnék rendelni az usa-ból Nolan sisakot, csak bizonytalan vagyok a méretezés miatt. Van eltérés sisakoknál az eu-s és az usa méretezésnél?
ruházatban az eu l-es, usa m nem felel meg... , (vagy fordítva)
itthon próbáltam s méret volt a jó, rendelhetek s méretet?
szerintetek?