Nem bírom kihagyni: A V-tech Kozsó féle fiúcsapatra Durex-et . Ha meg a VFR v-tec motorkerékpárra kell, akkor túrázáshoz Én Michelin Pilot Road 3-at 4-et, vagy picit olcsóbban Bridgestone BT023-at, esetleg Pirelli Angel-t. Ha utcai használat mellett pályázásra is kell néha, akkor Bridgestone BT016 Pro, vagy esetleg Michelin Pilot Power. Persze ahány ház annyi szokás, és ízlések és pofonok.
Szia!
Nem tudok segíteni....max annyiban, hogy keresd itt Kozmax mestert... Ő meg tudja mondani , hogy milyen való az Fi-re...Vagy nézz be a "másik" fórumra.......talán úgy emlékszem, hogy ott ki lett tárgyalva......
Neked legalább megadatik az hogy lemenj a garázsba és megsimogasd a vasat, esetleg meghallgasd a hangját vagy gurulj vele egy kicsit. Sajnos nekem még várnom kell ezekre (egy hónapot előreláthatólag). Hiába, ilyen ez a külföldi meló!
Közeleg a tavasz, ma leballagtam a garázsba az akksival és meghallgattam, hogy szólnak a pihent lovak. :) Elsőre indításra lefulladt, de másodjára már életre kelt a japán technika, alig várom már, hogy 15 fok fölé kússzon a hőmérő higanyszála. Tettem a garázs körül egy karikát és visszatettem a garázsba. Valaki intézzen jóidőt!
45e a szett (új ára 299eur).vfr800 98-02.tel:703179083
Nem tudok segíteni....max annyiban, hogy keresd itt Kozmax mestert... Ő meg tudja mondani , hogy milyen való az Fi-re...Vagy nézz be a "másik" fórumra.......talán úgy emlékszem, hogy ott ki lett tárgyalva......
Igazad van, elnéztem a dátumot. Ebbe a motorba szeretném.
Tudnál segíteni?
Szerintem nézz körül itt hátha találsz:
patentdepo.hu
3000 km-es motor!
http://www.kepesmotor.hu/lampa...
az oldalsó idomot tartó csavarokat és patentot hol tudok venni? ha esetleg Nyíregyházán tudtok, de ha webcim van azt is megköszönném