Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

emberek tisztelettel keresek vfr 750 hez önindito szabadon futot aki tud segicsen elöreis köszönöm 06703928505
Pirelli Diablo Strada vagy Angel nálam a favorit.
Én személy szerint nagyon kedvelem a pilot powert..nem tudok róla rosszat mondani.Legközelebb is ezt kapja
Pilot Power-nél a Pilot Power 3-ra gondoltam.
Nem bírom kihagyni: A V-tech Kozsó féle fiúcsapatra Durex-et . Ha meg a VFR v-tec motorkerékpárra kell, akkor túrázáshoz Én Michelin Pilot Road 3-at 4-et, vagy picit olcsóbban Bridgestone BT023-at, esetleg Pirelli Angel-t. Ha utcai használat mellett pályázásra is kell néha, akkor Bridgestone BT016 Pro, vagy esetleg Michelin Pilot Power. Persze ahány ház annyi szokás, és ízlések és pofonok.
milyen gumit ajánlanátok v-tech re most pilot pover van köszi
Krauser k4 + doboztartó konzol szinte új állapotban eladó.
45e a szett (új ára 299eur).vfr800 98-02.tel:703179083
Szép lett koma! Gratula..
ez nagyon jól néz ki! nekem nagyon tetszik
Pedig erre én is kíváncsi vagyok
Szia!
Nem tudok segíteni....max annyiban, hogy keresd itt Kozmax mestert... Ő meg tudja mondani , hogy milyen való az Fi-re...Vagy nézz be a "másik" fórumra.......talán úgy emlékszem, hogy ott ki lett tárgyalva......
Tetszik, de kicsit bántja a szemem az ülés alá húzott dobok hiánya. Túl nagy a hely így az ülés és a gumi között. De mindenképp egyedi a megjelenése!
Szia Sanyi.
Igazad van, elnéztem a dátumot. Ebbe a motorba szeretném.
Tudnál segíteni?
Elkészült a kicsike
Neked legalább megadatik az hogy lemenj a garázsba és megsimogasd a vasat, esetleg meghallgasd a hangját vagy gurulj vele egy kicsit. Sajnos nekem még várnom kell ezekre (egy hónapot előreláthatólag). Hiába, ilyen ez a külföldi meló!
Közeleg a tavasz, ma leballagtam a garázsba az akksival és meghallgattam, hogy szólnak a pihent lovak. :) Elsőre indításra lefulladt, de másodjára már életre kelt a japán technika, alig várom már, hogy 15 fok fölé kússzon a hőmérő higanyszála. Tettem a garázs körül egy karikát és visszatettem a garázsba. Valaki intézzen jóidőt!
Kár érte.
Szia!
Szerintem nézz körül itt hátha találsz:
patentdepo.hu
V-Tech bontódik.
3000 km-es motor!
http://www.kepesmotor.hu/lampa...
800 fi-hez
hello
az oldalsó idomot tartó csavarokat és patentot hol tudok venni? ha esetleg Nyíregyházán tudtok, de ha webcim van azt is megköszönném
Köszi, akkor beszerzek egyet.
Na...így már mindjárt más....