Üdvözlet fórumozók!
Keresek eladó Honda Vfr 750-et, ha valakinek lenne, vagy tud eladó épkézláb darabot akkor vevő lennék rá,ha esetleg Sopronnak 100-km közelében van az nagyon jó lenne :)
Itt kevés RC24-es tulaj van, próbáld meg a nagy VFR clubos oldalt, ott inkább lesz szerencséd. VFRklub
Gratula a masinához, majd tegyél fel róla képet.
Sziasztok. Tegnap lettem boldog tulajdonosa egy kitűnő állapotú 1987-es RC24-es VFR-nek. Lenne hozzátok néhány kérdésem. Honnan tudok beszerezni oldalsó dobozt és doboztartót, illetve topcase-t és hogy van-e valakinek egy üléspúp eladó?
Párban vettem 2011-ben zsír újonnan. Az elsővel elmentem majdnem 20 000-et, a hátsó oldalfala 1 év után szétrepedezett, de nagyon durván, ment a kukába 5000 km után. Lehet, hogy az enyém volt gyári hibás, de egy életre elvette a kedvem a Conti márkától. Én Pirelli fan vagyok, vegyél Pirelli Diablo Stradat, az alig drágább és nekem bejött, mentem a hátsóval majdnem 15 000-et.
Üdvözlet Mindenkinek. Szeretnék egy kis hangot kicsalni 2008-as vfr-emből. Martin dobon gondolkozom. Volna itt olyan kedves kollega, akinek már sikerült beszereznie és meg tudnám hallgatni? Előre is hála és köszönet. bartfayattila@gmail.com
Keresek eladó Honda Vfr 750-et, ha valakinek lenne, vagy tud eladó épkézláb darabot akkor vevő lennék rá,ha esetleg Sopronnak 100-km közelében van az nagyon jó lenne :)