Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözlet fórumozók!
Keresek eladó Honda Vfr 750-et, ha valakinek lenne, vagy tud eladó épkézláb darabot akkor vevő lennék rá,ha esetleg Sopronnak 100-km közelében van az nagyon jó lenne :)
170/60 17
Szia, róla lenne szó.
az attól függ filyen felni van rajta.
mutass róla képet.
Sziasztok. Van egy CBR 919-em VFR 750 hátsó lengőkarral. Az lenne a kérdésem, mi a maximális hátsó gumiméret? Ha jól gondolom 180, vagy tévedek?
Köszönöm!
Itt kevés RC24-es tulaj van, próbáld meg a nagy VFR clubos oldalt, ott inkább lesz szerencséd.
VFRklub
Gratula a masinához, majd tegyél fel róla képet.
Sziasztok. Tegnap lettem boldog tulajdonosa egy kitűnő állapotú 1987-es RC24-es VFR-nek. Lenne hozzátok néhány kérdésem. Honnan tudok beszerezni oldalsó dobozt és doboztartót, illetve topcase-t és hogy van-e valakinek egy üléspúp eladó?
3 liter.
:(
Nem sok jót hallottam eddig róla, asszem inkább kihagyom.
Köszönöm a segítséget.
sziasztok.
mennyi hűtőfolyadék kell a vtec-be?
ha desztillált vízzel hígítom, ez jó bele?

Párban vettem 2011-ben zsír újonnan. Az elsővel elmentem majdnem 20 000-et, a hátsó oldalfala 1 év után szétrepedezett, de nagyon durván, ment a kukába 5000 km után. Lehet, hogy az enyém volt gyári hibás, de egy életre elvette a kedvem a Conti márkától. Én Pirelli fan vagyok, vegyél Pirelli Diablo Stradat, az alig drágább és nekem bejött, mentem a hátsóval majdnem 15 000-et.
Sziasztok.
Használt már valaki közületek CONTINENTAL CONTIMOTION M gumit?
Üdv.
Engem is érdekelne a kipufogó.
zoltan.dorosy@gmail.com
köszi
Szia! Engem is érdekelne a kipufogó....Elérhetőségem az adatlapon.....vagy a Fb-on is ismerősök vagyunk...
Ha még aktuális, egy pár Sebring van eladó összekötővel, bilinccsel, gyári, ehhez a modellhez. Érdeklődésre küldök képet árral.
Így szól az enyém: Martin
Elkelt.
Üdvözlet Mindenkinek. Szeretnék egy kis hangot kicsalni 2008-as vfr-emből. Martin dobon gondolkozom. Volna itt olyan kedves kollega, akinek már sikerült beszereznie és meg tudnám hallgatni? Előre is hála és köszönet. bartfayattila@gmail.com
Ha lenne pénzem, már nem lenne :(
Mégis sikerült!
Mégis!
Szóval Fi-re Kappa "Wingrack" 28ezer, ha valakit érdekel.
Hirdetni sem tudok itt, a másik fórumon meg lehet nézni.
El akarok adni egy doboztartót, de nem tudok hszt írni. Vagy mégis?