Az a baj ezekkel a fajta lezárókkal, hogy ugyanolyan sodrony fut benne mint a hagyomágyos (klasszik számzáras stb.) változatokban csak ennél a sodronyra vannak húzna ezek az optikai tuningot szolgáló hüvelyek majd ez van műanyagba burkolva. Ezzel csak annyi a baj hogy a hüvelyszerű alkatrészek egymáshoz nem kapcsolódnak sehogy így közöttük pont olyan könnyű elvágni a sodronyt mint egy sima hagyományos lezárónál... sajna.
Szia ! Nekem f4en csinálta ugyan ezt . Nállam a hiba a kábel kötegbe volt a kormány oszlopnál kidörzsölődött a köteg . Hátha ez lehet nállad is egy próbát meg ér hogy megnézd !
segítséget kérnék a hétvégén több alkalommal produkálta a vtec hogy menet közben elmegy a gyújtás fordulatszámmérő leesik majd pár mp múlva ismét megy és ezt bármilyen fordulatszámban produkálja köszönöm
Nagyon sok helyen emelik meg a motor a kormánykiflinél csörlővel, otthon mi is így szoktuk, ha ettől baja lett a kormánycsapágynak akkor ott már előtte is gáz volt. Szerintem
Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni egy elég fontos ügyről. Új gumit vettem a motoromra és elvittem a motort egy gumishoz,aki bevallása szerint már sok gumit lecserélt. Egy karabíner volt felszerelve a műhely mennyezetére,ahonnan egy spanifer lógott. Ehhez a spaniferhez kötötte a szerelő a kormányt,majd megemelte. A csere után 20 kilóméterrel a szokásosnál jóval nagyobbat fékeztem és meg is álltam. Ahogy újra elindultam valami nem volt rendben. Gyorsan félrehúzodtam, előszőr azt hittem nincs rögzítve az első kerék,de mindent rendben találtam. Ismét elindultam és valami kattogó hangot hallottam az első keréktől, vagy mintha egy csőben gurulnának valamilyen fém golyók. Mire észbe kaptam már az árokban voltam,mivel nem tudtam bevenni egy egyenesnek mondható kanyart. Azóta a motor nem volt használva,nem volt időm szerelőhöz vinni, de gondolkodom mi történhetett. Megszorulhatott a kormánycsapágy(emeléstől megrongálodott) vagy mi lehet? Ti mit tennétek a helyemben?
U.I. Kb 70-re gyorsulhattam fel az esés előtt és szerencsémre nem jött szembe autó, semmi bajom nem esett.
A link lemaradt.
milyen fékbetétet használtok és mennyibe kerül? (hátsó érdekel, vfr800fi)
esetleg ha van bolt vagy honlap irjátok meg légyszives.
köszönöm
U.I. Kb 70-re gyorsulhattam fel az esés előtt és szerencsémre nem jött szembe autó, semmi bajom nem esett.
Én Pirelii Angel gt 190/55 öt vettem..
Használt már valaki ilyet?
Esetleg érdekel valakit BMC sportlevegőszűrő? 1998-2008-ig gyártott VFR800-hoz való. Új,csomagolás nélküli.
190es guma elfér a vtec-en?