Most én se tudnám lecserélni, de igazából nem is akarom. Kielégíti az igényeimet, asszonynak is kényelmes hátul. Ami még kényelmesebb, Pan, FJR és társaik az marha drága, illetve azok már nagyon nagy dögök. Nem is tudnám igazából, hogy mi az amire ezt lecserélném, talán egy VFR 1200? Passz, majd meglátjuk. :)
Ja...200 000 meg egy kicsi . Az én vasam a legelső 800-as annyira hogy 98 év eleji. 2008 decemberben szúrtam ki magamnak és 11 évesen 31500 km-el vettem meg. Kozmax szerint elképzelhető, hogy ennyi volt benne, mert karcmentes pöc-röf jószág volt a megvásárlása idején. Én 44 000-et tettem bele 6 év alatt. És nem tartom öregnek, mert szép, megy mint az állat és qva jó a hangja. És nincsen pénzem lecserélni, de a tökéletest meg minek?
Enyémbe 50e felett van, vagy igaz vagy nem. Az órállásnak csak akkor hinnék, ha újkora óta nálam lett volna.
Amúgy annál a motornál inkább a kora zavaró, 25 év marha sok idő egy motor életében, hiába szép én már nem venném meg. Én már az enyémet is öregnek tartom a maga 13 évével.
Az én paripámban most 75 000 van, Kozmaxéban 200 000....ki venné meg őket kis hazánkban. A sok km óra fetisisztának csak az számít mi van az órában nem az állapot. Márpedig a képek alapján az a 750-es gyönyörű!
Ami nekem van manual az 2.75 litert ír a hűtők és a motor együttes kapacitására, és 0.45 litert a kiegyenlítő tartályra. Az utolsó cseppig szinte képtelenség leereszteni az összes régi folyadékot, olyan mint az olajcsere szerintem. Eszerint 3 liter elég kell legyen. A 3.6 literes táblázatot Én is megtaláltam a neten. Az létezhet, hogy a 1998-99-es és a 2000-2001-es szériák közt ebben is van különbség, nem csak egyebekben?
Igen saját videó, egyébként nem csak vfr nél müködik minden hiss-el szerelt hondánál elvileg.Akinek csak egy kulcsa van annak javasolnám hogy minél előbb csináljon egy második kulcsot mert ha az az egy kulcs megadja magát akkór már sokkal nehezebb lessz hozzá másik kulcsot csináltatni.
Amúgy annál a motornál inkább a kora zavaró, 25 év marha sok idő egy motor életében, hiába szép én már nem venném meg. Én már az enyémet is öregnek tartom a maga 13 évével.
Egyébként Te készítetted?
Ha valakit érdekel hogy hogyan kell új kulcsot feltanitani a hiss rendszerhez az ezen a videon meg tudja nézni.
https://www.youtube.com/watch?...
Üdv:polilali
Termosztát lesz cserélve a motoromon. Igényel a vtec valami különc hűtőfolyadékot? Vagy bemegyek az első autósboltba és szín alapján veszek egyet?