Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

64 pénzért rendeltem ebay-en a cuccost. Ebben benne van a villahíd, a kormány és kormányvégsúlyok. Nem volt olcsó, de használtan nem találtam... a duda vezetékéhez adnak hosszabbítót, más nem kellett hozzá (kivéve annyi, hogy a szakinak el kellett magyaráznom, hogy ez a villahíd igenis ehhez a mocihoz való és úgy kell felszerelni, hogy a régi tetejére csavarozza )
Tankhoz és plexihez teljesen kifordított állapotban sem ér hozzá. Egyenesebben ülsz, mint csutkakormánnyal, de nekem még mindig jó lenne 3-4 centi emelés, eléggé derékfájós vagyok. 185 centimmel nem éreztem durvábbnak a légellenálást. A súlypont viszont megváltozott, már a kanyar gondolatára is dől a moci (de lehet ezt bebeszélem magamnak), ill. sokkal direktebb a kormányzás. Nekem nagyon bejött.
Ennyi.
Pontosan mennyibe fájt az átalakítás? Nem kellett hosszabb fékcsöveket vásárolni? Mit kellett változtatni pluszban? Ha én 2 méter vagyok majdnem, nem fújna le a szél? Röviden ennyi
Úgy legyen!
Semmit nem szolnak. Pont fogalmuk sincs, hogy nézz ki gyárilag
Az én motorom már 3szor vizsgázott ilyen szettel.
Szia!

Nekem is sikerült egy ABM kit -re példányra szert tennem, fent is van a mocin, nagyon élvezem vele a menetet, bár még csak egy délutánt motoroztam idén. De! Műszakin mit mutogassak a jóembernek? Kaptam hozzá egy kis füzetet, TÜV számokkal, de ennyi. Nem kaszálnak el vele vizsgán? E betűt nem véltem felfedezni rajta, hétvégén esetleg megnézem közelebbről is.
Köszi, elszúrtam!
Inkább ide
Gyere erre az oldalra: VFR fórum
Udv,

2000-2001-es honda vfr 800 vasarlasat tervezem, szeretnek tanacsot kerni.

Az interneten keresve csak a feszultseg szabalyzot talaltam mint tipushibat, van esetleg valami mas amire figyelni kell vasarlaskor?
(akar altalanos dolgok is, nincs nagy tapasztalatom motorvasarlas teren)

Elnezest ha ez hulye kerdes: a vegdob elotti kipufogo csovek allapota (fekete vagy barna, rozsdas) mennyire fugghet ossze a motor elettortenetevel?

a valaszokat elore is koszonom!

Gaszton
Szevasz.

Nem kellet neki a motór mert már sok vfr-re csinált dobot e-mailben elküldtem neki a képet hogy milyet szeretnék és megcsinálta, 2-héten belül meg is jött a dob és minden passzolt felszereléskór.Ezen a videón láthatod a dobot meg a hangját is hallani valamennyire de ez a videó nem kimondottan a dobról készült.
https://www.youtube.com/watch?...

Üdv:
Szevasz.

Nem kellet neki a motór mert már sok vfr-re csinált dobot e-mailben elküldtem neki a képet hogy milyet szeretnék és megcsinálta, 2-héten belül meg is jött a dob és minden passzolt felszereléskór.Ezen a videón láthatod a dobot meg a hangját is hallani valamennyire de ez a videó nem kimondottan a dobról készült.
https://www.youtube.com/watch?...

Üdv:
Tudott minden méretet, nem kellett hozzá a motor?
Jól néz ki rajta és jól is szól vele a V4?
Debreceni úriember, Gyöngyösi István.
Helló!
Olvastam a problémádat a vfr kapcsolatban. És érdekelne ki volt az a szerelő aki segített a spanolót megjavítani?
Köszi Srácok a válaszokat!

Most délelőtt újra próbálkoztam, makacs egy jószág, nem akarja engedni magát, de nem adjuk fel, ha egyszer lejött, újra le is fog. :)

Jó sonkázást Mindenkinek!
...a tank ÜLÉS felőli végét...
Ne egyedül csináld. Két kézzel kissé felfelé húzva, a tank felőli végét enyhén két oldalra mozgatva le fog jönni. A másik ember ahhoz kell, hogy fixen tartsaa mocit amíg csinálod. Vigyázz, mert ha hirtelen enged könnyen oda lehet koppantani.
Lejön az csak légy türelmes biztos összegyógyult a gumi a vázzal.
A gyári kéket támogatom!
Üdv!

Van valakinek tippje rá, hogy lehet a 750-es RC36/2-es Vifferről a tankot leszedni? Légszűrőt szeretnék cserélni, cseréltem is már korábban, ugyanúgy mozgatom/mozgatnám a tankot, ahogy a maualban mutatva van, de meg se moccan. Ütögettem óvatosan, húztam hátra, billentettem felfelé, stb. Van vkinek tippje? Köszi előre is! Üdv!
Én ezt a problémát megoldottam, csak a faridomon volt gyári fény mikor megvettem a mocit, szóval nem rettegek Szeretnék majd gyári színt adni neki, mert a mostani háááát :D Nem az igazi. A VFR pirosban igazán szép, de elkezdett vonzani a gyári kék :D
Az enyém eldőlt balra is jobbra is. Most találtam fényezőt aki megcsinálja kicsipénzért. Szóval nem lesz gyári fényem
Az én dobom formára ugyan így néz ki csak eloxált saválló a palást és carbon vég van rajt.Ez az alőbb lamaradt.
üdv:
Szevasz.

Én kb fél éve vettem egy E jeles kiput raptor gyártmányu teljesen új a gyártotól van hozzá kivehető hangtompitó felfogató bilincs és adott hozzá összekötö csövet is postai utánvéttel rendeltem és úgy kért érte ha jól emlékszem kb 65.000ft-ot de az ár attól függ hogy milyen dobot kérsz és milyen anyagból szóval ennél lehet sokkal olcsobb is.
üdv:
én megértem, hogy az eladó fényezi a saját cuccát (én is azt tenném), de én például nem a gyári fényezéssel hivnám fel a figyelmet, nem ugy emliteném mint valami egetverő extra. félre értés ne essék, a motor képeken nagyon baba, bár az enyém nézne igy ki, de akkor is viccesnek tartom így kiemelve a hirdetésben