Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Vtec az más csavartávolságú! Viszont a 00-01 az ugyanaz mint a 98-99.
00-01 tükrök passzolnak? A V-Tec-nél eltér a csavar távolság?
A gumis szárú gyári tükörrel sincs baj! jól áll rajta gumi ha gyári csak manapság már nem találkozni ilyennel.
00-01 -es tükör pár!
Ez már nem a "csúnya" gumis szárú!
Nagyon nehéz hozzá csuklós tükröt találni, a gumi pedig igen el fog állni, ez ilyen. Az ebay-on árult csuklós tükrök állítólag szarok.
Köszönöm a válaszokat. Pont ma úgyis Homasita mellett fogok elmenni. Most kicseréltem a féklámpa és az index izzóját. Az 5W-os szál égett ki azt az index úgysem használja így, most világít minden. Tartalékba azért veszek. Meg úgyis kell még néhány apróság :) Az okádék rendszám felcsavarozást kicserélem rendszámtáblatartóra, meg veszek szivargyújtó aljzatot is, úgy is van a baloldali műszerfal idomon egy furat, mert amíg nem volt jó a gomba a ventilátort egy karos kapcsolóval oldották meg. Szerencsére pont elfog tűnni az a csúnya lyuk és egy szivargyújtó aljzat lesz a helyén :) Elvileg olajszűrőt gond nélkül kapok majd hozzá, mert nagyon sok mociban ilyen van, meg egy kis olaj és kész is a szezonra :) Gumik jönnek jövőhéten :) Még egy valami böki a csőröm nagyon és az a gumiburkolatos visszapillantó. Nem elég, hogy alapból nem tetszik, de még a gumit sem tudom úgy megoldani, hogy ne álljon el és így még rosszabb :(
Homositában is van, csak az élettartama kevesebb, mert gyengébb minőségű mint a gyári.
szerintem autósboltba is tudsz venni. én ott vettem. elméletileg a japán autókban is sok ilyen izzó van.
No problem
Köszönöm. Nem vettem észre, hogy van világítás is :D
Szia.
Másik fórumban a Világítás topicban fellelhető lett volna a kért infó.
Tessék:
http://www.davidsilverspares.c...
Srácok hátsó lámpába izzót és indexbe izzót hol találok? Milyen kód illeti ezeket a lámpákat? Ilyet még soha nem láttam :$
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy melyik hátsó doboztartó konzolt érdemes megvenni a vfr 800as.ra? Gyári, Alu-rack vagy Givi?
Igen ez a problémám nekem is :S
De meg van, csak meg akartam nézni milyen emelők vannak.
arról nem beszélve, hogy 14 coll felett 1,6mm a limit
Középtámasz nincs meg?
Ezek már közel kukába való gumik, már meg ne haragudj. 16ért megveszed 5ért felrakják, aztán jövő hónapban megint vehetsz.
Köszönöm! Tudom, hogy most meg válogatósnak fogok hatni, de egy kicsit keveslem a mintát.
Ha érdekel ezt 5-ért megkapod.Michelin pilot power one.
Elsősorban sajna jelenleg használt gumit keresek és 180-ból rengeteg a vágott slick illetve a csontig koptatott aminél a mostani is jobb. Ha tudtok jó állapotú használtat akkor ne tartsátok magatokban :D Most épp 1 pár Z6 van terítéken hátsó 13-as gyártás 3.2mm-es az első 11-es 2mm-es 16e-ért.
180-asból van a kerítés is bakker!
Nincs 180/55-ös gumi? Ne viccelj már!
Ehhez a fél lengőkaros megoldáshoz van valami hátsó emelő megoldás? Úgy emlékszem már láttam, de nem találom. Ha az ember keres valamit tuti nem azt találja: Gumikat is nézegettem. Mikor az előző mocimra kerestem 160-ast boldog boldogtalan 180-ast találtam, most 180-ast keresek mindenhol 160-as van
Elvileg elkelt.