Köszönöm a válaszokat. Pont ma úgyis Homasita mellett fogok elmenni. Most kicseréltem a féklámpa és az index izzóját. Az 5W-os szál égett ki azt az index úgysem használja így, most világít minden. Tartalékba azért veszek. Meg úgyis kell még néhány apróság :) Az okádék rendszám felcsavarozást kicserélem rendszámtáblatartóra, meg veszek szivargyújtó aljzatot is, úgy is van a baloldali műszerfal idomon egy furat, mert amíg nem volt jó a gomba a ventilátort egy karos kapcsolóval oldották meg. Szerencsére pont elfog tűnni az a csúnya lyuk és egy szivargyújtó aljzat lesz a helyén :) Elvileg olajszűrőt gond nélkül kapok majd hozzá, mert nagyon sok mociban ilyen van, meg egy kis olaj és kész is a szezonra :) Gumik jönnek jövőhéten :) Még egy valami böki a csőröm nagyon és az a gumiburkolatos visszapillantó. Nem elég, hogy alapból nem tetszik, de még a gumit sem tudom úgy megoldani, hogy ne álljon el és így még rosszabb :(
Elsősorban sajna jelenleg használt gumit keresek és 180-ból rengeteg a vágott slick illetve a csontig koptatott aminél a mostani is jobb. Ha tudtok jó állapotú használtat akkor ne tartsátok magatokban :D Most épp 1 pár Z6 van terítéken hátsó 13-as gyártás 3.2mm-es az első 11-es 2mm-es 16e-ért.
Ehhez a fél lengőkaros megoldáshoz van valami hátsó emelő megoldás? Úgy emlékszem már láttam, de nem találom. Ha az ember keres valamit tuti nem azt találja: Gumikat is nézegettem. Mikor az előző mocimra kerestem 160-ast boldog boldogtalan 180-ast találtam, most 180-ast keresek mindenhol 160-as van
Ez már nem a "csúnya" gumis szárú!
Másik fórumban a Világítás topicban fellelhető lett volna a kért infó.
Tessék:
http://www.davidsilverspares.c...
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy melyik hátsó doboztartó konzolt érdemes megvenni a vfr 800as.ra? Gyári, Alu-rack vagy Givi?