Tekintve, hogy az itthoni legolcsóbbnak a feléből megérkezett egy próbát megért. Csak a szállítás nem volt épp tökéletes. No de a pénzt szépen vissza igényeljük aztán annyi :)
Levegőszűrőt itthonról is tudtál volna rendelni, kár volt eBay-ről bénázni vele. Tanulópénznek jó volt, legközelebb rendelj HifloFiltro szűrőt, ahogy barzo kolléga is említette.
Rendeltem az újdonsült gépezethez egy légszűrőt, mert ami most benne van az kritikán aluli. Persze az ember honnan máshonnan rendel ilyesmit, még szép, hogy az ebay-ről . Na most ez jó is már sokszor rendeltem általában nem is volt semmi gond, esetleg nem érkezett meg a csomag, de jeleztük az eladó felé a problémát és újra kézbesítette vagy vissza küldte a pénzt. Így jó megszokás szerintem felkúsztam az ebay-re rákerestem és persze találtam is légszűrőt az Fi-be. Kb 2 hét várakozás után meg is érkezett a csomag a várva várt légszűrővel! Na most kibontás után már nem volt ekkora az öröm, mert a 2 hét és sok ezer km utazás igencsak megviselte a légszűrőt . Konkrétan középen ketté tört.... A használhatósága igen csak lecsökkent. Cimborámhoz érkezett a csomag így én is csak azt a 2 képet láttam amit csatoltam és egy rövid sztorit. A reklamációt megkezdtük az eladó felé, reméljük probléma nélkül küld egy épet vagy vissza a pénzt. Minden esetre a csomagolás és a postázás megér egy tapsot . Reméljük érkezik egy ép darab is.
Majd légyszíves küld el nekem a számodat,az email címemre,mert elvesztettem a telefonomat.Felhívlak,és megbeszéljük a részleteket.
Köszönöm
repsol82@gmail.com
A Sáhó Műhelyt én is ajánlom mindenkinek,autó,és motorfelnit is csináltak már nekem,felni polírozást is vállaltak akkor.
Mivel a pinkben ezeket lehet kapni,jt lánckerék és did lánc,ezért mi évek óta ezeket használjuk,sport,túra,és krossz motoron is,normális használat mellett nagyon sokat elmegy.
menyibe jött ki ebay-ról
én m0moto-nál vettem náluk Fi-be 7900 ft Hiflo Filtro
http://www.m0moto.hu/hiflo-air...
Köszönöm
repsol82@gmail.com
A Sáhó Műhelyt én is ajánlom mindenkinek,autó,és motorfelnit is csináltak már nekem,felni polírozást is vállaltak akkor.
Ott van úgy láncszett, amire azt írják, hogy jt lánc és jt lánckerék.
Itt megoldják a szinterezést, ráadásul messze sincs tőled.