Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tekintve, hogy az itthoni legolcsóbbnak a feléből megérkezett egy próbát megért. Csak a szállítás nem volt épp tökéletes. No de a pénzt szépen vissza igényeljük aztán annyi :)
Levegőszűrőt itthonról is tudtál volna rendelni, kár volt eBay-ről bénázni vele. Tanulópénznek jó volt, legközelebb rendelj HifloFiltro szűrőt, ahogy barzo kolléga is említette.
3800ft durván.
szia!
menyibe jött ki ebay-ról
én m0moto-nál vettem náluk Fi-be 7900 ft Hiflo Filtro
http://www.m0moto.hu/hiflo-air...
Nekem Jt lánckerekek,és D.I.D. zwmx lánc van a vtec-en,és semmi gondom vele
Rendeltem az újdonsült gépezethez egy légszűrőt, mert ami most benne van az kritikán aluli. Persze az ember honnan máshonnan rendel ilyesmit, még szép, hogy az ebay-ről . Na most ez jó is már sokszor rendeltem általában nem is volt semmi gond, esetleg nem érkezett meg a csomag, de jeleztük az eladó felé a problémát és újra kézbesítette vagy vissza küldte a pénzt. Így jó megszokás szerintem felkúsztam az ebay-re rákerestem és persze találtam is légszűrőt az Fi-be. Kb 2 hét várakozás után meg is érkezett a csomag a várva várt légszűrővel! Na most kibontás után már nem volt ekkora az öröm, mert a 2 hét és sok ezer km utazás igencsak megviselte a légszűrőt . Konkrétan középen ketté tört.... A használhatósága igen csak lecsökkent. Cimborámhoz érkezett a csomag így én is csak azt a 2 képet láttam amit csatoltam és egy rövid sztorit. A reklamációt megkezdtük az eladó felé, reméljük probléma nélkül küld egy épet vagy vissza a pénzt. Minden esetre a csomagolás és a postázás megér egy tapsot . Reméljük érkezik egy ép darab is.
Nézd meg jobban, JT=lánckerék, DID=lánc. Benézted haver
Annak túl feltűnő festése volt. :)
Majd légyszíves küld el nekem a számodat,az email címemre,mert elvesztettem a telefonomat.Felhívlak,és megbeszéljük a részleteket.
Köszönöm
repsol82@gmail.com

A Sáhó Műhelyt én is ajánlom mindenkinek,autó,és motorfelnit is csináltak már nekem,felni polírozást is vállaltak akkor.
T.bányán dolgozom.Már láttalak téged régebben,a régi motoroddal.
Szóval te is környékbeli vagy.
Amit a múltkor adtál linket: http://www.m0moto.hu/
Ott van úgy láncszett, amire azt írják, hogy jt lánc és jt lánckerék.
Mivel a pinkben ezeket lehet kapni,jt lánckerék és did lánc,ezért mi évek óta ezeket használjuk,sport,túra,és krossz motoron is,normális használat mellett nagyon sokat elmegy.
JT fogaskereket gyárt a DID meg láncot nem? Amúgy nekem ez a kombó van fenn és qva jó!
Srácok JT vagy DID? Ki mire esküszik?
Köszi! Megkeresem.
Köszi! Már csak ki kell görgőztetni a hátsó peremét.
Nem az igazi:-)
Nekem se tetszene.
SFT

Itt megoldják a szinterezést, ráadásul messze sincs tőled.
Nem tetszik a piros felni mi?
Sziasztok! Felni görgőzőt és szinterezőt keresek. Ha van tuti tippetek megköszönöm!
Én Osramot vettem kb 550 ért unixban