Szevasztok fórumlakók!
Szeretném ha valaki megmondaná a kormány csutka méreteit(cbr 600f4-hez szeretnék magasabb kormányt) bilincs átmérő (villaszár átmérő) és a bilincs magassága meg csutka magassága a kormány felső villahídjától
Üdv Ády
Bőr vs kordura
van mind két ruházatom, így úgy érzem van összehasonlítási alapom. A bőrruhákban sokkal jobb protektorozás van, (márkásabb) és sokkal jobban passzosabban állnak a helyükön.
30 fok felett minden ruha meleg.
A bőr téli aláöltözővel 15fokig tudom használni.
De, hogy a kordurában már 15fok felett olyan érzésem van, hogy megfőlők a saját testemben, az egyszerűen számomra elviselhetetlen. Nem is hordom sokat.
Lehet ezt más nem így érzi. Mindenki azt használja ami számára komfortosabb és jobban érzi magát.
A Cordura 80-ig jó max, 80-től felfelé már csak bőr véd meg (és a szerencse)......és mivel a Viffer bőven 200 plusszos jószág, szerintem nem kérdés. Cordura a túra-endúróra való nem a Viffere. De mindenki maga dönt a sorsáról és a bőr plasztikusoknak is meg kell élni vmiből....
Szerintem tényleg mindkettő passzol hozzá. Ha meg páváskodni akar kédezd már meg tőle, hogy miért nem a legújabb VFR-t vette? Régire mit fognak szólni az őt bámulók?
Komolyabb csattanástól egyik ruha sem véd meg szerintem. Seggen csúszni, meg kordurában is lehet egy ideig.
mondtam neki, hogy szerintem a bőr biztonságosabb, de egy hosszab túrára ahol lehet hideg, szél, eső szerintem jobb a cordura. lehet nincs igazam, de akkor sem az izgat, hogy mit mondanak
szerintem a pro és contra praktikum szempontból az ami fontos
Tegnap du. beszeltem vele,13500ft az ara.a kerdes,hogy 5 vagy 7 vezetekes kell..ezt ma megnezem..jelen anyagi helyzet azt engedi meg,hogy aprankent osszeszedjek amit kell,aztan majg Kozmax megszakerti..
Nálam az fi-in az ülés alatti központi testcsatlakozó elégése produkált hasonlót (így kezdődött a dolog), de után a gyújtásom is meghülyült és a motor is teljesen elgyengült majd megállt.
Üdv Ády
Szeretném ha valaki megmondaná a kormány csutka méreteit(cbr 600f4-hez szeretnék magasabb kormányt) bilincs átmérő (villaszár átmérő) és a bilincs magassága meg csutka magassága a kormány felső villahídjától
Üdv Ády
van mind két ruházatom, így úgy érzem van összehasonlítási alapom. A bőrruhákban sokkal jobb protektorozás van, (márkásabb) és sokkal jobban passzosabban állnak a helyükön.
30 fok felett minden ruha meleg.
A bőr téli aláöltözővel 15fokig tudom használni.
De, hogy a kordurában már 15fok felett olyan érzésem van, hogy megfőlők a saját testemben, az egyszerűen számomra elviselhetetlen. Nem is hordom sokat.
Lehet ezt más nem így érzi. Mindenki azt használja ami számára komfortosabb és jobban érzi magát.
Komolyabb csattanástól egyik ruha sem véd meg szerintem. Seggen csúszni, meg kordurában is lehet egy ideig.
szerintem a pro és contra praktikum szempontból az ami fontos
vitatkozunk a cimborákkal, hogy milyen ruha illik jobban a 800-fihez.
Bőr vagy Cordura?
Még mindig a polcon foglalja a helyet...:http://www.kepesmotor.hu/idomo...