Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dr.Mecseki Zsolt 20-9189-734
Sziasztok! 2003 as vfr em van ami a következőket produkálja. Beindítás után amikor a tompitott fényszórót bekapcsolom a motor leáll. Van de nem mindig menet közben az indeksz bekapcsolása közben le akar állni. Fesz. szabályzó vagy mi lehet? 33000 van a mociban ha ez számit.
Szia! Grat a vashoz! Egy kis segítség hátsó sárvédő ügyben: http://www.sportmotor.hu/motor...
Kozben meg is talaltam..azt nem tudom,hogy erdemes e ezeket huteni.az egyik baratomnak 750vfr van,neki van rajta egy kis ventillator..
Van valami elerhetoseged hozza?vagy van valami oldalahol megtalalhato?
A feszszabályzót 12-ért vettem 5 éve, Mecseki féle. Nem gondlom, hogy vészesen elszálltak volna az árak. Nem a világvége.
Akarom mondani kopottak :)
Az tulzas,eleg lopottak mar..ez csak idohuzasra eleg..nincs most ra keret.meg a fesszabalyzot es a sarvedot cserelni kell,hogy myarra rendben legyen minden..
Akkor olcsón megúsztad
A gond az volt,h hirtelen satu feknel berazta az elejet.Kiderult,hogy amikor festve lett a felni a trcsa felfogatashoz is kerult festek,amitol az egyik tarcsa utott.Le lett tisztitva es igy epp hataron van a meres szerint.Sokat mar nem megy el,de egy szezont meg kibir remelem.
Az mit jelent, hogy tárcsa probléma?
Szia.Ma hoztam haza Kozmaxektol a motort,a tarcsa problema atmenetileg megoldodni latszik,bar meg tesztelni kell,amire most nem alkalmas az ido..viszont ha ebben is tudsz segiteni akkor egy hatso sarvedo kellene.Az enyemnek vagott a vege,olyan kell,ami meg gyari,ha van.?Vagy esetleg valakinek?800Fi-re kell..
És még az ára is egészen baráti.
Ja de szép!
750
Igen!
Ezt nem figyeltem!
A wingrack oké de a felszerelése házilagos(nem gyári),és nagyon magasra van téve,ráadásul a farokidomhoz van bekötve!
A jót meg kell fizetni!
Nem rossz.
Meg kell nézni!
Csak a Wingrack egy 30-as!
Igen, de a 812ezer tartalmazza az átírási költséget is.
De igen! Egyik barátom nemrégiben vásárolt magának hasonlóan kinéző, csak piros, kifogástalan állapotban lévő FI-t 620e Huf-ért, amit szintén csak honosítani kellett.
Szép, de 812eFt? Kicsit sok nem?
Most már van választék:
fi
Van egy eladó nem mai gyerek... ('94-es) Leszögezném, hogy nincs közöm sem a motorhoz, sem az eladóhoz sem semmihez. Továbbá fogalmam sincs a motor előéletéről és állapotáról. Csak gondoltam megosztom, hátha valakit érdekel!
http://www.redbaron.hu/elado-m...
Köszi, valóban kedvező!