Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mifelénk meg három henger csak a turmixgépben van, oda elég!
Nézd a keresztfater zapija is fogaskerekes V4 volt de hogy jó lett volna.............
Néztem én is, tudod a jó dolgok ára nem esik le, hanem még emelkedik is!
1 millától indul mind.

Jó hogy lehet válogatni.
Hát a fogaskerekesre mondják, hogy örök élet, de mint tudjuk semmi sem tart örökké. Illetve még az is lehet a gond, hogy drágább.
Na jó akkor a véteket kiveséztük.
Mibaj a VTEC-el?
Úgy tudtam mind örökélet meg 10 év.
Jó, de lehet, hogy VTEC-et már akar csak a V-tech-el van baja.
Na jó de kategórikusan kijelentette hogy nem akar Vtech-et.............mondjuk megértem elég egy homokos zenekar.

Viszont a m,agyar motorpiac elbujt ágát az Fi-t igen.
Igazából..NEM...
Mert a Vtech = zenekar
...........Vtec = változó szelepvezérlés...
Nagy a különbség...Neked sem mindegy hogy VIIDD ki a bilit vagy IDD ki a bilit...
Nemmindegy ha nem akar olyat?
VTEC a becsületes neve.
V-Tech nem érdekel csak Fi :) Lehet, hogy szezonba motor nélkül maradok és jövőre valahonnan szerzek egy 2000 utáni vasat.
Nemet vagy olasz piac. De van egy vtec 800ert enyhen serult, olaszbol jott 5eve.
Mint már mondottam volt régen egyszer....akkor lesz lecserélve az öreglány, ha szarrá töröm, vagy ellopják. Különben minek?Hiszen....TÖKÉLETES!
Gyerekek a VFR 800Fi olyan jó motor, hogy senki nem adja el. Nincs a piacon jelenleg. Legalábbis a hasznaltauton nincs máshol meg csak nagyon régi hirdetés van ami már nincs. OLX-en van még egy szlovák rendszámos 650-ért, de ránézésre nekem nem ér annyit a kopottas plexivel és lámpával, na meg ugye azt regisztráltatni is kell.
Már azt hittem.....a MOTOROD árulod....
Ahojt lehet érdekelné!
Srácok, ha esetleg vkit érdekelne a régi gépem, akkor szóljon. VIffer tulajoknak kedvezmény:
konfig
a 2000-2001 évjárat kb 1 literrel kevesebbet eszik nekem még nem ment 6l fölé,de én csak "fostorgok"
Köszi a fogyasztás adatokat, többre számítottam. Azt hallottam hogy azért normálisan használva nem nagyon megy 6,5-7 alá
elkértem,kereslek majd jan.8 után..
Nem sokáig Nekem ez a harmadik tél
Nekem is ilyen töltöm van meg még 7 munkatársam is vett :D
Eddig nekem tökéletes, csak 1 kollégámnak volt hibás.
Nekem is csak villog (többi kollégának is) ha csak be van dugva 230-ba.
Eddig bírta a töltő.... :(
5,5-7