Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5-8,5 között
Elbeszelesek alapjan mi az atlagfogyasztasa a 800fi-nek ?
Ilyennek kell lennie....
Az enyém nem ezt produkálja... Viszont tölteni tölt...
Igen nekem is fura volt, hogy 2 színű. Mondjuk ha jó állapotban van igazából nem számít, ha 3 színből van az sem. Nem feltétlenül kellett hozzá esni. Lehet, hogy kicsit megcsúszott és nem akarta javítani az idomot, ettől még szerkezetileg nincs vele gond, vagy csak szimplán így tetszik neki, vannak fura ízlésű emberek. Lehet, hogy ránézek a másik fórumra is köszi :)
Szia!
Én is rákukkantottam az enyémre, nekem ezt mutatja ha nincs rákötve semmi.
Nem tudom, még csak rendeltetésszerűen használtam eddig, akkura ráköt majd 220-ba csatlakoztat, és csak motor akkuhoz. Ha autóban meg mekken akkor irány a "bótba" új akkuért.
A leírás szerint, ha csak a 220ba dugom, és nem teszek rá aksit, készenléti uzemben kéne lennie, amit egy piktogrammal jelez a kijelzo.. ehhez képest nekem keken villog az lcd.. :)
Neked is ezt csinalja?
Teljesen jó, sokan használják it lévő fórumosok is ezt a fajta töltőt.
Ha nem veri oda az aksimat, akkor ez is jó... :D
Jobb a Lidlis
Én voltam 3 aldiban, sehol nem volt, azt hittem megőrülök....
felhívtam a központi aldit, azt mondták, hogy van mindenhol, csak 1-2 helyen leszedték a polcokról, mert hibásak voltak...
hazafelé beugrottam a tűzoltó utcaiba, ott tényleg volt 7 darab.
mind1iknek a doboza ki volt nyitva, látszott, hogy már matattak bennük... ( lehet, hogy visszavitt cucc)
4e nem egy összeg, gondoltam, hazahozok 1et, max visszaviszem én is..
rádugtam a kocsim aksiját (inkább az tegye tönkre, mint a mociét ) eddig rendesen működik, legalábbis azt hiszem.. töltés közben ha rámérek az akkura 15,28V ír, ez vajon normális?
Kicsit sok színből van összerakva, ez gondlom jelent valamit....Én még nem találkoztam vele klub találkozón. Kérdezd meg itt is, hátha ismeri vki :Másik VFR fórum
Valaki esetleg ismeri ezt a mocit?link Kicsit messze van, de ha valóban meg van még elmennék meglesni. Bár túl sok adat nincs róla.
Tudsz vele, van rajta egy Mode gomb azzal kiválasztod miután rákötötted az akkura, de ha nem választod ki, akkor is felismeri és beállítja saját magától.
Ez csak csepptöltő, azaz a szinten tartásra jó? Vagy tudsz vele tölteni autó aksit is?
Ugyan annyi mint évekkel ezelőtt, 3999 Ft.
Tűzoltó utcai Aldiban tegnap még volt. Árát nem néztem, Nekem is ilyen van tökéletes. Bejárat mellett jobbra van egy kis elkülönített rész, ott volt.
Nálunk helyben az összesben voltam, ugye most nem kellett, így boltonként vagy 10db volt a polcokon.
lehetett, vagy lehet?
talán este odaérek zárás előtt.. :)
Szevasz!

Aldiban is keresd, én is ilyet vettem anno meg a cimbim is.

http://www.sportmotor.hu/motor...

Nagyon jó csepptöltő, proc.vezérelt, külön kiválaszthatod minek az akkuját szeretnéd tölteni. ( most is lehetett venni 4 ropiért )
Van rá esély nyugi, a lidli nem szokott nagyon emelni az áraiból, tudja, hogy ki járnak oda (nem a pénzesek, hanem átlag földi halandók)
Mostanában már biztos nem kapok ennyiért...
6 rongy volt a kemény Magyar valutából
Jövő tavasszal tudsz venni kb, március közepén lesz 'motoros' nap a lidliben. Akkor figyelj.
Na ilyen kéne nekem i.... így ünnepek utan, nem vet fel a pénz. :(