Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cca 5000 huf.
Mennyiért vetted?
Az én lidlis töltőm frankón teszi a dolgát.......azért ki lehet fogni normálisakat elérhető áron, de kell hozzá szerencse is
Köszi....
Szia
Amperre gondol

Tehát ha pl: 14Ah-s az akkud akkor max 1.4A- rel töltsd, de ha lehet akkor kevesebbel.
Ha teheted vegyél csepptöltésre is alkalmas kis áramú jó minőségű ( nem kínai gagyi) motoros töltőt.
Azzal teszed a legjobbat az aksidnak.
Az mit jelent, hogy minél kisebb árammal? Amperre, vagy voltára gondolsz? Bocsi a hülye kerdesert, de ostoba vagyok ebben a témában.
Nekem is most sikerült eladnom a mocit és Fi-t keresek, de nincs túl nagy választék
Mobilén van jó pár darab, nem is horror áron. Kicsit olcsónak tűnik ez a vtec de lehet igazad van
Azt néztem, hogy nagyon nincs most választék fogaskerekűből. A Vtec meg nagyon megéri a 8 kilót ha nem volt atomokra széttörve. Gondolom nem árulni akarja hanem eladni, végül is messze még a szezon.(sajnos)
Aki megvette a PC Tőled megmondja
Pontosabban...MAXIMUM a teljesítményének (Ah) a 10%-ával
De inkább kevesebbel.......minél kisebb "árammal"
Köszönöm...
Általában ahány amperórás annak a 10%-val.
Srácok http://www.kepesmotor.hu/honda... mi lehet a probléma ?

Amúgy meg jól eltűntek a használt piacról a fogaskerekesek
sziasztok!
mennyivel szoktátok tölteni a vtec aksiját?
újév alkalmából összefosta magát a töltőm, így kénytelen vagyok a régi tekergetős töltőmhöz nyúlni, csak fogalmam sincs, hogy hány amperral szabad tölteni.
jaaa és persze boldogat mindekinek!
Kérdezd tőle - Hiroyuki Yanagi - majd ő megmondja
rendben.. hol tudlak elérni,hogy egyeztessünk?
január 8 után
Tudom, de jobb lett mint volt. Boldog újévet kívánok mindenkinek, jó sok balesetmentes km-t, legalább ilyen olcsó benyát.
szia Kozmax.érdeklődnék,hogy mikor lenne időd és energiád ránézni a motoromra?csak átnézni kellene,esetleg szelephézag..gyertya csere..vagy ha bármit észreveszel még ezen felül..jó lenne,ha végre hozzáértő kezekbe kerülne..előre is köszi mindent.Krisz
Az, hogy ki lett óráztatva, attól nem javul meg
Tárcsa nekem is kellene már lassan, hiába óráztattam ki még mindig üt, jelzi a fékpad. De a PC-t a világ összes kincséért nem venném ki belőle
beszéltem.. abban maradtunk,hogy megnézem melyik a görbe,vagy ha nem látni szemmel megméretem őket és folyt. köv. A pc elkelt ma.. ennyivel is közelebb a célhoz.. már csak Kozmaxot kellene utolérnem,hogy mikor tud foglalkozni vele..
Beszéltél Jelcsával? Nem tudtatok megállapodni?
igen,de a másik a gyári :) viccet félretéve anyagi megfontolásból.. féktárcsát kell vennem tavaszra,olajat meg szűrőt,gyertyákat és sajnos véges a pénztárcám..