Tehát ha pl: 14Ah-s az akkud akkor max 1.4A- rel töltsd, de ha lehet akkor kevesebbel.
Ha teheted vegyél csepptöltésre is alkalmas kis áramú jó minőségű ( nem kínai gagyi) motoros töltőt.
Azzal teszed a legjobbat az aksidnak.
Azt néztem, hogy nagyon nincs most választék fogaskerekűből. A Vtec meg nagyon megéri a 8 kilót ha nem volt atomokra széttörve. Gondolom nem árulni akarja hanem eladni, végül is messze még a szezon.(sajnos)
sziasztok!
mennyivel szoktátok tölteni a vtec aksiját?
újév alkalmából összefosta magát a töltőm, így kénytelen vagyok a régi tekergetős töltőmhöz nyúlni, csak fogalmam sincs, hogy hány amperral szabad tölteni.
jaaa és persze boldogat mindekinek!
szia Kozmax.érdeklődnék,hogy mikor lenne időd és energiád ránézni a motoromra?csak átnézni kellene,esetleg szelephézag..gyertya csere..vagy ha bármit észreveszel még ezen felül..jó lenne,ha végre hozzáértő kezekbe kerülne..előre is köszi mindent.Krisz
beszéltem.. abban maradtunk,hogy megnézem melyik a görbe,vagy ha nem látni szemmel megméretem őket és folyt. köv. A pc elkelt ma.. ennyivel is közelebb a célhoz.. már csak Kozmaxot kellene utolérnem,hogy mikor tud foglalkozni vele..
igen,de a másik a gyári :) viccet félretéve anyagi megfontolásból.. féktárcsát kell vennem tavaszra,olajat meg szűrőt,gyertyákat és sajnos véges a pénztárcám..
Amperre gondol
Tehát ha pl: 14Ah-s az akkud akkor max 1.4A- rel töltsd, de ha lehet akkor kevesebbel.
Ha teheted vegyél csepptöltésre is alkalmas kis áramú jó minőségű ( nem kínai gagyi) motoros töltőt.
Azzal teszed a legjobbat az aksidnak.
De inkább kevesebbel.......minél kisebb "árammal"
Amúgy meg jól eltűntek a használt piacról a fogaskerekesek
mennyivel szoktátok tölteni a vtec aksiját?
újév alkalmából összefosta magát a töltőm, így kénytelen vagyok a régi tekergetős töltőmhöz nyúlni, csak fogalmam sincs, hogy hány amperral szabad tölteni.
jaaa és persze boldogat mindekinek!