Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen igazad van! Az olaj irdatlan nagy pénz és mivel a pénz a hatalom zsebébe jut addig itt nem lesz semmiféle megbízható alternatíva amíg ők nem akarják. Egy biztos annyi kukorica mindig lesz , hogy a jó öreg V4-es beröffenjen :)
Amíg lesz olaj, addig nem fogják piacra dobni azt az alternatív energiát használó megbízható, megfizethető és minden napokban jól és egyszerűen fenntartható járművet, mert az olaj az egyik legfontosabb mozgató rugója a mai világnak és nem számít, hogy tönkrebasszuk vele a földet.
Igen én is néztem, hogy a matrica gyári és jó helyen van.
Tényleg mintha világosabb lenne az oldal idom.
Utolsó képen elüt a fejidom és az oldalidom színe.
kérdés, hogy mi szennyezi jobban a környezetet.
az 500 kilónyi lítium akksi (ami már magában kb 500 kiló cián), meg ugye az áramot is elő kell állítani valamiből (szén/atomerőmű power),
meg ugye egy idő után megdöglik az akksi...
viszont mondjuk közvetlenül károsanyagot nem lök ki a városi szmogba.
vfr matrica az gyári innen nézve, és gyári helyen is van.
szerintem ez törésmentes.
csak a "tulaj" teleragasztgatta, lehet, azt hitte, hogy kifestő-könyv...
Nem volt VFR találkozón ez a motor, nem ismerem, nem tudok segíteni.
Sziasztok!
Motorvásárlás előtt állok. Régi álmom egy VFR 800Fi és most akár valóra is válhat. Kérdésem, hogy valaki esetleg tud valamit erről a motorról ? Csak mert árban kifejezetten jó, de nem értem a sok matrica mivoltát és hogy használhatták ha így tele van matricázva?! Nincs is messze egy misét megér akár csak elmenni meghallgatni a hangját. Minden segítséges, infót és jó kívánságot szívesen veszek
Melóba ingázni jó lenne, az kijön napi 120-ból, de amúgy a hatótáv miatt elég hasztalan egy csúfság ez.
Tudom, hogy nem kapcsolódik szorosan a topikunkhoz, de vezettem ma a jövőt. A jövő ezen darabja 11 000 000 Ft-ba kerül, ami 1 tonna autóból és 1 tonna aksiból áll és 130-150 km a hatótávolsága ja olyan 80-90-el gurulsz vele. Lehet villám tölteni, akkor olyan 45 perc alatt töltöd fel, de csak 50 km-e elég az elektron, vagy éjszakára fennhagyod 6-7 órát és akkor tölt fel teljesen. A gyorsulás az oké, az bejött, ill. hogy semmi hangja sincsen. Autóban nálam teljesen ok, hogy ne legyen hangja egy 4 kerekűnek, de a Viferen soha nem lesz leszedve a nyitott dob az már biztos
Nyersen SOHA..
Nem tudom , hogy kapcsolódik ide a kérdésed?
Ha már egyszer találkoztunk volna már....ez nem is lenne kérdés.....
Üdvözletem kedves,vagy kedvetlen klubtársak!

Jövőhét 13.-án megy innen valaki a Dévai jótékonysági gurulásra?
Ok! :)
A terv az hogy a 71-en megyünk végig, de szoros a program. Fél 4re vissza kell érni, mert 4-re indulok az utánpótlásért a suliba és az oviba. De egy pacsira össze futhatunk!
Gyertek be :)
Szoktál húst enni? Nem a "néha szalámit" dologra gondolok...
És 7 éves a szoba bútor, azért arról se feledkezzünk meg!
Jóidő esetén .....csak sima túra....+ egy kis pálinka....kizárólag "fertőtlenítési célokból".
Én is ....már vagy 12 éve..Augusztustól októberig majd megpusztulok.......
Mi lesz Torockón? Vagy simán túra?
Allergiától szenvedek. Illetve mivel hibátlan gépek a vfr-ek itt nincs tumultus. :D
Megyek a sport kipuffomat eu konvertibilissé tenni Martin mestrehez
Munka...
Egyébként mi lesz ott?

Jövő szombat-vasárnap Torockó?
Gyere velünk Zalaegerszegre szerdán