Sziasztok,
VAn két pár eladó első fékbetétem (bontatlan csomagban) VFR800-ashoz (2002 utáni típushoz lett véve) nem tudom hogy mivel kompatibilis még.
115.1*41*8.3mm
Akit érdekel írjon, bolti ára alatt odaadom.
kavics86@gmail.com
Kéréssel,kérdéssel fordulok hozzátok.Sajnos a 800Fi-mmel 2000' valami nem kerek..Hibátlanul megy,amikor megy és nagyon jól fogyaszt,viszont valamiért időnként előjön valami betegség,amitől hol leáll alapjáraton,hol menet közben.Olyan,mint ha 2/3 hengerezne,de ha ráhúzom a gázt megy.Ez eddig a maival már 3x előfordult.Ma viszont már ott tartott,hogy vagy egy km-en át összevissza járt és feketén füstölt ha ráhüztam.Megálltam,le is állt egyből,viszont vagy kétszeri indítás után eltünt a jelenség..És 400kmen át semmi..Nincs valami ötletetek mi lehet ez?Nem merek így hosszabb távra indulni már vele..
Sziasztok! szeretnék érdeklődni hátha fórumozik Balatonfűzfő, Veszprém vonzás körzetében van egy Honda 800 Vtec piros. sokszor láttam már egyedül hajtja a gépet. ha esetleg tudjátok ki az ne tartsátok magatokban :)
Láttam olaj témeban vagytok. jövőre nekem is kell és nem tudom milyen való bele és mennyi. Ha jól értelmezemtem gyárilag 10W40 es olaj van benne. mennyiség szűrővel mennyi? 5L elég bele? az 5L úgy értem hogy akkora kiszerelés elég és marad belőle.
Nem, én a harmadik tulaj vagyok, a második az ismerősöm. Ő alig használta gerincproblémák miatt, én negyvennel vettem át.
valszeg nem valós az óraállás, vagy széthajtották, bár azt kétlem, mert ez egy HONDA.
hát nekem eljött, 50 ezer van a paripába, de négyezer alatt megevett egy fél litert-t. Nem tudom, hogy ez határérték alatt van-e vagy sem, nem nagyon hajtom magas fordulaton, de nem tetszik. Téli álom előtt egy átvizsgálás bejátszik, sokáig akarom még használni...
Örülök, ha ennyivel is tudtam segíteni. Ezek szerint jól láttam, és érdemes volt érte ellátogatni. Gondolom sikerült alkudni is, mert ismerve a tulaj cégének méretét nem ez az összeg hiányzott neki a boldogsághoz.
Esetleg valakinek ötlete,hogy mivel érdemes kezdeni ilyenkor?Van benne egy USB III pc,ez okozhat ilyen jelenséget?
a trafókért kábellel pipával együtt mennyit kérnél?
VAn két pár eladó első fékbetétem (bontatlan csomagban) VFR800-ashoz (2002 utáni típushoz lett véve) nem tudom hogy mivel kompatibilis még.
115.1*41*8.3mm
Akit érdekel írjon, bolti ára alatt odaadom.
kavics86@gmail.com
Aki nem jött.....az bánhatja...Szuper jó idő..szuper jó társaság..!
Kéréssel,kérdéssel fordulok hozzátok.Sajnos a 800Fi-mmel 2000' valami nem kerek..Hibátlanul megy,amikor megy és nagyon jól fogyaszt,viszont valamiért időnként előjön valami betegség,amitől hol leáll alapjáraton,hol menet közben.Olyan,mint ha 2/3 hengerezne,de ha ráhúzom a gázt megy.Ez eddig a maival már 3x előfordult.Ma viszont már ott tartott,hogy vagy egy km-en át összevissza járt és feketén füstölt ha ráhüztam.Megálltam,le is állt egyből,viszont vagy kétszeri indítás után eltünt a jelenség..És 400kmen át semmi..Nincs valami ötletetek mi lehet ez?Nem merek így hosszabb távra indulni már vele..
Láttam olaj témeban vagytok. jövőre nekem is kell és nem tudom milyen való bele és mennyi. Ha jól értelmezemtem gyárilag 10W40 es olaj van benne. mennyiség szűrővel mennyi? 5L elég bele? az 5L úgy értem hogy akkora kiszerelés elég és marad belőle.
mi van most benne?
valszeg nem valós az óraállás, vagy széthajtották, bár azt kétlem, mert ez egy HONDA.