Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utálom a choppereket.
50 felett biztosan...de az még messze van
Oda szigorúan futóval kell vinni a motort!
Ki gyün rajosodni Alsóörsre szombaton?
Anno a 400-asommal keménykedett két 1000RR a Nosztorinál Veszprém fele.

Az egyik tudott motorozni, az az egyenesben elhúzott, a másikat lenyomtam, ő a Videoton-nál előzött meg (az egyenesben :)) )
Nem semmi a srác.....
Ráadásul ott fordul be és megy el mindenki mellett kanyarban....ahol éppen neki tetszik...
Nagyon durva hogy ez a kis pöcsköszörű 20 000 forog
Ahányan vagyunk annyi féle gumit fogunk ajánlani. :) Én eddig három félével találkoztam motoron: Bridgestone bt023, meg votlam vele elégedve. Aztán VFR-t Bridgestone bt016-tal vettem, tapadni tapad, de piszkosul kopik. És most vettem Pilot Road 4-et, de nem tudok róla semmit se mondani, mert kb. 100km van a gumikban.
Sziasztok...
Mennyiben különbözik a Michlein Power Race soft es a M Power Pilot?
Nekem most a race van fent hatul, de cserélnem kell.
Milyen gumi ajanlotok?
Elől M Power pilot 2 2ct.
Maga a doboztartó szerintem jó (állítható a szélessége), csak az adapterkészlet amivel felszereled... azt kell szerezned másikat.
eBay-en vtec-hez szokott lenni... Fi-hez már ritka mint a fehér holló :)
Lehet azt fúrni! Csak akarni kell!
Jó kis folyadékhűtéses titán fúrófejjel, oldalról, keresztbe
nem jó hozzá
Ez igazán szép teljesítmény mindenki részéről.Gratulálok!
keresek VFR 800 vtec (2003) -hez használt doboztartó konzolt.
Ha tudtok valami jót, légyszives segítsetek.
Az előírt karbantartásokon kívül nem lett csinálva semmi. (szelep állítás), bár most legutóbb azt sem kellett Megcserélve lett a kuplungban egy tapadó lamella szett. Olaj cserétől, cseréig az olaj szint nem változik, így szerintem nagy baj nem lehet a hengerekkel
Fúrni meg nem lehet, mert nicasil bevonatosak a hengerek.
sziasztok, egy kis segítségr lenne szükségem. A kérdésem a következő:

GIVI Monokey System WINGRACK2 dobozszett tartó konzol amit egy vfr 750 (97) motoron használtak eddíg, jó lehet az én VFR800 Vtec-emre?
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a henger hogy bírta a 200-at? Kellet-e fúrni, gyűrűzni? Majd beugrok hozzá és megkérdezem.
Tényleg...Igazad van...
Öregszem.....
A fészen kb 150-et írt Tomi
Az igen! Remélem VTEC is hasonlóan bírja.
Az a napi számláló, nullás....
Ááááá..Ez már nem új ..
Van már benne 305.7 km..
Gratulálok Tomi....Hát ha ez Dédesen történik ....szerintem körbe lett volna locsolva pezsgővel....
Ebből mennyi a "saját" km 160 000 körül..?
Gratula!