Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Urak!
Pünkösdkor valaki valamerre..?
A barátom eladta a motorját és még nem vett másikat..A tervezett 2 napos túránk így füstbe ment..
Nem szeretném " veszni hagyni" ezt a két napot...!Beáldoztam a május1-ei hétvégét a családnak a Pünkösdért....
CSAK vasárnap-hátfő jó nekem ..Lehet 1 napos is..( szombat délig dolgozom)
Vagy esetleg becsatlakoznék valahová...ha esetleg van már kialakult csapat és túraterv( persze ha megtűrnek)
Én gpr-t vettem, a hangtompítót néha visszateszem, ha olyan helyen járok, ahol visszaverődik a hang... mert asszonyt zavarja. brutál jó. Fele annyiba volt újonnan, és jól is néz ki.
így szól a sajátom

Gagyusz telefonnal felvéve sem xar
bocsi LASER HOTCAM
nézegettem videokat, és a laser motcam nek igen csak tetszetős hangja van. egy olyat szeretnék. találtam egy oldalt az X bikes.hu
és ott 180000-ért adják. egy picit talán drága
Én is újat vettem még 5 éve, de ma már biztos használtat vennék...persze jó állapotút.
Egy jó Martin dob kezdő ára 50 körül van, de ha nem kell új simán kijön egy használt a feléből is.
Újat szeretnék, de attól függ mennyibe van.
Van egy olyan felhasználó itt sportmotoron, hogy sportdob. Hirdetésekben is megtalálod, mindig van neki több eladó.
Újat vagy használtat?
sziasztok
hol tudok kipufogó dobot venni 800 fi 98-ra?
olyasmit amitől igazán szép lessz a duruzsolás?
köszi
06(harminc) 6416854
szia! engem érdekelne a 954 rugó! Tudsz adni egy elérhetőséget?
Igen, most beszéltem Ago -val, meggyőzött.
Tökéletes sosem lesz hiába sorozatban készült motorok, messze nem egyformák.
A másik hogy mi alapján ellenőrzöd vissza? hogy jó e? Csak érzésre. Az azért szubjektív.
Tényleg mondtad, rákerestem! Köszi
Mint már mondottam volt.....leviszed Dömsödre vagy elküldöd nekik postán és egy 10-esért rendbe rakják a régit. Az enyém hibátlan lett és én is mázsa vagyok.
100 kiló fölött vagyok, ez ha jól tudom gyengébb rugó, mint a 929, meg a tartály pozíció is rossz.
954 van nekem. közdarabbal együtt 15 ezerért.
Azé' mer' jó! lehet azért rajta finomítani...
Miért vettél v motort, ha nem akarod, hogy 3 ezer alatt köhögjön?
más: beszéltem motoros kollégával (Suzuki Banditja van) aki PCIII -at plug and play módon szerelt a gépébe, letöltött egy adott map -et és jól szuperál a gépezet, egy-két gyerekbetegséget megszüntetett mindenféle optimalizálás nélkül is. Ezen gondolkodom most, nekem nem kell plusz lóerő, csak ne legyen ilyen idegbeteg a gázreakció és ne köhögjön 3e alatt... valaki próbált már fékpad és beállítás nélkül ilyet VFR-en?
Ha tudsz segíteni, akkor megköszönöm! Ha megvan a pontos specifikáció, akkor már el tudok indulni ( programozó vagyok! )
ahogy látom 8-30 ezer között mozog az ára... nem tudom mire kell figyelni, melyik a kompatibilis a kicsikémhez...
A 929-esére? Gondolkodtam már rajta, csak fel kellene egyet hajtani...
és persze titokban, hogy a párom meg ne tudja... most akarok PCIII -at rendelni, persze azt is titokban! Szerencsére ezek egy női szem számára láthatatlan dolgok!