Urak!
Pünkösdkor valaki valamerre..?
A barátom eladta a motorját és még nem vett másikat..A tervezett 2 napos túránk így füstbe ment..
Nem szeretném " veszni hagyni" ezt a két napot...!Beáldoztam a május1-ei hétvégét a családnak a Pünkösdért....
CSAK vasárnap-hátfő jó nekem ..Lehet 1 napos is..( szombat délig dolgozom)
Vagy esetleg becsatlakoznék valahová...ha esetleg van már kialakult csapat és túraterv( persze ha megtűrnek)
Én gpr-t vettem, a hangtompítót néha visszateszem, ha olyan helyen járok, ahol visszaverődik a hang... mert asszonyt zavarja. brutál jó. Fele annyiba volt újonnan, és jól is néz ki.
nézegettem videokat, és a laser motcam nek igen csak tetszetős hangja van. egy olyat szeretnék. találtam egy oldalt az X bikes.hu
és ott 180000-ért adják. egy picit talán drága
Tökéletes sosem lesz hiába sorozatban készült motorok, messze nem egyformák.
A másik hogy mi alapján ellenőrzöd vissza? hogy jó e? Csak érzésre. Az azért szubjektív.
Mint már mondottam volt.....leviszed Dömsödre vagy elküldöd nekik postán és egy 10-esért rendbe rakják a régit. Az enyém hibátlan lett és én is mázsa vagyok.
más: beszéltem motoros kollégával (Suzuki Banditja van) aki PCIII -at plug and play módon szerelt a gépébe, letöltött egy adott map -et és jól szuperál a gépezet, egy-két gyerekbetegséget megszüntetett mindenféle optimalizálás nélkül is. Ezen gondolkodom most, nekem nem kell plusz lóerő, csak ne legyen ilyen idegbeteg a gázreakció és ne köhögjön 3e alatt... valaki próbált már fékpad és beállítás nélkül ilyet VFR-en?
A 929-esére? Gondolkodtam már rajta, csak fel kellene egyet hajtani...
és persze titokban, hogy a párom meg ne tudja... most akarok PCIII -at rendelni, persze azt is titokban! Szerencsére ezek egy női szem számára láthatatlan dolgok!
Pünkösdkor valaki valamerre..?
A barátom eladta a motorját és még nem vett másikat..A tervezett 2 napos túránk így füstbe ment..
Nem szeretném " veszni hagyni" ezt a két napot...!Beáldoztam a május1-ei hétvégét a családnak a Pünkösdért....
CSAK vasárnap-hátfő jó nekem ..Lehet 1 napos is..( szombat délig dolgozom)
Vagy esetleg becsatlakoznék valahová...ha esetleg van már kialakult csapat és túraterv( persze ha megtűrnek)