Nekem is az van, már benne is van vagy 2500 km (most lett feltéve május elején) Sajnos elég sokat mentem vele esőben is, ugyanúgy jól tapad. Kanyarokban is elég stabil. Kopásilag meg hát alig kopik :D
1: Megcsinálod az előbb leírtakat, és két év múlva újrakezded.
2: Kipuffossal megcsináltatod savállóból.
3: Rabolsz bankot, és kipuffossal megcsináltatod titánbú'.
Nem feltétlen volt lusta! Én az enyémet leszedtem,drótkoronggal lecsiszoltam,rozsdamaróztam,zsírtalanítottam,hőálló fekete festékkel lefújtam. kb 2 szezont bírt és újra rozsdásodik. (sem időm sem kedvem újra kezdeni )
Voltam ma gumisnál felkerültek a Road4ek. Közben volt időm a kipufogó csöveit megnézegetni, hát a korábbi gazda lusta volt. Mivel tudnám széppé varázsolni?
Köszi az ötleteket!
Kicsit másfele, de megtaláltam a hibát.
A kormánykapcsoló kábelkötegen lévő csatlakozóban volt eltörve egy szál a közvetlen a nyaknál a csatlakozó széle eldörzsölte.
Ez zavarta a relé vezérlő körét.
Másfél hét után lett meg. Amikor beírtam tanácstalan voltam, de valahogy rá fél órára meglett
Azért köszi az ötleteket!
Szép paripa! Vigyázzatok egymásra és akkor sok örömet fog okozni. Az enyém már meg van 5 éve és 35 000 km óta, de le nem cserélném az öreglányt semmi pénzért.
Nem mondom, hogy 100% de 1-2vel találkoztam aminek a ülésidom alatt az akksi melett baloldalt a kábelkötegben van egy testközösítő csatlakozó ami előfordul, hogy beoxidálódik le kell vágni és összeforrasztani.Ez a csatlakozó hozzávan bandázsolva a kábelköteghez, ha beindítod a motor előfordul , hogy melegszik a csatlakozó , nem kellene.
Sziasztok érdeklődnék h valaki járt e már úgy mint most én ugyanis vasárnap lemostam mosóba a motort és azóta menet közbe elkezd világítani az FI lámapa és megáll utána ha leveszem a gyujtást és visszateszem megy eggy darabig mi lehet a probléma ? biztiket néztem ! előre is köszönöm !
2: Kipuffossal megcsináltatod savállóból.
3: Rabolsz bankot, és kipuffossal megcsináltatod titánbú'.
Kicsit másfele, de megtaláltam a hibát.
A kormánykapcsoló kábelkötegen lévő csatlakozóban volt eltörve egy szál a közvetlen a nyaknál a csatlakozó széle eldörzsölte.
Ez zavarta a relé vezérlő körét.
Másfél hét után lett meg. Amikor beírtam tanácstalan voltam, de valahogy rá fél órára meglett
Azért köszi az ötleteket!
Óriási gratula hozzá!
Legközelebb áztasd be előtte egy közeli tóban!
A vitrint már megveszem én hozzájuk.
Előre is köszi.
sseven: az testhiba.