Érdeklődnék, hogy 750-es VFR-nél (RC36/2) ki hogy szokta megoldani a fejidom levételét? Nekiálltam pár festési hibát kijavítani, és a fejidomig jutottam. Plexi, tükrök, körbe egyéb idomok már lent vannak, illetve amennyire ki tudtam venni, a fejidom műanyagjait rögzítő csavarok ró része is kinn van. De van kb 4 darab a műszerfal mögött, amihez nem tudom hogy fogok hozzáférni. Le kéne venni a műszerfalat is? Manualból sajnos nem lettem okosabb. A másik kérdés, valakinek van tapasztalata azzal, h a gyári lámpát átalakította úgy, hogy mindkét oldalon égjen a tompított és a refi, és ne csak külön-külön egyik és másik oldalon? Sajna nem sokat látok így a lámpával sötétben, nem szeretnék elvakítani sem senkit, de jó volna, ha mindkét oldalon égne a pilács, ebben az átalakításban vagyok most benne. Ha valakinek volna tapasztalata, tanácsa esetleg a lámpával és a fejidommal kapcsolatban, azt megköszönném!
Üdv és jó gurulást Mindenkinek már előre a hétvégére!
Ebből esetleg lehetne" hagyományt" teremteni, hogy aki ITT hozzászól ...az töltse már ki az adatlapját.....
Az + egy plusz mezei pirospont , ha valaki rak fel egy fotót a Vas-áról vagy magáról ..vagy együtt kettejükről..
igen szép hangja van
valami ilyenre gondoltam én is, ha nem találok lasert jo árba akkor egy ilyet.
gondolom élőbe egy kicsit jobb
ha minden jólmegy, akor pénteken már nekem is VFR-em lessz. alig várom.
Nem Te kerestél volna 2 körül telefonon...?