Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

I always care about my friends, mate! Anything, anytime ;D
Köszönöm neked a matekot!
you're welcome mate!
Köszi Sanyi!
Gondolod, hogy e miatt egy mamut cég áttervezné a kipuffot, és a sokmillió tömítést amit addig berendelt/legyártott feltenné a polcra "majd jó lesz valamire" felkiáltással?
Nem mondom, hogy nem lehet igazad, de szerintem valószínűtlen.
Bár ahogy nézem, több eladó adja a tömítéseket 2000-2009 közti vfr-hez, mint ahány 1998-2008ig jelzéssel.

Szóval, őszintén: tököm tudja :D
ebay item: 360908460692
vedd meg ezt, ez biztos jó :)
szerintem meg nem.
vastagabb a leömlő és van katalizátor.
nekem is ki lett cserélve a dob, Egrus Sanyi csinálta az összekötő csövet.
szerintem valami pasztával kente be ami megszilárdul és tömít mert amikor levettem hullott a cső végéből valami szürbe por.
Én azt hittem arra gondolsz, hogy régi maga az abroncs. Most az, hogy nem idei fejlesztés az engem nem nagyon befolyásol.
Z6 elvileg 2007-es gumi. Legalábbis nekem volt Z6 a 400-ason, ami 7 éve volt, vagy 8 már.
Van a Z6nak újabb verziója Z6 interact vagy mi, de egy ideje már Z8nak hívják ha jól tudom.
Weboldal alapján egyik gumi se öregebb 24 hónapnál.
szerintem igen, bár biztosra nem mondanám.
ahogy a gyártókat ismerem, jónak kell lennie, mert nem fognak egy csomó pénzért változtatni/állítani a gyártósoron.
Ha az, amire én gondolok, akkor az már van vagy 4 éves gumi :(
Azért kérdezd meg a gyártási számot szerintem.
Tökéletes sporttura guma. Nem mai fejlesztés de sokan szeretik. Nyugodtan vedd meg.
Találtam neten jó áron METZELER ROADTEC Z6-os gumikat. Mi róla a véleményetek?
Köszönöm! Ez jó a 2001 es hez is (FI)
ebay.co.uk-n a keresőbe másold be ezt a számsort:
360893297130
Ha most kéne gumát vásárolni én ezt venném:
Pirelli Diablo Strada párban 54
Hát nekem elöl van ilyen VFR-en és halál az gumi! Lehet hogy csak az baj hogy öreg ami nekem fent van
Mindegy nekem nem elöl nem tetszik!
Hello
Csak holnap tudom küldeni leghamarabb
Valamikor réges régen...egy távoli galaxisban....
volt 1.2 Bandit-on Michelin Macadam X90...Na az volt a tartós....18000 km után! még a hátsót eladtam ..és majd egy tizest még mentek vele 600-as Fazeren....
Conti után van fenn Pirelli elől Angel hátul Strada és hibátlan! Bár nálam a fő szempont a tartósság.
Ennek ellenére michelin megy fel juniusban.
Ennek örülök..
Kinek a Pap kinek a Papné.....
Nem vagyunk egyformák...hála a jóóóó istennek....