Gondolod, hogy e miatt egy mamut cég áttervezné a kipuffot, és a sokmillió tömítést amit addig berendelt/legyártott feltenné a polcra "majd jó lesz valamire" felkiáltással?
Nem mondom, hogy nem lehet igazad, de szerintem valószínűtlen.
Bár ahogy nézem, több eladó adja a tömítéseket 2000-2009 közti vfr-hez, mint ahány 1998-2008ig jelzéssel.
Szóval, őszintén: tököm tudja :D
ebay item: 360908460692
vedd meg ezt, ez biztos jó :)
szerintem meg nem.
vastagabb a leömlő és van katalizátor.
nekem is ki lett cserélve a dob, Egrus Sanyi csinálta az összekötő csövet.
szerintem valami pasztával kente be ami megszilárdul és tömít mert amikor levettem hullott a cső végéből valami szürbe por.
Z6 elvileg 2007-es gumi. Legalábbis nekem volt Z6 a 400-ason, ami 7 éve volt, vagy 8 már.
Van a Z6nak újabb verziója Z6 interact vagy mi, de egy ideje már Z8nak hívják ha jól tudom.
szerintem igen, bár biztosra nem mondanám.
ahogy a gyártókat ismerem, jónak kell lennie, mert nem fognak egy csomó pénzért változtatni/állítani a gyártósoron.
Valamikor réges régen...egy távoli galaxisban....
volt 1.2 Bandit-on Michelin Macadam X90...Na az volt a tartós....18000 km után! még a hátsót eladtam ..és majd egy tizest még mentek vele 600-as Fazeren....
Nem mondom, hogy nem lehet igazad, de szerintem valószínűtlen.
Bár ahogy nézem, több eladó adja a tömítéseket 2000-2009 közti vfr-hez, mint ahány 1998-2008ig jelzéssel.
Szóval, őszintén: tököm tudja :D
ebay item: 360908460692
vedd meg ezt, ez biztos jó :)
vastagabb a leömlő és van katalizátor.
nekem is ki lett cserélve a dob, Egrus Sanyi csinálta az összekötő csövet.
szerintem valami pasztával kente be ami megszilárdul és tömít mert amikor levettem hullott a cső végéből valami szürbe por.
Van a Z6nak újabb verziója Z6 interact vagy mi, de egy ideje már Z8nak hívják ha jól tudom.
ahogy a gyártókat ismerem, jónak kell lennie, mert nem fognak egy csomó pénzért változtatni/állítani a gyártósoron.
Azért kérdezd meg a gyártási számot szerintem.
360893297130
Pirelli Diablo Strada párban 54
Mindegy nekem nem elöl nem tetszik!
Csak holnap tudom küldeni leghamarabb
volt 1.2 Bandit-on Michelin Macadam X90...Na az volt a tartós....18000 km után! még a hátsót eladtam ..és majd egy tizest még mentek vele 600-as Fazeren....
Kinek a Pap kinek a Papné.....
Nem vagyunk egyformák...hála a jóóóó istennek....