Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyivel könnyebb lesz így az élet haver!
Én ma vfrtopi-nál jártam és megvettem a hátsó dobozát tartóval együtt. Most már mehetek túrázni hosszab útra.
Ha feszszabot egyből lecserélem tatabányaira valószínű spórolok
legalább 1 akksit. Infóim szerint.
"nem kerreg a fogaskerék" hát remélem meghalom, de megkérek egy nekem helybéli tulajt had füleljem le az övét.
Persze elkuldom, kuldd a cimet! Nem cseres csak nem a legszebb, az idojaras megtette a hatasat.
Teljessen egyetértek. A lehetőségekhez képest a legjobban szeretnék dönteni.
Figyu.
Segítek dönteni.

Tetszik vagy sem, ezek lassan youngtimer motorok.
Szóval karcmenteset ne keress.
Tökéleteset ne keress.
Kevés kilométernek ne dőlj be.
A fesszabival 2-3 éven belül szopni fogsz.

Szóval fogd meg magad, döntsd el a színt, menj oda, és nézd meg.
Csavarok ne legyenek szétbarmolva a motoron.
Ha hideg a blokk, szivató nélkül, gázzal kis tekerés után elindítod, és nincs kék füst, fél percen belül elkezd melegedni a víz, nem kerreg a fogaskerék, 2.500on rámérsz multiméterrel, és 15 körül tölt, az alapjárat már stabil 35 fokos víznél is, akkor próbakör.
Felgyorsítasz 140-re, elengeded a kormányt, ha 40ig nem ráz be, húz rendesen, akkor fogod és kifizeted.

ennyi.
és van egy vfr-ed, hazamész, olajat lecseréled, légszűrőt megnézed, és örülsz.
majd a későbbiekben jöhet egy teló-fékolaj, meg egy hűtőlötty csere.
csatlakozókat meg NE baszogasd ;) jók azok úgy, ahogy vannak... hidd el.
Azt jelenti, hogy cserés? Melyik alkatrészre gondolsz? A másik fórumon váltottunk már üzenetett, írok ott mail címet, ha elküldenéd a képeket nagyon megköszöném.
Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztok a dologgal. Éjszakás vagyok és útközben nincs net. Azthittem könnyebb lesz.
Távol álljon tőlem....a fáradság beszél belőlem.
Ne cikizz másokat...
Nehéz dönteni....
Biztos, hogy nem, mert csak öreg szar 98-99-es VFR-ek voltak itt felsorolva, nem pedig a sokkal modernebb és sokkal szebb és jobb és megbízhatóbb, tökéletesebb, szerkezetileg szinte teljesen más 00-01-es verzió
Alszik rá...legalább 1-et...
BaziJoe68 tuti elrohant egyik belinkelt motorért, nagyon csendben van.
Ja-ja...
De az a baj, hogy ha 1000 emberből egy is már bedől nekik..akkor már jól jártak...és bottal üthetik a nyomukat...
Márpedig mindig lesz 1 ember.....SAJNOS.
Nem tudom, de lehetséges.
Végre felhívja egy oldal a figyelmet a rohadt csalókra.......
Ez még mindig megvan....?
Ez se rossz, és szerintem bőven alkudható. Van, aki látta is. Nem hibátlan, de jó áron van. Van több nagyobb méretű képem is róla. A motor Angliából származik, ez néhány futóműalkatrészen látszik, meg vannak rajta karcok.
Ezt láttad itt a Képes Motoron....?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Nem a legolcsóbb....
Na újra. Ezt láttad már? Tudom 99, de képen jól fest.
http://www.jofogas.hu/hajdu_bi..." target="_blank">Ezt nézted már?
Nagyon fasa
Jól néz ki.
Egy kis "optikai tuning"-ot kapott a gép......
Én a kék vagy a pirosra vetődnék.....