Srácok!
Kellene egy kis segítség! Mielőtt valaki azt válaszolja hogy a Hondából ezt én is tudom. De hol foglalkoznak úgy az emberrel hogy be is szerzik?
Szóval a segítség és a kérdésem arra irányul a műszerfal és a spoilert összefogató bolhát el hagytam! Ilyen bolhát honnan tudnék rendelni hozzá?
Köszönöm szépen előre is a segítséget és a válaszokat!
Még mielőtt befecskendezőfejért döngetné bárki is a bontók ajtaját holnap reggel a 99-es vfr800 ed és a 2000-es eé a 2001-es azonos piacra gyártott befecskendezőfej cikkszáma megeggyezik: 06164-PCA-000 63656+ÁFA /db a Honda Hungária szerint.
Mindig előjön ez a fogyasztás kérdés....én már megszoktam, hogy mindig az enyém fogyaszt a legtöbbet a sok fűnyíró S4-hez képest......de nem érdekel, pedig nem vagyok gazdag gyerek, mert tudom, hogy az én vasam egy műszaki kuriózum az övék meg 1 az 1000000-ből
pedig van de nem veszekedek senkivel mert nem hiszitek el.
annyit már megtudtunk hogy a zöld motorok kevesebbet fogyasztanak.
Domi motorja még az enyémnél is jobban fogyaszt.
Én csodát nem vártam tőle!
400-as RF után az a pár deci amivel többet eszik nem izgat! Rf-em 5,3- 6L közötti átlagban volt.
Eddig volt egy 6,1 es átlagom meg egy 5,6 VFR-el.
Az 5,6 ot úgy értem el vele hogy 330-km mentünk szinte folyamatosan 80-100km/h között illetve lakott terület!
A 6,1 az helyben rohangálással és nem nagyon hajtva! Én meg vagyok elégedve eddig ezekkel az adatokkal! Az elején kicsit tartottam tőle hogy sokkal többet fog enni!
de akár hogy nézzük 800CCM és 109Le ennek pedig kell az anyag is! Így nézve szerintem jó. bár én ezeket az adatokat utas és csomag nélkül produkáltam úgy hogy még lehet hogy meg fog később lepni!
amúgy egyszer már a vfrből is előhoztam valami röhejes fogyasztást autópályán 120-130-al pár km híjján 400at mentem el 18.5literből.
mai napig nem tudom miként sikerült, pedig meg volt pakolva a gép.
247 kg teletankolva egy rc36, szóval nagy különbség nincs. Fesz szabályzóval szokott gond lenni. Fogaskerékben meg az a jó, hogy örökéletű. Rc36om nem lévén fogyasztásról nem tudok neked beszámolni. De majd többiek megírják.
Minden tankolás után ki szoktam számolni az adott átlagfogyasztást (jellemzően tele tankolom mindig), a legalacsonyabb fogyasztás 5,1 l volt, a legmagasabb 7.6 l 100 km-re. Nagyon csukló függő. Már az 5 liter körüli fogyasztáshoz rettentő önuralom kell (nehogy megforgasd).
A másik fórumon is írtak már "irreálisan" kis fogyasztást( 3.9 L/100 km)...De itt is kihangsúlyozom, hogy olyan NINCS.....Még 4.5 L/100km -t sem hiszem el...
..
Kellene egy kis segítség! Mielőtt valaki azt válaszolja hogy a Hondából ezt én is tudom. De hol foglalkoznak úgy az emberrel hogy be is szerzik?
Szóval a segítség és a kérdésem arra irányul a műszerfal és a spoilert összefogató bolhát el hagytam! Ilyen bolhát honnan tudnék rendelni hozzá?
Köszönöm szépen előre is a segítséget és a válaszokat!