Majd mindig csináltatsz másik ülést. Amúgy mi meg épp kényelmesnek ítéljük a VFR-t a CBR után, szóval minden csak viszonyítás kérdése. Legnagyobb táv eddig 230 km volt, de simán bírtuk.
Hát a képre arra várnod kell. Én Párizsban lakom az idom meg otthon van. Előreláthatólag kedden érek haza (szerencsédre pont megyek haza, különben nem tudnék róla képet küldeni)
A hiányossága annyi, hogy ahol csatlakozik a fejidomba ott egy kis darabon hiányzik a műanyag: (a képen a bal felső sarokban látod azt a kis nyulványt, ami csatlakozi a fejidomba. Ott egy félhold szerűen törte ki a fejidom az oldalidom azt a darabját.) kép
Sziasztok, a héten volt egy balesetem, és sajnos ebből kifojólag szükségem lenne egy 2003as vtech-hez egy baloldali idomra illetve egy fejidomra. Előny ha ezüst színű
Erre a kérdésre két válasz létezik a nagy motoros társadalom szerint, igen és nem. Kozmax szerint igen, de sok ellen vélemény is van. Az ellen tábor szerint, annyira durva és agresszív a brigéciol, hogy olyan helyekről is kimossa az olajat ahonnan nem lehet már pótolni. Én már mostam vele, ne volt semmi gondlom. Az biztos, hogy ár-érték arányban verhetetlen......
A kinti zsaruk nagy kedvenceim. Egy síelésnél próbáltak 100 euróval lehúzni, mert kemény 61-el száguldoztunk autóval a semmi közepén, a várost már rég elhagytuk, de csak a mező végén volt kint a város vége tábla. Aztán mondtuk, hogy nincs lóvénk, akkor közölte, hogy elveszi a jogsit, mondtuk sebaj, van nálunk másik, akkor már a forgalmit akarta. Végén kiegyeztünk 50 euróban, rohadjon rá melegben a ruhája.
Az üvegszálas pályaidomomon van egy kb 10x10 cmes sérülés,a hasidomon is van egy kicsi,nincsenek széttörve.El tudnád vállalni a javítását?Ha igen,légyszives dobj egy mailt,és megbeszéljük a részleteket:
repsol82@gmail.com
Ülés átalakítás
Lassan alakul, már csak egy ülésátalakítás kell, mert összetörte az ülepem az egész napos cirkálás... mondjuk az útminőség nagyban hozzájárul ehhez.
Szép idő volt,én sajnos dolgoztam
A hiányossága annyi, hogy ahol csatlakozik a fejidomba ott egy kis darabon hiányzik a műanyag: (a képen a bal felső sarokban látod azt a kis nyulványt, ami csatlakozi a fejidomba. Ott egy félhold szerűen törte ki a fejidom az oldalidom azt a darabját.)
kép
milyen hiányossága van?
Baloldali idomom van egy (pici hiányossággal), de egyébként jó állapotú, 2003 as, de fekete.
Brigéciollal lehet láncot tisztítani?
Le írkáljuk,kinek mikor lenne jó..
Ápr. 30.-án ,vagy Május 1.-én gurulok legközelebb,ha az égiek is engedik
Az üvegszálas pályaidomomon van egy kb 10x10 cmes sérülés,a hasidomon is van egy kicsi,nincsenek széttörve.El tudnád vállalni a javítását?Ha igen,légyszives dobj egy mailt,és megbeszéljük a részleteket:
repsol82@gmail.com
Köszi
Meg van még. t : 30 466 30 99