Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vtec-ben valahol az elején a fejidomban...
Majd mindig csináltatsz másik ülést. Amúgy mi meg épp kényelmesnek ítéljük a VFR-t a CBR után, szóval minden csak viszonyítás kérdése. Legnagyobb táv eddig 230 km volt, de simán bírtuk.
akkor azután el kell dugnom előle a nasit ...
Én úgy tudom vinned kell, mert mintát vesznek a hátsójáról neki is.
Mennyi idő alatt készült el? Mennyire testre szabott? Vinnem kell az asszonyt is, vagy elég ha csak a méreteit?
Dimenziokarpit-hoz menjél Üllőre Zsoltihoz! Nekem 35 lett volna zselé nélkül, zselével volt egy 50-es.
Ülés átalakítás
Hétvégén mi is voltunk Visegrádon és Dobogókőn. A párom örült, hogy megjött a GIVI doboz (Maxia3), így nem kellett cipelni a sisakokat!

Lassan alakul, már csak egy ülésátalakítás kell, mert összetörte az ülepem az egész napos cirkálás... mondjuk az útminőség nagyban hozzájárul ehhez.
A fesz szabályzó hol lakik a gépben? Meg szeretném nézni, hogy előző tulajok kicsrélték-e már hűtőbordásra. Köszi!
Eladó a kipufogóm Remus genesis 3 csavaros de rc36/2-re készült összekötő van hozzá.Ár:dob 23e ft,összekötő 5e ft,egyben 25e ft.
Asszonnyal mi Dobogókőt vettük célba.
ki volt a másikkal?
Szép idő volt,én sajnos dolgoztam
Az ikrek voltak ma Visegrádon és Tatán is!
Hát a képre arra várnod kell. Én Párizsban lakom az idom meg otthon van. Előreláthatólag kedden érek haza (szerencsédre pont megyek haza, különben nem tudnék róla képet küldeni)
A hiányossága annyi, hogy ahol csatlakozik a fejidomba ott egy kis darabon hiányzik a műanyag: (a képen a bal felső sarokban látod azt a kis nyulványt, ami csatlakozi a fejidomba. Ott egy félhold szerűen törte ki a fejidom az oldalidom azt a darabját.)
kép
hali, az jó tudnál feltenni róla képet?
milyen hiányossága van?
Hello

Baloldali idomom van egy (pici hiányossággal), de egyébként jó állapotú, 2003 as, de fekete.
Sziasztok, a héten volt egy balesetem, és sajnos ebből kifojólag szükségem lenne egy 2003as vtech-hez egy baloldali idomra illetve egy fejidomra. Előny ha ezüst színű
Köszönöm... :)
Erre a kérdésre két válasz létezik a nagy motoros társadalom szerint, igen és nem. Kozmax szerint igen, de sok ellen vélemény is van. Az ellen tábor szerint, annyira durva és agresszív a brigéciol, hogy olyan helyekről is kimossa az olajat ahonnan nem lehet már pótolni. Én már mostam vele, ne volt semmi gondlom. Az biztos, hogy ár-érték arányban verhetetlen......
Sziasztok.....
Brigéciollal lehet láncot tisztítani?
VFR 800 üléspúp eladó .
Rendben koma
Le írkáljuk,kinek mikor lenne jó..
Ápr. 30.-án ,vagy Május 1.-én gurulok legközelebb,ha az égiek is engedik
A kinti zsaruk nagy kedvenceim. Egy síelésnél próbáltak 100 euróval lehúzni, mert kemény 61-el száguldoztunk autóval a semmi közepén, a várost már rég elhagytuk, de csak a mező végén volt kint a város vége tábla. Aztán mondtuk, hogy nincs lóvénk, akkor közölte, hogy elveszi a jogsit, mondtuk sebaj, van nálunk másik, akkor már a forgalmit akarta. Végén kiegyeztünk 50 euróban, rohadjon rá melegben a ruhája.
Szevasz!

Az üvegszálas pályaidomomon van egy kb 10x10 cmes sérülés,a hasidomon is van egy kicsi,nincsenek széttörve.El tudnád vállalni a javítását?Ha igen,légyszives dobj egy mailt,és megbeszéljük a részleteket:
repsol82@gmail.com

Köszi
hali!
Meg van még. t : 30 466 30 99
Rajtam nem műlik...