Mi tavaly Balassagyarmatnál mentünk ki, fel 150-et majd vissza 150-et és Párkánynál jöttünk vissza, majd onnan haza Bp-re. Jó hosszú nap volt, qva szar utakkal és sok xlovák policájal......
én meg simán ingyé, rá tapadokorongozom oda a fordszám mérő plexijére, amikor kell...utba sincs, árnyékban is van , azt meg leszarom mit mutatna a ford mérő....
Szeva mindenkinek!Érdeklődnék,hogy mikor és hol lesz legközelebb közös gurulás.
Az elmúlt heti FULLMOON-al való értekezésre visszatérve nem a veze-
ték köteg ment tönkre,hanem a fesz.szab,ami miatt a generátor is gatya lett.Inkább nem is mondom mibe került,lényeg,hogy kész a moci.
Nincs békésen kötögető smile úgyhogy passzolom.
A motech GPS tasiján igen tetszik a sapkaszerű kis napellenző.
Ugyanis a legtöbb autós+tatyó szart sem ér a napsütésben.
A villahíd közepénél leveszed a fedőkupakot, oda lehet becsúsztatni egy hengeres testet amit egy anyával tudsz beleszorítani a lyukba, ez a vízhatlan tokot pedig bármilyen szögben tudod állítani. A tokban van 3 db szivacs lap amit a GPS vastagságától függően tudsz beletömni. Az a lényeg hogy a GPS képernyője feküdjön fel az átlátszó nejlon részre, mert különben tükröződik és nem látható a képernyő.
Milyen olcsó motoros gps-t és tartót ajánlotok vtechez? (vtec-et a tartó miatt írom, mielőtt Zoli32 beleköt :) )Nyáron készülődünk egy nagyobb lélegzetvételű román túrára és nem szeretnék térképpel szerencsétlenkedni.
megy az többet is. Nekem 100-120 as tempóval 380 km-ert mindig elmegy, de volt már hogy 400-420 km-ert is elment. Csomagfüggő, mi van fenn a motoron (doboz 1-2-3, utas, tanktáska ilyesmi) meg attól is hogy mennyit mész városban, autópályán, ilyesmi. Ha sokat mész pályán fix fordulaton, nem használod a 16 szelepes módot, akkor elég sokat el tud az menni.
nem tudom, hogy arra is jó-e a design, annyit tudok, hogy kell egy furat a lengőkarra, ami egy konzolt tart, ami meg a sárvédőt :)
nekem működik, hibátlan sokezer km óta.
írj neki egy mailt, hátha.
Egyszer összefuthatnánk,,mondjuk a jövő hónapban.
Úgy is sokat fogok szédelegni..legalábbis úgy tervezem..