Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözlet kollégák!
Békés megyében mennyi vfr-es van itt a fórumon?
Ez a rész érdekelne: "basi2 tud nagyon jó hátsó sárvédőt gyártani rá, ami azért jó, mert nem bassza össze hátsó kerék a motor teljes hátsó részét."
Nekem 2004 esem van és nincs rajta pedig gyárilag lennie kellene!
Hol lehetne beszerezni? Bontónak írtam de nem válaszoltak...
Szerencsére.....
Részegek otthon maradtak.
De ha csak felújítanod a központi rugós tagot egy 10-ért már is olyan mint új és megóvod magad sok vesződségtől.
aztán ha lesz egy kis pénzmagod rá, akkor érdemes az első teló rugóit kicserélni.
meg a hátsó rugóstagot egy 929-esére. (leírás a magyar vfr fórumon)
csatlakozókat ne húzgáld szét, hagyd úgy ahogy van, max kívülről fujkálj bele egy kis kontaktsprét ami leoldja az esetleges oxidot.
de tényleg ne húzgáld szét őket.

basi2 tud nagyon jó hátsó sárvédőt gyártani rá, ami azért jó, mert nem bassza össze hátsó kerék a motor teljes hátsó részét.

aztán lehet még póverkommandert tenni, ami jó eséllyel csökkenti a fogyit, és jót tesz a menetdinamikának.

kb ennyi hirtelen :)
Ha veszel egyet, akkor az első leégésig hordj maganál egy fesszabit.
Amúgy vétel után érdemes elvinni egy szakihoz, aki kicserélni az összes létező folyadékot benne (fék-kuplung-teló-hűtő) mert pl az enyémben még a gyári telóolaj volt amikor megvettem...
Aztán a jó magyar utak valszeg kikezdik majd a kerékcsapágyat/kormánycsapágyat... utóbbiból a Koyo kúpgörgőse nekem tökéletesen bevált.
Tűgörgőket még érdemes telenyomni zsírral (lengőkar), a tengelyről leszedni az mocskot/oxidot.

Ezen kívül kb semmi.
Ignite, ride, and have fun.
Sőt, a 98-01 közöttiből is kétfajta van, a sima, meg a HECS-es :)
2002 utáni bordo szinű és amelyiken abs-van !
Majd holnap töltök fel fotot róla
Én húsvét napján biztonsági okokból (és nem miattam) nem ülök fel a vasra.....
Ki járt ma ezen az útvonalon? Láttam egy ezüst vtec-et és több piros vtec előtti VFR-t.
Csak a VFR 800--ból van 2 fajta...( hamarosan 3)
Az első szériát 1998-2001-ig gyártották ...ez az Fi.
A második szériát 2002-től gyártották--ez a Vtec....
A két motor "ruhája" egyáltalán nem egyforma...egyiké sem jó a másikéra..

Akkor melyik szériához való az az üléstakaró?
Ha már VFR 800 a fórum akkor leginkább VFR 800-ra való :-)
Szia a másik Fórumon beszéltünk korábban.Neked alakították át a fékedet.Sikerült beszélni a cimboráddal hogy kiadható e a konzol tervrajza?
sorry
Szerintem nem erre gondolt!
Inkább melyik típusra való! FI vagy V-Tec
Jól néz ki kb ennyi az értelme!
Bár ha cuccolsz és az ülésre teszed akkor ez műanyag, nem szakad ki. nem égeti a nap ha funkciókat is keresünk neki :D
Mire való?
hello
kinéztem magamnak egy VFR-t. olvastam róla már sokat, de engem azoknak az embereknek a véleménye érdekel akik nem csak ki próbálták, hanem 1-2... éven át jártak illetve nyűzték is .
így találtam ide és fordulok hozzátok.
nagyon tetszik a 800 fi, olyat szeretnék. mik a tapasztalatok ezzel a motorral?
köszi
hátsó ülés takaró eladó .
Fölösleges...Tedd el és ha lesz egy "vékonyabb" szett betéted....akkor majd abba visszateszed..
Abban a tekintetben igen alap volt hogy nem fogok egy vadi új betétet ki dobni! Meg az is hogy ha vissza vér akkor vissza megy fém lap meg a kevlár is!

Boldog húsvétot mindenkinek!
Azt hittem ..ezt egyértelműnek veszed......
ÜDV! Köszi a választ. Ezt tudtam én is csinálni vele ki vettem! Majd ha bekopott max vissza teszem őket a helyükre!
Nekem anno mikor 33 ezernél cseréltem a GYÁRI hátsó fékbetétet, az új (szintén gyári Honda) nem fért bele, csak ha kivettem a közbetéteket. 43 ezer van most benne, semmi baja.