Ez a rész érdekelne: "basi2 tud nagyon jó hátsó sárvédőt gyártani rá, ami azért jó, mert nem bassza össze hátsó kerék a motor teljes hátsó részét."
Nekem 2004 esem van és nincs rajta pedig gyárilag lennie kellene!
Hol lehetne beszerezni? Bontónak írtam de nem válaszoltak...
aztán ha lesz egy kis pénzmagod rá, akkor érdemes az első teló rugóit kicserélni.
meg a hátsó rugóstagot egy 929-esére. (leírás a magyar vfr fórumon)
csatlakozókat ne húzgáld szét, hagyd úgy ahogy van, max kívülről fujkálj bele egy kis kontaktsprét ami leoldja az esetleges oxidot.
de tényleg ne húzgáld szét őket.
basi2 tud nagyon jó hátsó sárvédőt gyártani rá, ami azért jó, mert nem bassza össze hátsó kerék a motor teljes hátsó részét.
aztán lehet még póverkommandert tenni, ami jó eséllyel csökkenti a fogyit, és jót tesz a menetdinamikának.
Ha veszel egyet, akkor az első leégésig hordj maganál egy fesszabit.
Amúgy vétel után érdemes elvinni egy szakihoz, aki kicserélni az összes létező folyadékot benne (fék-kuplung-teló-hűtő) mert pl az enyémben még a gyári telóolaj volt amikor megvettem...
Aztán a jó magyar utak valszeg kikezdik majd a kerékcsapágyat/kormánycsapágyat... utóbbiból a Koyo kúpgörgőse nekem tökéletesen bevált.
Tűgörgőket még érdemes telenyomni zsírral (lengőkar), a tengelyről leszedni az mocskot/oxidot.
Csak a VFR 800--ból van 2 fajta...( hamarosan 3)
Az első szériát 1998-2001-ig gyártották ...ez az Fi.
A második szériát 2002-től gyártották--ez a Vtec....
A két motor "ruhája" egyáltalán nem egyforma...egyiké sem jó a másikéra..
hello
kinéztem magamnak egy VFR-t. olvastam róla már sokat, de engem azoknak az embereknek a véleménye érdekel akik nem csak ki próbálták, hanem 1-2... éven át jártak illetve nyűzték is .
így találtam ide és fordulok hozzátok.
nagyon tetszik a 800 fi, olyat szeretnék. mik a tapasztalatok ezzel a motorral?
köszi
Abban a tekintetben igen alap volt hogy nem fogok egy vadi új betétet ki dobni! Meg az is hogy ha vissza vér akkor vissza megy fém lap meg a kevlár is!
Nekem anno mikor 33 ezernél cseréltem a GYÁRI hátsó fékbetétet, az új (szintén gyári Honda) nem fért bele, csak ha kivettem a közbetéteket. 43 ezer van most benne, semmi baja.
Békés megyében mennyi vfr-es van itt a fórumon?