Kérdezd meg tőle, hátha olcsón megszámítja. Azért nem tudok rá válaszolni, mert még ilyen nem fordult elő a klub történetében, legalábbis én nem tudok róla. Ebay törött Viffer
Jobb nem belegondolni.....Külföldi bontóból rendelsz egy komplett kábelkorácsot vagy itthon egy szaki neki áll és mindent maga újrakábelez? Mert nem mindegy.....
Sziasztok!
Segítsetek kicsit!
Fékkel harcoltam ma!
Vettem hátra új betétet. alvázszám évjárat stb bolt 1000% os meg mondta hogy ez való bele!
Szépen lebontottam régi kiszed!
Nos találtam egy 1 kevlár lapot és egy fém lukacsos lapot a régi betéten! Szépen fogtam felpattintottam az újra. betét helyére, de nem megy vissza a nyereg. Éljen! A műanyag lap kell oda? A műanyag lap nélkül fel megy és szépen forog a kerék!
Illetve megnéztem az első betéteimet és ott nincsen fém lukacsos lap sem. Régi gépen elöl is volt. Létezik hogy a szervizben ki vágták belőle és elöl cserélték már? Az hiányzik gondolom elölről?
Ebay törött Viffer
Infóra lenne szükségem.800 FI újra vezetékelése sacc. mibe kerülhet
tokkal vonóval.Választ köszi.Szép napot.
Jó kis oldal.....
Az én évjáratomra ezt dobta ki!
Az oldalon a te géped évjáratával keress rá szerintem meg találod!
Segítsetek kicsit!
Fékkel harcoltam ma!
Vettem hátra új betétet. alvázszám évjárat stb bolt 1000% os meg mondta hogy ez való bele!
Szépen lebontottam régi kiszed!
Nos találtam egy 1 kevlár lapot és egy fém lukacsos lapot a régi betéten! Szépen fogtam felpattintottam az újra. betét helyére, de nem megy vissza a nyereg. Éljen! A műanyag lap kell oda? A műanyag lap nélkül fel megy és szépen forog a kerék!
Illetve megnéztem az első betéteimet és ott nincsen fém lukacsos lap sem. Régi gépen elöl is volt. Létezik hogy a szervizben ki vágták belőle és elöl cserélték már? Az hiányzik gondolom elölről?
Segítsetek légyszi...
A homokolás után maradtak karcok.
Hőálló fémrasztóval kikenem és megy rá szinter.
Ha sikerül van 1 dollár+homokolás/szinter áráért egy új deklim.