Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit ez? BRENTA
Én most Brenta szinter betétet vettem 5500 Ft /pár. Győrből.
Több ismerősöm használja és mindegyik meg van elégedve vele. Ahogy én is. Nagyon jó. Elötte Ferodo volt benne és attól lényegesen jobb szerintem. Ár-érték arányban szerintem nagyon jóóóó!
Eltudná nekem magyarázni valaki ennek a turbónak az értelmét,hatását?Köszönöm!
Gondolom a 2 ugyan az!?

http://www.ebay.com/itm/suzuki...

http://www.ebay.com/itm/su
Üdv!
Lenne egy kérdésem amiben érdekelne a véleményetek!
Hátsó fékbetétet kellene cserélnem mert nagyon vékony!
Milyen márkát érdemes venni vagy mire figyeljek?
segítségeteket előre is köszönöm szépen :)
Köszönöm szépen!

Értem! Azt néztem én is hogy el veszi... Na mindegy nem csinálok gondokat magamnak élvezem inkább az új masinát!
Gratulálok a géphez....!

2003-tól nincs világításkapcsoló....
2004-től a világításkapcsoló helyén "vészvillogó" kapcsolója van....

Egyébként önindítózáskor elveszi a világítást.....ha jól tudom...!
Akkor olvass utána, mert non-stop világítania kell motoron, mindegy, hogy lakott területen belül vagy kívül vagy
Amúgy is, inkább lássanak, mintsem elüssenek!
Kevesebb plasztik kevesebb gond.
Legközelebb magammal viszlek. De szerintem ez mindig így van, otthon idővel több dolgot észreveszel a vason törölgetés közben, mint a helyszínen.
Hanyagul nezted at.
Szerintem így vettem, de csak tegnap tűnt fel, mikor lemostam a vasat.
Ilyen ez a popszakma.
Me hagytad el.
A kurva életbe! Szinte előttem van, ahogy bemegyek egy 5 ft-os műanyagért és egészen japánból meghozzák.
Honda bolt.
Van, de megtartod magadnak? Ha tényleg van, azért áruld majd el.
Van.
Van valakinek tippje, honnan tudok szerezni a visszapillantó csavarjához kupakot?
Abban hogy világítania kell igazad van! De indításnál nagyon nem mindegy mennyi energia szívja az aksit! Amíg fitt meg új az aksija addig nincs gond. csak amikor pár éves lesz akkor van gond. Nem olyan túl nagy aksik vannak ezekben a gépekben! nem is értem hogy a gyár mit gondolt mikor ezt így meg alkotta!
Városon kívül úgy is égnie kell, szóval majdnem, hogy mindegy, nem?
Értem! Akkor szerencsére nem én voltam, vagyok béna! Majd lesz akkor rajta mert ez egy baromság hogy gyújtáson közel 10Ah szívja az aksit plusz még indítana is!

Annyi volt az irány ára igen! Pedig szerintem nem néz ki rosszul rajta élőben szerintem nem vészes! Meg ahogy néztem nem is egy olcsó móka rá!
Ha 1,15M volt a hahun az ára akkor ő az, nekem megmondom őszintén a bukógomba felrakása nem tetszett, emiatt nem is beszéltem vele.

Évjáratokban volt változás a lámpakapcsolókkal kapcsolatban, enyémen még van.
Neked van valahol kapcsoló hogy a tompított nem megy? Mert nekem mindig megy rajta!
Nem találtamrá lehetőséget hogy lehessen kapcsolni!

Hát ha ugyan ezt nézted és beszéltél a gazdájával tény nem a legolcsóbbak között volt, de korrekt tulaja volt nagyon!
Ezzel én is szemeztem hahun, de nem tetszett az ára. :D Grat!