Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Valaki használ/használt RC36II-n 180/55 ös gumit?Visszaolvastam írták, hogy nem előnyös mivel csak 5collos a felni nem 5,5...
Üdv!
50 %-os etilénglikol-víz elegy forráspontja 1,5 bár nyomáson 135 Celsius fok, tehát nehezen forr, lehet ezért indul csak 100 fok fölött a ventilátor (én még ventillátornak tanultam de ezt aláhúzza a program, hogy helytelen)
hűtőfolyadék derék része desztvíz :)
Ez jó hír! Köszönöm, akkor hétvégén cserélem!
Az olajhűtő rögzítőcsavarjait szedd ki ...egy kicsit arrébb tolod és pont odaférsz..Semmi mást nem kell Fi-nél szétszedni..!
A hátsókhoz elég volt a tankot felhajtani, már hozzá lehetett férni. A két első henger (elős kerék felőli) meg a légszűrőház alatt van, még a kezemet sem tudom oda bedugni.
Nekem nem vtec van.
Most elbizonytalanodtam, hogy mit hívunk elsőnek meg hátsónak!
Nem értem a dolgot amit írtál. Pont az elülső gyertyákhoz lehet hozzáférni könnyebben és a hátsókhoz kell inkább bontani. Nem fordítva írtad véletlen?
Hát remélem, hogy nem történik ilyesmi...
Kap egy teljes átvizsgálás, aztán gyííí.
Az első két hengerben mennyire bonyás gyertyát cserélni? A hátsóhoz hozzáfértem (muszáj volt cserélni, mert nem indult be a régi gyertyákkal), de az elsőkhöz le kellene szerelni a légszűrőházat, meg még ki tudja. Érdemes nekiállni, vagy jobb ha szerelő intézi, mert aztán kisszatyorba kell vinnem darabokban, mert nem tudom majd összerakni?
Igaz, hogy könnyebb a víznél, de remélhetőleg nem víz van a motorban ha nem fagyálló, aminek nagy része glikol
Memóriakártya
hátőőőő... világos hab az még semmit nem jelent... lehet, hogy az olaj habosodik.
vizet meg nem fogod látni, mert az olaj könnyebb a víznél.
a vizet max olajcserénél veszed észre, vagy akkor, ha az egész belekerül az olajteknőbe :)
Jaja!

Rongy+papagály fogó . De használhat az is, hogy megkocogtatod gumikalapáccsal és utána próbálod kézzel.
Járt már valaki úgy, hogy nem tudta kitekerni a nívópálcát, mert úgy rászorult? Hogy lazítsam ki, anélküll hogy kárt tennék benne?
Köszi!
Szia.
Igen normális.
kb 10-20 km/h sebesség után alszik el.
Célszerű :)
Úgy érzem, hogy meg kell ismerkednem Kozmax kollégánkkal. :)
Nem az igazi, az tény, de nem kell beszarni, lehet hogy a hosszú állás alatt egy kis nedvesség jutott be és az habosodott fel. Azért jó alaposan átnézni a gépet!
Tudom sok a kérdésem. ABS-es verzió esetében az normális, hogy csak akkor alszik el az ABS lámpa, ha elindulok a motorral?
Ha a hátsó doboz gyári, akkor ki kellene próbálni, hogy passzol-e az oldaldoboz tartóra. Ha igen, akkor valószínűleg gyári dobozokhoz való az is, nem? Legalábbis a GIVI, KAPPA, Nonfango stb. tartók és dobozok tekintetében nincs különbség a hátsó és az oldaldobozok felfogatása között (már ha azonos a system: Monokey vagy Monolock). De ez csak egy ötlet, a gyári cuccokkal nincs konkrét tapasztalatom.
Fogalmam se nem van se nem.....
Ez a konzol kompatibilis a gyári dobozokkal?
Köszi. Én meg már azt hittem, hogy gond van a termosztáttal.
A vízhőfok 77 szokott lenni menet közben, szóval ez a normális üzemhőfok. Én is 100 kg vagyok és a legkeményebben használom a rugót. Tekerd oda és érezni fogod a különbséget.